Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor het boren van een aantal gaten:

Het boren van een aantal gaten

Kunt u mij een prijs geven voor het boren van een gat in de gevel van 150 mm voor de afzuigschouw en het boren van 2 gaten in de vloer van de keuken naar de kruipruimte voor afvoer van vaatwasser en spoelbak?
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het boren van een aantal gaten uit heel Nederland:

Diverse klusjes in huis

Het vervangen van een lekkende kraan, het ophangen van een spiegel (boren in een betonmuur), repareren loszittend stopcontact en het ophangen van een aantal kleine kastjes.

Gaten boren in beton naar de kruipruimte

Er dient een aantal gaten in de betonnen vloer geboord te worden naar de kruipruimte. Het gaat om een gat voor het riool van 110 mm, 2 x 40 mm voor de afvoer en 3 gaten voor de waterleidingen.

Leidingen infrezen en gaten boren voor WCD

Ik wil leidingen verleggen in de keuken. Beton frezen. Aantal: 3x Elektra (20 mm breed) afstand horizontaal 70 cm. 3x gat boren 80 mm diameter, 40 mm diep. 2x waterleiding (18 mm breed). Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave.

Gaten boren en kruipluik maken

Ik wil dat er een aantal gaten worden gemaakt en een kruipluik wordt gecreëerd: 2 gaten van 20 mm 20 cm diep. 1 gat van 60 mm 20 cm diep. 1 gat van 40 mm 20 cm diep. 1 kruipluik gat van 50 cm bij 70 cm bij 20 cm diep.

Gat boren in buitenmuur/binnenmuur

Wij hebben een afzuigsysteem gekocht op het werk, maar deze moet nog geplaatst worden. Hiervoor moeten eerst aantal gaten (circa 3) geboord worden. Het betreft een tweede verdieping, waarvan 1 deel aan de straatkant valt en het andere aan een stuk gras. Ik wil daarnaast een aparte offerte voor het installeren van het afzuigsysteem.

Enkele gaten boren door dikke muren

In verband met de realisatie van een TV/Netwerk aansluiting in de woonkamer moet er vanuit de meterkast een aantal gaten geboord worden door dikke muren. Niet bekend of er leidingen daar liggen en van welk materiaal de binnenkant van de muur is.

Divers leidingwerk frezen en verleggen

Voor mijn nieuwbouwwoning graag prijsopgaven als ik een aantal klussen wil laten uitvoeren. 1. De warm- en koudwaterleiding in mijn keuken moet worden verplaatst (2,5 meter) naar de juiste locatie in de nog te plaatsen keuken. In de koudwaterleiding moet nog een t-splitsing gemaakt worden voor de beluchte kraan ter behoeve van de vaatwasser. Van de leidingen heb ik een foto bijgevoegd. Graag wil ik hetzelfde materiaal gebruiken om te verleggen. De warm en koud water aansluiting onder de spoelbak wil ik af kunnen sluiten met een hoekstopkraan. Hierop zal een Quooker flex worden aangesloten. 2. Ter behoeve van een decentrale verdeler (tiara) moeten er 5 sleuven voor electra worden gefreesd in de muur en bijbehorende gaten worden gemaakt voor de inbouw wcd's waarvan 1 perilex. 3. In de dekvloer van de woonkamer moeten 3 sleuven worden gefreesd over een lengte van 5 meter, boven de dekvloer aan beide zijden boven de sleuf in de muur een gat boren ter behoeve van de inbouwdozen. 4. Van een bestaande inbouwcontactdoos (loze doos) moet er een sleuf gefreesd worden naar een nabij gelegen locatie (1,5m) waar een WCD groep inbouw van 4 WCD's op rij komt. Ook hier dienen de gaten voor de 4 WCD's te worden gemaakt. 5. De afvoer verleggen naar de spoelbak ruimte waarbij een aparte aftakking gemaakt moet worden met zwanenhals ter behoeve van een eigen afvoer voor de vaatwasser op de "hoofdleiding" sifon met verdere aansluiting bij de spoelbak valt hier buiten. De beginlocatie van de afvoer staat tevens op de bijgevoegde foto.

Boor- en montagewerk

Betreft het uitvoeren van een aantal klusjes. Twee jaloezieën moeten vervangen worden door de nieuwe op maat gemaakte jaloezieën. Deze jaloezieën zijn 1.47 meter bij 1.13 meter en 1.16 meter bij 1.12 meter. Deze moeten op houten kozijnen gemonteerd worden. Ik wil een krabpaal iets laten verplaatsen, deze moet van de muur worden gehaald en een stukje verder weer gemonteerd worden. Tevens graag twee gaatjes in een gestucte muur boren ten behoeve van een handdoekenrekje. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Diverse klussen in huis

Ik wil een aantal klussen in huis laten uitvoeren. Het materiaal zal al voorhanden zijn. Het gaat om: - 3 en mogelijk 7 IKEA kasten monteren. - 4 rolgordijnen ophangen (inclusief boren in de muur). - Vloeren afkitten (enkele meters vullen met houtvuller). - 3 muurlampen ophangen. - Een alarminstallatie met sensoren en 3 camera's plaatsen. De leidingen daarvoor zijn al getrokken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Doorvoeropeningen in een betonnen dak en vloer maken

Graag ontvang ik van u offerte voor het boren van een aantal gaten in mijn platte dak van beton en in een verdiepingsvloer. Het betreft een opening van 250 mm voor een Sun-tube in de badkamer, het betreffen 2 doorvoeren van 140 mm in de boilerkamer en er moet door 1 betonvloer en betonnen dak een doorvoer van 400 mm worden gemaakt. Die laatste zijn doorvoeren voor een toekomstig rookkanaal vanaf de benedenverdieping, door de vloer van de slaapkamer en het dak. Het betreft een dak dat bedekt is met bitumen en eronder isolatiemateriaal van 100 mm dik, dan pas bereikt u het daadwerkelijke plafond waar doorheen geboord dient te worden. Graag ontvang ik uw all-in prijs voor deze klus. ( NB: Op bijgevoegde tekening staat 1 x een doorvoer van 400 mm, dat moet 2 x zijn)