Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuiging naar buiten doortrekken en koof maken:

Afzuiging naar buiten doortrekken en koof maken

De bestaande afzuigkap aansluiten met een buis naar buiten (gat is al aanwezig in buitenmuur). Daarna een koof maken om de buis heen.
Onze klant uit Etten-Leur (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuiging naar buiten doortrekken en koof maken uit heel Nederland:

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap

Ik zou graag de kosten willen weten voor een gat te boren voor de afzuiging van mijn afzuigkap. Het kapje voor buiten is 125 mm. Het gat moet van buiten naar binnen geboord worden.

Gat naar buiten boren voor afzuiging

Voor onze nieuwbouw woning moeten wij zelf een gat naar buiten realiseren voor de keuken. We zoeken iemand die dat op vrijdagmiddag of avond 26 januari kan realiseren, in het weekend mag wat ons betreft ook. Maandag 29 januari willen we namelijk met de muren beginnen. Als het mogelijk is dat het gat er na het behangen door de muur kan kunnen we kijken naar een later moment kan.

Gat in de voorgevel laten boren

Ik wil een gat laten boren in de gevel voor een afzuiging. Het gaat om een afzuigkap van de keuken naar buiten toe, in de buitenmuur naast de voordeur. Het gaat om het boren van een gat voor een afvoerbuis van ongeveer 10 centimeter (doorsnee). De onderdelen heb ik nog niet in bezit, maar deze wil ik aanschaffen zodra ik weet wat het uit te voeren werk zal gaan kosten.

Gat in betonnen muur voor afzuigkap

Ik wil graag een gat in mijn muur laten boren voor de afzuiging naar buiten te laten gaan. De rest van de afvoer kan ik zelf. Gaat mij puur om het gat te laten maken naar buiten.

Elektrische afzuiging in de toilet installeren

In de wc is een afzuiging gang naar buiten aanwezig. Er ontbreekt echter een afzuigingssysteem, deze moet geïnstalleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan en de auto kan voor de deur worden geplaatst.

Gaten boren voor afzuiging keuken

Voor onze afzuigkap hebben we 2 gaten nodig 1 gat van keuken naar garage van 20 cm doorsnede deze muur is 20 cm beton 1 gat van garage naar buiten van 15 cm doorsnede deze muur is 20 cm beton, isolatie en bakstenen. Totaal 40cm Graag hoor ik van u wat de kosten hiervoor zijn.

Afzuiging keuken naar buiten

Wij willen graag de afzuiging van onze keuken wijzigen. Op dit moment hebben we een afzuigkap met filter, maar willen nu de afzuiging naar buiten hebben. Wat moet daarvoor gebeuren: gat in de buitenmuur en een gat in de muur tussen keuken en gang (de afzuiging moet van de keuken naar de gang naar naar buiten). Afwerking van het afvoergat buitenmuur met ventilatierooster, aanleggen afvoerbuis gang (van buiten naar de keuken) en het aanbrengen van een koof (ongeveer 2 meter) over afvoerbuis in de gang.

Betonboren voor afzuiging keuken

Voor de afzuig van onze keuken hebben we 2 gaten nodig: 200 mm doorsnede van keuken naar garage en 150 mm doorsnede van garage naar buiten. Graag hoor ik van u de kosten.

Gat boren voor afzuiging

Mijn huis is net opgeleverd in Woudenberg. Voor de afzuigkap wil ik graag de lucht afvoeren naar buiten. Hiervoor zou ik graag een gat van 150 mm willen laten boren door een kalkzandstenen muur met bakstenen erachter (buitenmuur) en een kalkzandstenen muur (binnen muur). Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn en of u dit binnen 2 weken kunt realiseren? Alvast bedankt voor de terugkoppeling. Met vriendelijke groet,

Gat maken naar buiten voor afzuigkap

Gat maken voor afzuiging naar buiten (keuken). Betreft een gat van 150 mm. Inclusief montage van rooster en muurdoorvoer.

Partners

Partners van Casius