Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor carousselkast keuken repareren:

Carousselkast keuken repareren

Grass Quaturis 75 draaicarrousel defect. Onbekend wat er defect is maar de carrousel draait niet meer rond. Voorstel is eerst kijken naar het mogelijk defecte onderdelen voordat de gehele carrousel vervang moet worden
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor carousselkast keuken repareren uit heel Nederland:

Keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren

Wij hebben een Bruynzeel keuken van 13 jaar oud waarvan de kastdeurtjes allemaal wat scheef gezakt zijn en een scharnier van de carousselkast is gebroken. Graag zou ik de carrouselkast laten repareren en alle kastdeurtjes weer goed laten afstellen.

Carousselkast keuken repareren

Onze carrouselkast werkt niet meer. De deurtjes lopen vast. Hij draait niet meer rond.

Hetal carousselkast in de keuken repareren

Ik heb een Hetal carrouselkast. Deze blokkeerde en ik heb hem gedemonteerd. Hij moet gerepareerd worden en herplaatst.

Mechanisme carousselkast in keuken herstellen of vervangen

Betreft Grando keuken uit 2008 ('VT-wonen keuken'). Het mechanisme werkt al langere tijd niet goed meer, de deurtjes hangen daardoor scheef. Grando kan niet meer repareren of onderdelen bestellen.

Carousselkast keuken vervangen

Mijn carrouselkast in de keuken draait niet goed meer en hangt scheef. Ik wil graag een hele nieuwe binnenkant en de buitenkastje laten maken. Kunt u mij vertellen wat de kosten hiervan zijn.

Reparatie van een carousselkast

Mijn keuken van 7 jaar oud heeft een carrousel mechanisme keukenkast. Deze is kapot en laat ik graag repareren door een vakman.

Carousselkast herstellen

Onze carousselkast draait niet meer goed. We willen dat de kast weer wordt afgesteld. Wellicht nieuwe onderdelen: Nobilia keuken Castello Ooit gekocht bij Edmon keukens, maar die bestaat niet meer.

carousselkast inbouwen

Mijn carousselkast in de keuken is kapot gegaan en ik heb inmiddels een nieuwe geleverd gekregen. Ik wil deze graag laten inbouwen.

Carousselkast repareren

Wij hebben een keuken met in de hoek een draaicarrousel. De deurtjes van deze carrousel zitten los. Het systeem is los. Kan dit gerepareerd worden en wat zijn de kosten.

Carrouselkast in de keuken repareren

Carousselkast van de keuken draait niet goed meer en blijft vaak vast zitten. Dit willen wij graag laten repareren of vervangen.

Partners

Partners van Casius