Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor atag kookplaat laten monteren:

ATAG kookplaat laten monteren

Ik wil een nieuwe ATAG kookplaat laten plaatsen. Afmeting van de kookplaat is nu 77 x 52 cm
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor atag kookplaat laten monteren uit heel Nederland:

Atag inductiekookplaat repareren

Het gaat om een kookplaat met 4 pitten en een wokbrander. De pit linksboven gaat nog wel aan maar verwarmt niet, de hoogte en de wekker is niet in te stellen. De pit rechtsboven gaat helemaal niet aan maar daar kan je wel de wekker in stellen. De andere functioneren in principe prima. Heel soms moet je ze wat langer in gedrukt houden.

Kapotte glasplaat in de kookplaat vervangen

Er is een glazen zoutmolen kapot gevallen op onze Atag inductie kookplaat. Het systeem doet het nog wel, maar wij willen graag de kapotte glasplaat laten vervangen. De breedte is 90 centimeter.

Ontsteking van een ATAG gasfornuis repareren

Onze 5 pits kookplaat van Atag (destijds op de markt onder merknaam Miele), aangeschaft in 2001, valt regelmatig uit. Het apparaat begint dan te tikken. Moeilijk weer aan te krijgen. Soms begint het tikken spontaan, terwijl het apparaat niet eens aan staat.

ATAG kookplaat vervangen

Ik heb een 5 pits, 90 cm brede, inductiekookplaat waar een pot op is gevallen. Typenummer is ATAG hi9071M waarbij de grote (boost) wok zone links zit. Wat zijn de kosten om deze glasplaat te vervangen?

Gas-op-glas kookplaat repareren

Wij hebben een inbouw Atag gas-op-glas kookplaat van ongeveer 10 jaar oud. We roken al enige tijd bij 1 van de branders een lichte gaslucht. Misschien moet er een brander worden vervangen. We hebben de kookplaat nu tijdelijk afgesloten en zijn op zoek naar een monteur die dit kan repareren. We horen graag vooraf wat dit kost.

Uitsparing in betonnen keukenblad vergroten

Voor onze keuken gaat het om de volgende werkzaamheden: - vervanging van de bestaande gas kookplaat van het merk atag (diepte 59cm, breedte 53 cm) die vervangen wordt door de Ikea eldslaga gaskookplaat: -> Breedte: 73. 0 cm, Diepte: 51. 0 cm) -> belangrijk: hiervoor moet de bestaande uitsparing worden vergroot in het keukenblad 6 cm beton afgewerkt met laagje natuursteen door een deskundig vakman die met betonnen werkbladen werkt en weet hoe je hier zorgvuldig uitsparingen in kunt maken (ook de combinatie met randje natuursteen). Er zal voor de kookplaat wrs een uitsparing gemaakt moeten worden van circa 10c m breedte. - en de vervanging van de atag oven (breedte 59,4 cm bij h 59 cm) door de mirakels NN hete lucht oven : 59.4 cm Hoogte: 58. 9 cm) NB: de Atag oven/ gaskook plaat is een oud combinatiemodel van ATAGVoor ons is het van belang dat het goed en veilig wordt aangesloten door een erkende vakspecialist in de gas aansluiting en vakspecialist uitsnijden van betonnen werkbladen. Er is geen stekker voor de nieuwe oven (Ikea inbouw model)

Atag inductiekookplaat laten repareren

Onze al meer dan 6 jaar goed functionerende inductie kookplaat is kapot. De beide rechter pitten knipperen wel maar als er een pan opgezet wordt geven zij geen warmte. Stroom eraf gehaald. Kreeg toen kort foutmelding F9. Wie weet wat het euvel kan zijn en wat gaat die reparatie kosten?

Glas in de kookplaat vervangen

Ik heb een Atag inductie kookplaat, typenummer HIT900UU/A04, serienummer OD2720JG, waarvan het glas gebarsten is. Graag zou ik het glas willen laten vervangen. Het betreft een vierpits inductiekookplaat, artikelnummer glasplaat.

Elektrische aansluiting voor een inductiekookplaat maken

Ik wil graag een ATAG HI6271E inductiekookplaat laten aansluiten. Op de plaats van de kookplaat zit nu een gaskookplaat met een eenvoudige stroomaansluiting voor de ontsteking. Er is dus geen perilex aansluiting en ook geen aparte kookgroep in de meterkast aanwezig. De positie van de kookplaat in de keuken is ongeveer 5 meter vanaf de meterkast in de garage. Er loopt dus al een elektrische leiding naar de meterkast.

Leveren en installeren tweedehands keramische kookplaat

Mijn keramische Atag kookplaat is meer dan 10 jaar oud; één van de pitten doet het niet meer. Ik zoek iemand die dat kan repareren (Atag zegt de onderdelen niet meer te hebben). Als dat niet kan dan wil ik graag een tweedehands of goedkope nieuwe kookplaat geïnstalleerd zien. Gaat om een plaat van 50 x 89 cm.