Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Etten Leur of directe omgeving.

436 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken leveren en plaatsen, keuken vervangen, waterschade rapport voor verzekering, gebruikte keuken plaatsen, renoveren keuken, diverse werkzaamheden, tegelvloer vervangen in keuken, keuken gereed maken voor plaatsing, uitbreiding van de bestaande keuken, keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken, keuken verbouwen, plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok, tweedehands keuken laten plaatsen, verhuizen keuken en installeren op nieuw adres, vervangen plinten en inbouwgedeelte vaatwasser vervangen, keuken laten wrappen of spuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Etten Leur:

Gat boren voor een afzuigkap

In een verticale spouwmuur moet een gat geboord worden, met een diameter van 150 mm, ten behoeve van de afvoer afzuigkap in de keuken. De spouwmuur is 2 keer van steen.

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Ik heb een graniet keukenblad met uitsparing 83 x 48 cm, door een nieuwe kookplaat moet de uitsparing 88 x 49 cm zijn.

Carousselkast keuken repareren

Grass Quaturis 75 draaicarrousel defect. Onbekend wat er defect is maar de carrousel draait niet meer rond. Voorstel is eerst kijken naar het mogelijk defecte onderdelen voordat de gehele carrousel vervang moet worden

Keukenkast en vloer met waterschade herstellen

Het keukenkastje onder de spoelbak en bij de afvoer is zo nat geworden dat het helemaal uit elkaar valt. Herstel 2x zijkant en bodemplaat. Ook de Eiken vloer met waterschade moet worden hersteld. De offerte moet naar mijn verzekeraar.

Bestaande keuken laten verven

Ik wil een bestaande keuken laten verven met uiteraard de benodigde spullen bij Gamma kopen. Het verven moet dan door een vakman van Gamma gedaan worden. Ik zal een foto sturen van het te verven gedeelte.

Afzuiging naar buiten doortrekken en koof maken

De bestaande afzuigkap aansluiten met een buis naar buiten (gat is al aanwezig in buitenmuur). Daarna een koof maken om de buis heen.

Onderplaat keukenkast vernieuwen

Mijn onderplaat van mijn dubbele keukenkast is na diverse malen weaterschade kromgetrokken Alleen de onderplaat is slecht en de onderplint is dikker OPffrerte voor nieuwe plint en onderplaat keukenkastje Hij is hoogglans wit

Voorbereidend werk voorafgaand aan een keukenmontage

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen welke geleverd wordt in week 15. Hieraan voorafgaande zoeken wij een vakman die voor ons de water- en elektriciteitsleidingen kan verleggen, een vloerverwarming kan plaatsen, een tegelvloer kan leggen en de wanden kan stucen.

Keukenapparatuur laten installeren

Ik wil graag in een bestaande keuken een Bora afzuigkap en een kookplaat laten installeren. Wat zijn de kosten hiervan?

Elektrische apparaten aansluiten in de keuken

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Het gaat om het aansluiten van een elektrische kookplaat (krachtstroom) het aansluiten van een oven ( stekker aan maken) en eventueel de afzuigkap.

Fineer op keukenkastje repareren of vervangen

Het fineer van een van de keukenkastjes laat los. Dit zou ik graag laten repareren als het mogelijk is. Hiervoor ontvang ik graag een offerte.

Afzuigkap monteren

Ik wil graag mij afzuigkap monteren en gasfornuis aansluiten

Renoveren Keuken

Ik zou graag mijn keuken willen laten opknappen. Zelf zit ik te denken aan het opnieuw spuiten van de frontjes. Het gaat om een keuken met 14 deuren die ik graag in een zwarte of metallic kleur zou hebben.

Keuken verplaatsen naar een andere woning

Ik wil graag een rechte keuken verplaatsen van de ene woning naar andere woning 30 meter verder op in de straat. Woningen hebben dezelfde indeling er hoeft niets aangepast te worden. De keuken bestaat uit 1 hoge kast (60) met koel/vries, vaatwasser(60), onderkasten. Hierbij ook bovenkasten en inbouw afzuigkap.

Vaatwasser inbouwen

In bestaande keuken ladekast demonteren en in vrijkomende ruimte vaatwasser monteren

Aanrechtblad vervangen in de keuken

Het oude aanrechtblad dient te worden verwijderd. Vervolgens dient er een nieuw aanrechtblad geplaatst te worden inclusief een spoelbak. Graag ontvangen wij een indicatie inclusief het leveren van het blad.

Keukenkast renovatie

Vervanging van keuken kastje: plank, achter plank en vloerschot planken. Zie bijgaande foto's. Betreft het kastje onder de gootsteen.

Keuken verbouwen

Slopen van een muur tussen de woonkamer en keuken, dit is geen draagmuur. Tegelwerk keuken. Leidingen verplaatsen en klaarmaken voor het monteren van de keuken door de leverancier. Tevens een muur dicht maken en een deur verplaatsen. Eventueel ook een nieuw plafond in de woonkamer maken. Uitvoering waarschijnlijk eind april/begin mei 2013.

Keuken plaatsen en tegelvloer leggen

Het plaatsen van een keuken in L-vorm. 3 bij 2.6 meter. De materialen worden aangeleverd. Bestaat uit een koelvriescombinatie, oven, magnetron, ingebouwde koffiezetapparaat, composieten blad. Er moet ook nog een koof naar buiten gemaakt worden voor de afzuiger + het verleggen van stopcontacten, leidingwerk en het afwerken van de muur. Bij het leggen van de vloer moet men denken aan 44 m2 met tegels van 60 x 60 cm. deze moeten gelijmd worden en de oude tegelvloer moet eruit gehaald worden. Alles moet afgevoerd worden. Verder zou ik een meerprijs willen hebben voor vloerverwarming. Deze zal gebruikt worden als hoofdverwarming. We hebben nu een Vaillant ketel hr SOLIDE VHR-C. Ook aangeven of vloerverwarming mogelijk is met deze ketel.

Installeren werkblad

Het installeren van een composieten werkblad in een bestaande keuken en het verwijderen van het oude werkblad. 1 stuk 1 lengte 50 cm 2 stuk 2 lengte 210 cm 3 135' hoekopstelling volle hoek 4 extra randafwerking kunststof afgeplakt 5 kookplaatuitsparing 6 uitsparing ten behoeve van kraan 7 spoelbakuitsparing Werkblad koop ik bij Praxis.

Misschien is better afspraak maken.

Misschien is better afspraak maken.

Ontluchting van de afzuigkap

De ontluchting van de afzuigkap werkt niet zoals het zou moeten. De kooklucht blijft binnen (boven)hangen.

vervangen oud werkblad en plaatsing nieuw

In mijn keuken een kunsstof werkblad (ong.2 meter)losmaken, en een nieuw kunsstof werkblad bevestigen. Kookplaat en spoelbak moeten erin.

De huidige keuken moet worden verplaatst ...

De huidige keuken moet worden verplaatst naar de nieuw te realiseren aanbouw. bestaande keuken + aanvullende kasten moet in aanbouw worden gerealiseerd. Er moet een nieuw aanrecht blad + achterwand + afdeklijsten worden geleverd en geplaatst.

Het volgende moet er gebeuren: - ...

Het volgende moet er gebeuren: - leidingwerk - extra stopcontacten en stopcontacten op de goede plaats zetten - een koof maken (met spotjes erin) - wand en vensterbank betegelen - muren stucen