Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor buitenkeuken maken:

Buitenkeuken maken

We hebben een granieten plaat van 80x230 cm, en 37 mm dik. Hier zou een gat voor een wasbak in moeten komen. Diameter zal ongeveer 40 cm zijn. We zijn niet aan maat gebonden.
Onze klant uit Dongen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkeuken maken uit heel Nederland:

Tuinontwerp en uitvoeren

Huidige tuin met gras, tegels en hout composiet moet verwijderd en afgevoerd worden. Nieuwe tuin graag met (Portugese) tegels, planten, vijver, buitenkeuken etc. Ik weet nu helaas niet de afmeting van de tuin maar is vergelijkbaar met een standaard tuin. Ik zoek een vakman die een ontwerp kan maken van de nieuwe tuin en het in zijn geheel kan uitvoeren. Bij voorkeur in deze lente.

Doortrekken van de gasleiding naar tuin voor BBQ

Graag zou ik vanuit de meterkast naar buiten een gasleiding willen laten aanleggen welke naar een plaats gaat waar later een buitenkeuken met gas BBQ zal worden geplaatst. Het voorwerk oa sleuf graven, opening vanuit de meterkast naar buiten kan ik zelf gereed maken. Zelf weet ik niet welke materiaal nodig is voor het aansluiten van deze leiding en welk type leiding het best gebruikt kan worden. Als het een beetje tegen zit moet de leiding vanuit de meterkast naar de wc en vanuit daar door de muur naar buiten toe, wanneer het niet mogelijk is om direct vanuit de meterkast naar buiten te komen. De afstand schat ik in op 15 meter.

2 Fundamenten buiten maken

Wij willen een buitenkeuken en buiten douche/toilet bouwen op kleigrond. We hebben daarvoor 2 fundamenten nodig die waterpas in onze tuin gemaakt moeten worden. De grote zal 2.50 bij 4.50 meter zijn en 1 bij 1.50 meter. Het is van belang dat de fundamenten voor 30 mei geplaatst zijn.

Serre plaatsen

Ik zoek een bedrijf die mijn hele tuin om kan bouwen. Dit is wat ik wil: - Ik wil een serre van 15 m2 bouwen. Graag compleet opleveren met elektra + fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal ik wil dat het gemaakt word maar in ieder geval geen hout. Daarbij wil ik een elektrisch zonnescherm op het plafond van de serre plaatsen. - Ik wil de hele tuin ombouwen. Betegelen, schutting maken. Ik heb een lange tuin van 5 breed en 16 diep. Er staat een normale schuur van 5 breed en 2,5 diep, en die blijft er ook gewoon staan. Ik wil een buitenkeuken, een speelhoek voor mijn kinderen, en een loungehoek. Het moet een tropische sfeer hebben. Het liefst wil ik een betonnen schutting, maar ik wil me hier ook over laten adviseren. En mijn voorkeur gaat uit naar grote tegels maar ook daarin laat ik mij adviseren. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Veranderen bestaande tuin

Wij willen graag onze bestaande tuin renoveren. We vinden dat de tuin op dit moment te weinig kleur heeft en we willen het daarom wat vrolijker maken. Het gaat om een voor (10 m2), zij (30 m2) en achtertuin (200 m2). De voor en de zijtuin worden niet optimaal benut, en een deel van de zijtuin willen we betrekken bij de achtertuin. In de voortuin willen we onderhoudsvriendelijke beplanting plaatsen. We willen ook een 2 tot 3 tal leibomen (het is een idee) voor een mooier uitzicht. In de achtertuin willen we een pergola laten plaatsen. Dat omdat er veel zon in de achtertuin schijnt en we nu een overkapping hebben die eigenlijk te smal is. We staan overal voor open. Ook staat er een tuinhuisje in de achtertuin die die weg moet, en daar willen we een buitenkeuken van maken met een soort lounge. Wij zijn heel benieuwd naar wat dit kost en of de vakman ons hier wat meer over kan adviseren. Graag ontvangen we hier een offerte voor.

Buitenkeuken van Douglashout laten maken

Ik wil graag een buitenkeuken van douglashout laten maken. Deze moet 2m breed zijn en 2 kastjes met deurtjes bevatten. In het middendeel moet ruimte zijn om een weber 57 gbs in te plaatsen. Buitenkeuken dient op zwenkwieltjes geplaatst te worden. Bereikbaar door de woning. In het keukenblad wil ik twee natuursteen tegels als werkblad terugzien.

Betonnen aanrechtblad buiten realiseren

Ik zoek een partij die voor mij een betonnen aanrechtblad voor een buitenkeuken kan maken. Het betreft een L vormig blad. Afmetingen 120 x 60 cm en 200 x 40 cm. Er zijn tekeningen aanwezig. Nu was ik benieuwd hoe het zit met het aanbrengen van een speciale coating (in verband met een buitenkeuken), kunt u mij hierover adviseren?

Terras op palen laten maken

Wij willen graag ons huidige terras uitbouwen. Ongeveer 4 meter lengte extra en circa 5 meter breed. Op het terras moet een buitenkeuken komen en een buitendouche. Nu is er een muurtje dat de tuin en het terras scheid dat willen we weghalen maar moet wel waterdicht worden aangezien de garage er onder zit en er anders lekkage komt in de garage. Dit moet dus goed gebeuren! De huidige trap naar de tuin willen we hergebruiken. Elektra verzorgen we zelf. Zou het rond Pasen uitgevoerd kunnen zijn?

Buitenkeuken op maat laten maken

Ik ben op zoek naar een buitenkeuken op maat. De keuken moet 4 meter lang worden met 6 kasten van 100 cm hoog. In de keuken komt een spoelbak en een kookplaat. In de kastjes komen 2 planken. (1 onderaan en de andere middenin) graag zou ik dit in eikenhout willen. In 1 kast komt een koelkast. (we weten nog niet precies in welke. ) Het blad zullen we zelf op maat maken. Zou je voor mij een offerte kunnen maken? Graag zou ik de frontjes apart op de offerte zien.

Overkapping aan de schuur maken

Ik wil een overkapping aan de schuur laten plaatsen van 3.50 meter breed en 2 meter lang. We willen een buitenkeuken maken dus een overkapping met lichtdoorlatende platen. Kunt u mij informeren over de materialen die gebruikt kunnen worden, hout of aluminium, en wat de uitstraling daarvan is. En uiteraard welke kosten het met zich meebrengt.