Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblok repareren na waterschade en kickspace vervangen:

Keukenblok repareren na waterschade en Kickspace vervangen

Door een gesprongen soepele aansluitslang is mijn keukenkastje aan de onderkant zwaar beschadigd. De middenstijl moet worden vervangen. Ook de plinten moeten worden vervangen zo ook de achterplaat. De plinten zijn ongeveer 15 cm x 10 meter lang. Het gaat om een U-vormige keuken. Ook de kickspace is kapot, deze zou vervangen moeten worden. Afvoeren doen we zelf. Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk een offerte.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblok repareren na waterschade en kickspace vervangen uit heel Nederland:

Vloerbalken repareren / herstellen probleem

Mijn appartement bestaat uit ongeveer 40 m2, minus de badkamer en het keukenblok is dat ongeveer 35 m2. Er is een probleem ontstaan met de houten vloerbalken, er is reeds een inspectie uitgevoerd. ''De balken in de kruipruimte zijn verlengt, en liggen op beertjes (opgemetselde stenen) Balken liggen niet in de muur , maar voor de muur hier zit ruimte tussen. Dit verklaard de speling in de vloer. De kruipruimte is maar +/- 25 cm hoog en er ligt veel puin onder de vloer.'' Graag een offerte voor het herstellen van het probleem. Meedenken over een oplossing vinden wij prettig.

Lekkage in gootsteenkastje met schade aan keukenblok

Er staat water in het keukenkastje. Ik kan niet zien waar het vandaan komt. Ook is er schade aan het kastje zelf door het vocht. Ik zoek met spoed iemand dat alle aansluitingen en afvoeren kan nalopen en evt kan repareren. Ik sta ook open voor advies voor evt herstel van schade aan keukenkastje

Lekkage in waterleiding keuken en doorvoer naar berging

Wij hebben lekkage naast de aansluiting van de vaatwasser en de doorvoer naar de berging, in het keukenblok. Graag laten wij dit door de vakman beoordelen en repareren.

Keukenkraan repareren of vervangen

Mijn keramische keukenkraan is 8 jaar oud en lekt water op het keukenblok. Ik laat de kraan graag herstellen of vervangen.

Lade van keukenblok repareren

Een lade in mijn keuken is uit z'n rails gelopen en ik wil dit weer gerepareerd hebben. Een kant van de rails zit aan de kast van en de andere kant aan de lade. Ik weet zelf niet hoe ik dit kan repareren.

Wandje repareren en stuken

We hebben een kamer waar een keukenblok is weggehaald, de tegels zijn al verwijderd. Er is een flink gat van 50 bij 50 cm ontstaan. Wij willen dit graag gerepareerd, gestuukt en gesausd. De wanden zijn 10 m2. De huidige ondergrond is oud stucwerk. Gewenste afwerking: glad pleisterwerk + afspuiten latex.

Waterschade in een keukenblok repareren

Herstel van 4 keukenkasten, deze staan bol door waterschade. Tevens wil ik graag de plint vervangen en het laminaat. De ruimte is 6 m².

Keuken fineren of repareren

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen graag onze keukenblok opnieuw fineren of repareren. Het gaat om ongeveer 16 deurtjes. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Barst in de glasplaat van het keukenblok repareren

In een van de glasplaten (dienen als aanrechtblad) in het keukenblok van ons kantoor is een barst gekomen die snel gerepareerd moet worden. Het betreft een plaat van 120 bij 120 cm. De onderkant is glad en de bovenkant is matter met een licht profiel en is een beetje grijzig/blauwig. In de bijlage vinden jullie een foto. Ik ben benieuwd hoeveel het kost om het te laten reparen en binnen welk tijdsbestek dit uitgevoerd kan worden.

Beschadigde keuken laten repareren

De keuken is beschadigd. Er moet een plaatje of zoiets op om de beschadiging af te dekken. Aan de zijkant van de keuken is er een deel kapot. Het gaat om een beschadigd keukenblok wat gerepareerd moet worden.