Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkraan en spoelbak vervangen:

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil graag een keukenkraan en spoelbak laten vervangen. Beide zijn reeds aangeschaft.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkraan en spoelbak vervangen uit heel Nederland:

Keukenkraan repareren of vervangen

Ik wil een Grohe keukenkraan met uittrekbare slang laten vervangen of repareren. De slang lekt en het rubber waarmee hij op de spoelbak vastzit lekt ook. Kun u aangeven wat in deze verstandig is?

Keukenkraan laten vervangen

Ik wil mijn keukenkraan vervangen, maar de spoelbak zit in de weg.

Keukenblad plaatsen

Wij willen graag een keukenblad met spoelbak laten plaatsen van composiet, inclusief het aansluiten van de gaskookplaat en keukenkraan die we allemaal bij Gamma kopen. Graag wil ik dat iemand langskomt om het op te meten en dan advies kan geven betreft keukenblad en vervolgens ook komt plaatsen. Geen voorwerk.

Schade lekkage keuken opnemen

Wij hebben 1 maart een woning gekocht na de verkoop van de woning zijn wij er achter komen dat de keukenkraan al enige tijd lekte en aangezien de spoelbak niet verzonken was in het aanrecht of afgekit was en afgebroken beugels had is het water het aanrecht blad in gelopen. Wij willen dat op de inboelverzekering van de verkopende partij verhalen en hebben hiervoor een goede offerte nodig zodat wij het kunnen laten maken door aannemer.

Keukenblad en keukenkraan plaatsen

Ik wil een nieuw keukeblad plaatsen en een keukenkraan. Het huidige blad moet er af (afmeting is 2.40 meter x 0.90 meter breed). Het nieuwe blad (hout met fineer laag) moet worden voorzien van gaten voor de spoelbak en het fornuis. Het blad en de kraan schaf ik zelf aan, maar aanschaf van montage materialen zou ik graag via de vakman willen laten verlopen.

Klussen in de keuken en toiletruimte

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: - Vervangen Grohe keukenkraan (nieuwe kraan al in bezit). - Het vastzetten van 2 toiletzittingen Villeroy en Boch type Avio (2009). - Paneelplaatje bediening spoelbak toilet zit los (merk Wisa Chroom).

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil mijn keukenkraan en spoelbak gaan vervangen. Ik zal zelf de nieuwe materialen aanschaffen. Ik zoek een vakman die de vervanging uitvoert. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vervangen van een keukenkraan

De klus betreft het vervangen van een keukenkraan. De kraan zit achter de spoelbak.

Lekkende keukenkraan vervangen

Vervanging van een lekkende keukenkraan. Ik heb een nieuwe kraan reeds gekocht. Waarschijnlijk moet wel eerst de spoelbak er af worden gehaald, voordat je de oude kraan kan vervangen naar een nieuwe kraan. Graag in de week van 19 december.

Vervangen van een keukenkraan en opheffen van lekkage

Ik heb in de keuken een eengreeps keukenmengkraan die vervangen moet worden. Verder heb ik lekkage onder de spoelbak, ik denk dat er iets mis is met de aansluiting. Ik laat dit graag op korte termijn verhelpen en wil daarvoor een afspraak maken. Ik ontvang vooraf graag een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius