Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor horeca keuken plaatsen:

Horeca keuken plaatsen

Ik wil een nieuwe horeca keuken laten plaatsen voor een studentenvereniging waar wij voor grote groepen koken. Gewenst: - 2 fornuisblokken met 6 pitten en een oven - 2 afzuiging + motoren voor bovengenoemde fornuisblokken - 2 wasbakken met serviesdouche kraan - Circa 4 meter (in verschillende delen) aan rvs werktafel.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horeca keuken plaatsen uit heel Nederland:

Aanleg krachtstroom en extra groepen voor horecakeuken

Ik zoek een elektricien voor het aanleggen van krachtstroom en het in orde maken van de meterkast ten behoeve van een horeca keuken. In de keuken komt een dubbele friteuse, combi-steamer, afzuigkap, keuken/ pand is ongeveer 65m2. Daarnaast moeten er kabels van de meterkast naar de keuken getrokken worden.

Automatische balansventilatie installeren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Winkel of horeca Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor een restaurant zijn wij op zoek naar een betaalbare WTW unit. De oppervlakte is 300 m2 en de hoogte zal zijn 4,40 meter. De ruimte moet gekoeld, verwarmt en mechanisch geventileerd worden. In de keuken is een afzuiging van 8000 m3. Graag een interessante prijsopgave.

Horecakeuken renoveren

Horeca keuken van 30 m2 verbouwing. Scheiding muur uitbreken. Nieuwe leiding en apparatuur plaatsen.

Complete horeca-afzuigkap installeren

In het pand van onze studentenvereniging hebben wij een keuken van 4 x 3 meter waar nu een oude afzuiginstallatie hangt. Wij gebruiken de keuken vaak, er staat een 6-pits gasfornuis/oven van 1,5 meter breed. De huidige afzuiginstallatie werkt slecht en we willen die graag laten vervangen door een RVS-afzuiginstallatie met verwijderbare roosters voor wekelijkse schoonmaak. Er is een aansluiting naar boven door een schacht. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw voorstel en prijsopgave. Daarover moeten we met het bestuur en de leden even overleggen. U kunt mij via het mobiele nummer bellen voor een afspraak.

Horeca keuken en toiletten renoveren

Er moet een plan van aanpak gemaakt worden voor een verbouwing aan de keuken en de toiletten. Wij willen ze graag wat groter en vernieuwd hebben. Zou er iemand in overleg langs kunnen komen om naar de situatie te kijken en de opties door te nemen?

Deukjes uit een Makeline koelwerkbank verwijderen

In onze horeca-keuken zitten een aantal deukjes in onze RVS Makeline koelwerkbank en we willen graag door een vakman laten beoordelen of dat hersteld kan worden. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Aanleg krachtstroom en extra groepen voor horecakeuken

Ik ben bezig met de voorbereidingen voor het maken van een horeca-keuken in een bedrijfspand. Ik heb nu ontheffingen aangevraagd bij de gemeente en verwacht dat die procedure in september is afgerond, zodat ik dan kan starten. Er zitten nu 2 gewone groepen in de groepenkast. Ik wil voor de keuken krachtstroom laten aanleggen en de volgende groepen: 1. 3 fase grill 6500W 2. 3 fase oven 10000W 3. Kookgroep 7000W 4. Vaatwasser 3500W 5. Losse stopcontacten, totaal circa 3000W 6. Losse stopcontacten totaal circa 4300W 7. Losse stopcontacten totaal circa 1000W Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Horeca keuken betegelen

Ik wil dat een horeca keuken wordt betegeld. Zowel de wanden als de vloeren. De wand is 14,45 m2 en de vloer is 22 m2.

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

In onze keuken is onze afzuigkap aan vervanging toe en wij zijn opzoek naar een nieuwe kap + installatie en motor. Nu zou ik graag een offerte willen ontvangen wat betreft een compleet nieuwe afzuigkap installeren (of een gereviseerde) bij ons in de keuken. Als u een keer langs zou willen komen om het te bekijken zou dat ook top zijn.

Horeca keuken plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt geleverd in de maand mei en binnen twee weken geplaatst. De keuken heeft 8 onder- en bovenkasten, één spoelmachine, één vriezer, twee ovens, twee fornuizen, drie koelkasten. U begint in een lege ruimte.