Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkastjes 2 frontjes vervangen plus folie vervangen:

Keukenkastjes 2 frontjes vervangen plus folie vervangen

Van de keukenkastjes 2 frontjes vervangen plus folie vervangen. Het gaat om 2 frontjes groot en klein waarvan twee met ramen erin.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkastjes 2 frontjes vervangen plus folie vervangen uit heel Nederland:

Keukenblad verlagen

Ik heb een nieuw huis gekocht, het aanrecht is te hoog voor mij en zou met ongeveer 5 cm verlaagd moeten worden. Onder de keukenkastjes is een brede plint zichtbaar en de keuken is 4 meter lang. Wellicht wil ik het aanrechtblad en de frontjes laten vervangen.

Keukenkastjes opnieuw bekleden of verven

Alleen de keukenkast deurtjes moeten opnieuw bekleed/geverfd worden. Weet niet wat goedkoper is...de folie laag begint overal los te laten en te scheuren. Het gaat om 20 deurtjes en dan nog wat blinde frontjes klein.

Keukendeurtjes opnieuw spuiten of opnieuw bewerken

Geachte heer/mevrouw, Ik verzoek u om een offerte van het repareren (spuiten of bewerken) met profiel van de keukenkastjes en lades. De frontjes laten los. Het betreft de volgende maten: • 2 x kastdeuren: 88 cm bij 59,5 cm; • 1 x kastdeur: 58,5 bij 59,5 cm; • 1 x kastdeur: 58,5 bij 44 cm; • 1 x kastdeur: 70 bij 59,5; • 1 x ijskastdeur: 109 bij 59,5; • 1 x vaatdeur: 70 x 59,5 cm; • 1 x ladefront: 44,5 bij 11 cm; • 1 x ladefront: 49,5 bij 11 cm; • 2 x ladefront: 49,5 bij 29 cm.

Keukenkastjes spuiten

Er zijn 10 frontjes die wij gespoten willen hebben,de afmetingen heb ik bijgevoegd.

Folie op keukenkastjes aanbrengen

Ik wil graag nieuwe folie laten aanbrengen op de frontjes in onze keuken. We hebben de oude folie en de handgrepen al verwijderd. Het gaat om nieuwe folie op: 10 keukendeurtjes, 4 keukenladen groot, 5 keukenladen klein. De kleur van de keukenfolie is camee.

Fineer op keukenkastjes vervangen of fronten spuiten

Ik ben de aankoop aan het afronden van een 3-kamerflat uit bouwjaar 1962. De overdracht zal vermoedelijk in december plaatsvinden. Er is in de flat een foliekeuken, waar op nagenoeg alle frontjes de folie los laat. Ik wil graag een offerte ontvangen voor ofwel een nieuwe folie- of fineerlaag, ofwel spuiten van alle frontjes in kleur RAL 9010. Er staan foto's van de woning op Funda.

Keukenfrontjes en keukenkastjes spuiten

De kastjes en frontjes in mijn keuken zijn nu donkergrijs en ik wil ze graag in een lichtere kleur laten spuiten. Ik denk aan gebroken wit, zijdeglans of mat. We hebben geen bovenkastjes. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Schade keuken herstellen

In verband met waterschade door hevige regenval, is onze keuken beschadigd. Het water is door de gootsteen gespoten de keukenkastjes in. We kwamen terug van vakantie en troffen het aan. De buitenkant van de frontjes van de keuken kastje zijn gebobbeld en op het laadje is het folie er daardoor af, stond bol. De planken van 3 keukenkastjes zijn uitgezet en moeten vernieuwd worden. Graag van u een offerte.

Folie op de keukenkastjes herstellen

Van enkele keukenkastjes laat het folie los. Deze drie kastjes (vaatwasserdeurtje, onderkastdeurtje en bovenkastdeurtje) willen we de folie laten vervangen zodanig dat de kleur overeen komt met de bestaande kastjes (oorspronkelijke frontjes Fresco van deze pagina: -kunststof).

Keuken laten wrappen

Graag wil ik mijn keuken laten wrappen. Het aanrechtblad is 140 bij 60 cm en 215 bij 60 cm. De frontjes van de keukenkastjes zijn tweemaal 33 x 112 cm tweemaal 33 x 71 cm, driemaal 86 x 45 cm. De frontjes van de lades zijn driemaal 14 x 45 cm en éénmaal 28 x 45 cm. De kopse kanten van het keukenblok zijn éénmaal 88 x 60 cm en éénmaal 137 x 60 cm. De frontjes willen wij graag wit met een houtnerf hebben, het keukenblad en de platen aan de kopse kanten grijs/bruin met een houtnerf.

Partners

Partners van Casius