Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkast en vloer met waterschade herstellen:

Keukenkast en vloer met waterschade herstellen

Het keukenkastje onder de spoelbak en bij de afvoer is zo nat geworden dat het helemaal uit elkaar valt. Herstel 2x zijkant en bodemplaat. Ook de Eiken vloer met waterschade moet worden hersteld. De offerte moet naar mijn verzekeraar.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkast en vloer met waterschade herstellen uit heel Nederland:

Perilex aansluiting laten maken

Wij willen de bestaande gaskookplaat vervangen door een inductiemodel met een aansluitwaarde van 7,4kW. Hiervoor hebben wij een Perilex-stopcontact nodig in de keukenkast. Er komt nu al een leiding uit de muur voor de gaskookplaat. Of de draden direct naar de meterkast lopen en dus makkelijk vervangen kunnen worden weet ik helaas niet. In het ergste geval zou er door de vloer (isolatie, beton) geboord moeten worden om via de kruipruimte de meterkast te bereiken. In de meterkast zal er een nieuwe, passende groep aangemaakt moeten worden begrijp ik. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 3 meter.

Perilex-aansluiting in de keuken maken

Wij willen de bestaande gaskookplaat vervangen door een inductiemodel (Siemens EX875LVB1E) met een aansluitwaarde van 7,4kW. Hiervoor hebben wij een Perilex-stopcontact nodig in de keukenkast. Er komt nu al een leiding uit de muur voor de gaskookplaat. Of de draden direct naar de meterkast lopen en dus makkelijk vervangen kunnen worden weet ik helaas niet. In het ergste geval zou er door de vloer (isolatie, beton, graniet plavuis) geboord moeten worden om via de kruipruimte de meterkast te bereiken. In de meterkast zal er een nieuwe, passende groep aangemaakt moeten worden begrijp ik. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 3 meter.

Vloerverwarming plaatsen

We willen graag vloerverwarming in onze woning (ong 85 m2). Er is een cementdekvloer. Het moet aangesloten worden op een nieuwe Intergas HRE ketel die zich in een lege keukenkast bevindt (60 cm breed). Indien mogelijk willen we ook de vloerverwarming in de badkamer ingefreesd hebben (4m2), maar is niet noodzakelijk. In de badkamer bevind zich een granieten vloer. De woning is goed bereikbaar.

Verbouwing in woning

Op 3 april krijg ik de sleutels van mijn nieuwe huis en hier moeten wat dingen worden verbouwd. De keuken en bijkeuken worden een grote keuken. Dit zijn nu 2 losse ruimtes welke door middel van een wand met deur aan elkaar grenzen (wand is 3.70 meter breed en het is geen draagmuur). De tussenwand moet weg zodat het 1 open ruimte wordt. Omdat er een kookeiland komt in het midden van de ruimte dient de water aanvoer en afvoer en het stroom te worden verplaatst. Er komt een kookplaat met ingebouwde afzuiginstallatie. Deze moet tevens via de vloer/kruipruimte naar buiten kunnen. In de lange wanden wil ik graag aan weerszijde 3 lichtspots, 6 in totaal (ingefreesd). En er moet een gipswand van vloer tot plafond worden geplaatst in een u-vorm. Hierin wordt een keukenkast van 1.80 (b)x 2.40 (h) x 0.60 (d) meter geplaatst. De oude tegels van de keuken en bijkeuken muren worden verwijderd en de muren gestuct. De tegels op de vloer blijven liggen. In de bijkeuken zit een waterpunt deze moet weg uit de ruimte. En er staat in de bijkeuken een cv ketel, deze wil ik in de ruimte ernaast verplaatsen en hier wil ik tevens een water aanvoer en afvoer voor de wasmachine en droger. In de hal op de begane grond liggen een toilet en doucheruimte naast elkaar. Hier moeten 2 wanden weggehaald worden om meer ruimte in de hal te creëren. De woonkamer telt 2 wanden met bakstenen. Deze moet strak glad gestuct (7 meter 2.40 hoog). Er zijn 2 grote ramen, die vervangen worden voor 2 openslaande duren. Een van de wanden heeft een nis, deze moet verkleind en daar komt een boerderij deur in. Verder dienen de stopcontacten te worden verlaagd Kunt u mij een prijsindicatie geven van de mogelijkheden als u voor mij de verbouwing uit zou voeren? Qua start ben ik redelijk flexibel in de maand april of mei.

Waterschade in de keuken herstellen

Graag ontvang ik offerte voor herstel waterschade in keuken afmetingen 4 x 2 meter, oorzaak verstopping afvoer/vaatwasser. Ondervloer hout moet worden vervangen + laminaat vloer gehele verdieping. Dit bestaat uit 1 stuk van 45 m2. Oppervlakte keuken onder kastjes uitgezet door water. Keukenblok is letterlijk op de vloer gebouwd. Vloer ligt wel los geplaatst. De keukenkast wanden zelf hebben ook waterschade door vocht wat naar boven getrokken is in de verticale delen die vanaf de grond zijn opgetrokken. Graag ontvang ik een offerte voor alles compleet geplaatst en afgewerkt nieuwe ondervloer+ nieuwe laminaat vloer, keukenkasten demonteren en vochtschade delen vervangen.

Keukendeurtjes bijstellen

Ik wil de keukendeurtjes in de hoekcarrousel bijstellen, komen aan vloer in de keukenkast. Het gaat om een grote deur.

Klussen in de keuken

Ik wil graag het keukenblok eruit gehaald hebben een nieuwe houten vloer onder de keukenkastjes en een nieuwe inbouw oven kast geplaatst hebben. Alles terug geplaatst en vastgezet. Het materiaal komt voor mijn kosten uiteraard, maar als mogelijk is door de klussen alle materiaal meegenomen worden, inbouw overlast en hout voor de vloer onder de keukenkast.

Waterschade herstellen aan keukenkast en laminaat

Ik zou graag een schaderapport voor de verzekering laten op maken. De opgelopen waterschade aan de keuken en de laminaatvloer dient in kaart gebracht te worden zodat dit ingediend kan worden bij de verzekering. Afhankelijk van de herstelkosten zullen wij dit zelf vervangen of laten uitvoeren. Wanneer de gehele vloer vervangen dient te worden gaat het om 40 m2, de schade aan de vloer is op dit moment ongeveer 5 m2.

Houten vloer laten schuren en oliën

Ik ben op zoek naar iemand die mijn houten vloer wil schuren en dan oliën. Het oppervlakte is ca 50 m2. Het parket is niet van massiev hout maar van een laag geperste houten delen met daar bovenop een laagje massief hout. Daarnaast zijn er nog een paar klusjes die ik wil doen zoals de voegen van de douche vervangen en een van de keukenkast deurtjes is een beetje los van de muur. Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Klussen in huis

De werkzaamheden zijn als volgt: - De keukenkast moet opnieuw aan de muur worden gehangen, deze hangt nu los - Een muur met vochtplekken moet worden behandeld en geverfd, idem plafond.Dit is ongeveer 1 m2; - Raamomlijsting van 3 ramen geschuurd/geverfd en mogelijk gerepareerd, oud-Amsterdams hangsysteem met koord binnenzijde raam; - Gordijnrails opnieuw fixeren; - Houten eiken vloer geschuurd, gaten gedicht en opnieuw witwaxen, white oil-verf. Dit is ongeveer 25 m2; - TL-lamp vervangen, in bed/kastomlijsting gefixeerd; - Scheuren in muur dichten, in studio van 27 m2 en badkamer; - Nieuw houten kozijn plaatsen boven verwarming; - Verwarming opnieuw fixeren in muur, hangt scheef; - Magneetsluiting aanbrengen in bedkast, ontbreekt bij enkele deur; - Nieuw douche putje plaatsen; - Nieuwe kit aanbrengen in badkamer; - Entree-deur schilderen.