Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Dongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Dongen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Dongen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Dongen of directe omgeving.

136 klanten uit Dongen bevelen een bij Casius in Dongen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dongen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, spoelbak rvs vervangen, keukenblad van beton, keuken laten wrappen, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, build kitchen cabinetry & island bench, kitchen renovation, andere fronten keukenkastjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Dongen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Dongen:

Oude keuken verwijderen en wandtegels verwijderen

Oude keuken verwijderen en afvoeren. Wandtegels verwijderen en afvoeren

Buitenkeuken maken

We hebben een granieten plaat van 80x230 cm, en 37 mm dik. Hier zou een gat voor een wasbak in moeten komen. Diameter zal ongeveer 40 cm zijn. We zijn niet aan maat gebonden.

Keuken laten spuiten

De folie van de keukenkastjes lades laten los. Ik wil deze laten spuiten in mat ral 9016. In de bijlage is de maatvoering. Demontage en montage de ik zelf, behalve de vaatwasser front, die wil ik laten doen. Het betreft alleen de voorzijde en zijkantjes.

Afvoer naar buiten aanleggen voor afzuigkap

Voor de nieuwe keuken moet er een gat naar buiten komen waar de afvoer van de afzuigkap doorheen gaat. De buis van de afzuiger heeft een diameter van 150 mm. Het gat moet nog gemaakt worden door de gevel heen en daarna afgewerkt worden.

Folie op frontjes vervangen en kleine keukenreparaties

De kunststof folie op onze keukenfrontjes laat los en breekt hier en daar. Wij zijn nu op zoek naar een goede en mooie oplossing voor alle frontjes. Wij hebben frontjes met een paneel. Wij denken dat we de folie willen laten verwijderen en de deurtjes daarna willen laten spuiten. Ook moeten er kleine reparaties worden verzorgd. De koelkastdeur sluit niet goed meer en ook een kastje onder het aanrechtblad. Een bezoek is gewenst, zodat we de situatie even kunnen bespreken.

Keuken in de nieuwbouwwoning plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van onze keuken. Het betreft een nieuwbouwwoning welke eind september begin oktober opgeleverd gaat worden. Het gaat om een schiereiland met kastenwand. Deze kastenwand moet ingebouwd worden en 2 nisjes moeten gemaakt worden inclusief een koof voor de afzuigkap afvoer. Daarnaast dient er een combi magnetron, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap geïnstalleerd worden. Graag ontvang ik een offerte inclusief en exclusief standbouw, nisjes en koof. Er is een bijlage beschikbaar met de tekening van de gekochte keuken.

Renoveren van de keuken

Graag willen wij eens advies over de mogelijkheden voor het renoveren van onze keuken. Daar nu het folie los laat van de deurtjes. Ik wil graag met de vakman bespreken wat de mogelijkheden zijn (vervangen van de deurtje of de deurtjes opnieuw laten bekleden). Het gaat om een keuken van 4 meter breed en een wand van 2 meter breed.

Keukenkasten laten overspuiten

Ik zou graag een grenen keuken laten overspuiten in een grijs tint. De keuken is 4. 50 m lang met boven en onderkastjes. Bestaand uit een hoge koel- vries combi kast 2,20 hoog - een apothekerskast 30x220 - lage onderkast 30x90 - boven kast 30 x 80 - vaatwasser deur - bovenkast 60x80 - dubbele spoelbak deuren samen 90x90 - dubbele kast met glazen plaat erin alleen de randen 90x90 - onderkast 40x90 - bovenkast 40x90 - onderkast voor inbouw oven alleen de randen - onderkast 40x90 - bovenkast 40x90

Keuken deels renoveren

Hebben keuken met granieten aanrechtbladen Willen spoelbak vervangen en keramische kookplaat vernieuwen in inductie kookplaat En eventueel ook oven vervangen bovendien moeten enkele deurtjes opnieuw afgesteld worden.

Budget keuken laten plaatsen

Wij willen een budget keuken laten ontwerpen en plaatsen volgens bijgaande schets. Het gaat om een u-vorm keuken, met indeling zoals op de schets te zien is.

Keukenreparatie

Wij willen onze koelkast (inbouw) vervangen; de wand van de kast waarin de bestaande koelkast staat is door vocht aangetast. De kast moet dus ook gerepareerd worden. Betreft ook de levering van de nieuwe inbouwkoelkast. Misschien moet u even langskomen om de situatie op te nemen t.b.v. uw offerte.

Keukenplaatsing voorbereiden

Voorbereidingen voor het plaatsen van een keuken van 2,80 x 2,20 meter. Twee rechte stukken tegenover elkaar. Leidingen verleggen van gas, water en electra; tegels leggen en stucadoren. Keuken is al besteld.

Keuken plaatsen

U-vormige keuken plaatsen met apothekerskast en 3 halfhoge kasten met plaatsing van apparatuur. Geen bovenkastjes. totale lengte 4.70 + 2.10 voor kasten

Keuken: Volstorten van kelder, ...

Keuken: Volstorten van kelder, aanpassen voorraadkast. Egaliseren van vloer en tegelwerk wand en vloer. Plaatsen onderkasten en aanrechtblad, inbouwen apparatuur. Mogelijk kleine verplaatsingen elektra en gas. Overig: Dicht maken ruimte onder trap Verplaatsen radiator huiskamer

Afvoer van keuken/afwasmachine loopt ...

Afvoer van keuken/afwasmachine loopt niet goed weg. Wellicht nieuwe afvoer in onderkastjes maken.