Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor atag inductie kookplaat repareren:

Atag inductie kookplaat repareren

Mijn Atag inductie kookplaat moet gerepareerd worden. De linkse 2 pitten werken nog maar de rechtse 2 functioneren niet meer.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor atag inductie kookplaat repareren uit heel Nederland:

Installeren inductie kookplaat ATAG

Gaskookplaat vervangen door een nieuwe inductie ATAG kookplaat (zie foto van product sticker ATAG). De voorbereiding in de meterkast is gedaan.

Sparing in een kunststof aanrechtblad infrezen.

Ik zoek dus een keukenspecialist die ter plaatse in een bestaande kunststof keukenblad een groter gat kan frezen en een sponning kan frezen met de afmeting 906 x 526 mm om vervolgens de inductie kookplaat ATAG Magna (HIDD9472LV) te monteren.

Oude inductie kookplaat vervangen door een nieuwe

Wij hebben een ATAG inductiekookplaat en deze moet vervangen worden voor een Ikea inductiekookplaat

Kapotte glasplaat in de kookplaat vervangen

Er is een glazen zoutmolen kapot gevallen op onze Atag inductie kookplaat. Het systeem doet het nog wel, maar wij willen graag de kapotte glasplaat laten vervangen. De breedte is 90 centimeter.

Atag inductiekookplaat laten repareren

Onze al meer dan 6 jaar goed functionerende inductie kookplaat is kapot. De beide rechter pitten knipperen wel maar als er een pan opgezet wordt geven zij geen warmte. Stroom eraf gehaald. Kreeg toen kort foutmelding F9. Wie weet wat het euvel kan zijn en wat gaat die reparatie kosten?

Glas in de kookplaat vervangen

Ik heb een Atag inductie kookplaat, typenummer HIT900UU/A04, serienummer OD2720JG, waarvan het glas gebarsten is. Graag zou ik het glas willen laten vervangen. Het betreft een vierpits inductiekookplaat, artikelnummer glasplaat.

ATAG-kookplaat met barst repareren

Er zit een barst in de glasplaat. Atag HI6271B inductie behuizing vervangen

ATAG inductieplaat aansluiten

Vandaag heb ik een ATAG HI6271E inductie kookplaat gekocht maar er zit geen aansluitsnoer bij geleverd. Ik heb de oude kookplaat nog wel en daar zit een perilexstekker op. Ik heb geen kennis van elektra, dus wil ik dit door een erkend monteur laten uitvoeren.

Inductieplaat repareren of vervangen

De twee linker branders van mijn Atag inductie plaat doen het niet meer. Wat raadt u mij aan?

ATAG inductiekookplaat repareren

Van een 4 pits ATAG Inductie kookplaat die is geinstalleerd in 1997 doen de 2 linker pitten het niet. Nagaan wat de oplossing is en dan uitvoeren