Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor oude keuken weghalen en klein installatiewerk:

Oude keuken weghalen en klein installatiewerk

Ik krijg in week 43 mijn nieuwe keuken geleverd en gemonteerd. Ik wil vooraf, het liefst in week 42, mijn oude keuken laten verwijderen en afvoeren. Ook wil ik dan een aansluiting laten veranderen voor de vaatwasser en enkele stopcontacten laten veranderen. De huidige keuken is 2 x 2,5 meter en staat in een appartementen-complex op de 2e verdieping boven een restaurant. Er is hier geen lift. Ik woon in het centrum, dus er kan geen container voor de deur worden gezet. Ik laat graag even beoordelen hoe de klus het beste kan worden aangepakt. Daarna ontvang ik graag uw offerte.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude keuken weghalen en klein installatiewerk uit heel Nederland:

Radiatoren op stadsverwarming inregelen

Ik heb mijn radiatoren laten weghalen in de keuken en badkamer en die moeten opnieuw ingeregeld worden om te plaatsen in de badkamer.

Keuken afwerken met stucwerk

Hebben een nieuwe keuken en door het weghalen van de kastjes is er een ongestucte muur. Daarbij koof geplaatst met verlichting, deze moet ook worden afgewerkt. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Laminaatvloer vervangen

Laminaat vloer weghalen en opnieuw leggen ivm waterschade. Ligt doorgelegd in hal woonkamer keuken en voorraadkast. Oppervlakte 35m2

Dragende muur verwijderen en deur dichtmetselen

1) Muur weghalen: Voor de verbouwing van een gesloten keuken naar een open keuken zijn wij op zoek naar een metselaar/(onder)aannemer. Het is een draagmuur, de opening wordt 1. 6 meter, moet worden ingezaagd en een steunbalk HEB120 moet geplaatst worden. 2) Metselwerk: Tevens moet de huidige deuropening naar de keuken worden dichtgemaakt. Graag zouden wij een kostenraming willen ontvangen mocht u geïnteresseerd zijn. Stucen is aan iemand anders uitbesteed.

Keuken uitbouwen en muur weghalen

Als potentiële koper van een woning zouden we enig idee willen krijgen van de kosten van het uitbouwen van de keuken: 380 cm (lengte keuken) met 284 cm verbreden naar rechts. Op foto 1 is rood gearceerd wat we als uitbouw willen hebben, daarbij een raam en twee openslaande deuren met kozijn en dubbel glas. Het muurtje tussen de woonkamer en keuken zouden we graag verwijderd hebben. Wat kost dit om zodanig af te maken dat alleen de keuken door het bedrijf nog gezet en aangesloten moet worden met de vloer. We willen het ook laten stuken.

Uitbouw achterzijde samen met de buren

Wij wonen in een tussenwoning en willen samen met onze buren de achterzijde van beide woningen laten uitbouwen. Momenteel is er achter beide woningen al een uitbouw met daarin de keuken. Bij ons staat daar nog een heel kleine bijkeuken achter van 1,5 meter diep, maar die zullen we weghalen. We hebben een eerste schets van onze wensen bijgevoegd. Hierop is zichtbaar dat onze buren tot de achtergevel van hun huidige keuken willen bijbouwen. Wij willen nog een extra diepte van 1,5 meter daarachter en wel over de hele breedte van de woning. We gaan graag in gesprek met een aannemer die hiermee in januari of zo mogelijk eerder kan starten. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna graag een gedetailleerde offerte per pand.

Keukenmuur stuken

In verband met een nieuwe keuken moeten er 2 muren gestuct worden. De muur is wel flink beschadigd door het weghalen van tegelwerk. Ondergrond giboblokken en gips met een soort karton. Ivm de nieuwe keuken moeten de werkzaamheden uitgevoerd worden vanaf 10 sept. Tot uiterlijk 13 september. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Diverse verbouwingsklussen

Wij hebben een dubbele benedenwoning uit bouwjaar 1922 gekocht en krijgen op 20 september de sleutel. Tussen de keuken en woonkamer is een kleine trap met 3 treden, die wij graag laten aanpassen, omdat lange mensen nu hun hoofd stoten. De laatste opstap moet worden verplaatst. Op Funda ziet u een foto van de huidige situatie, en in de bijlage zit een tekening van de gewenste situatie (inham met "zwevende" treden - deze zullen door een extern bedrijf worden geplaatst). Er zal een houten balkenconstructie onder zitten, dus hier zal een aanpassing in gedaan moeten worden. Door bovenstaande aanpassing zal de huidige kleine trap weggehaald moeten worden en de muur afgewerkt moeten worden. De gipsmuur tussen de keuken en woonkamer moet worden verwijderd. Hier zullen wij door een ander bedrijf een metalen frame + raam laten plaatsen. Zie foto's op Funda van de huidige situatie. De muur zal afgewerkt moeten worden. De horizontale koof onder de trap moet weggewerkt en de leidingen daaronder omgelegd. De staande koof hoeft niet gewijzigd te worden. De huidige trap moet verwijderd worden, we laten een nieuwe trap plaatsen door een extern bedrijf. De muur en het plafond zullen netjes afgewerkt moeten worden. Verder zijn er nog diverse werkzaamheden, zoals het frezen van sleuven in de muur en wegwerken van kabels. Mogelijk nog wat kleine afwerkingen. Optioneel willen wij ook boven nog een muurtje weghalen (bij de trap), maar dit hangt af van de prijsindicatie. Ook zouden we willen weten wat er mogelijk bij komt kijken als we de wasmachine aansluiting willen verplaatsen naar de gangkast boven (ipv beneden). We wonen nog niet in het huis (hebben dus ook nog niet de exacte maten). We willen direct na de overdracht laten starten.

Oude keuken verwijderen

Bestaande keuken (2,5 meter diep x 3 meter breed x 2,6hoog) verwijderen, afvoeren, tegels verwijderen circa 7 m2 (wanden), plafond (schroten weghalen), leidingwerk verleggen (gas en water) wanden en plafond stucen. Radiator weghalen en afdoppen. Plafond : 7,5 m2 wand 1: 5m2 wand 2: 6m2 wand 3: 4m2 wand 4: 3m2 Opleveren: - Plafond verlaagd 15 cm. 6 spots inbouwen. Afzuigkap afvoerbuis, waterleiding over plafond leggen - Wanden sausklaar stucen. (zie hierboven m2 per wand) - electra dubbele stopcontacten op 3 plaatsen (wand 1, 2 en 3) - gas verleggen van wand 2 naar 1 Afvoeren: - keuken (1980) goed maar verouderd - siemens vaatwasser (goed) - whirlpool combioven (goed) - kookplaat keramisch (goed) - oven 65l. Onderbouw (goed) Detailtekeningen moeten nog gemaakt worden. Werkzaamheden ter voorbereiding op installeren nieuwe keuken. Graag een goed richtbedrag. Details nader bespreken met gekozen aannemer.

Deel van de garage bij de keuken trekken

Wij hebben de wens om nog voor het einde van het jaar onze keuken te gaan uitbouwen. Dat betekent dat we een deel van de garage bij de keuken willen trekken. De klus omvat de volgende werkzaamheden: - doorbreken van de bestaande scheidingsmuur tussen de keuken en garage - isoleren van de garageruimte - plaatsen/uitbreiden van een raam - weghalen van de bestaande deur - weghalen van een bestaande muur - loodgieterswerk - plaatsen elektra (stopcontacten/lichtpunten) in de nieuwe ruimte - plaatsen van een nieuwe scheidingsmuur voor het resterende deel van de garage - gestuukt opleveren van de nieuwe ruimte We maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvangen daarna uw prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius