Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor sparing maken voor een inductieplaat:

Sparing maken voor een inductieplaat

Sparing van kookplaat aanpassen van 530 x 480 naar 750 x 490 mm. Materiaal van het blad composiet heeft een diameter van 12 mm. De positie in het kookeiland rondom bereikbaar.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sparing maken voor een inductieplaat uit heel Nederland:

Schoorsteenkanalen en schoorstenen op stolpboerderij maken

Ontwerp + uitvoering van twee schoorstenen van circa 10 meter hoog. In een nieuwbouw monument te Zaandam. Er is een foto van de oude situatie. De schoorstenen moeten geschikt zijn voor een open haard of houtkachel. De verdiepingsvloer is voor een van de schoorstenen van beton maar er is al een sparing gemaakt. De andere vloer waar een schoorsteen moet komen, is van hout. Bij voorkeur een lichtgewicht schoorsteen? Graag een prijsopgave.

Lichtkoepel laten monteren

Graag zou ik een lichtkoepel laten monteren op het platte dak van mijn bovenwoning in den Haag. Een sparing van 58x61 cm is al aanwezig, deze is tijdelijk afgedekt met een (metalen) plaat. De sparing is van binnenuit niet afgewerkt met plaatmateriaal, en er kan dus nu de dakconstructie in worden gekeken. De lichtkoepel die ik al heb besteld heeft een dagmaat van 60cm. De dakbedekking is van bitumen, met een grindlaag erbovenop. Eventueel kan het dak worden betreden via het balkon. Deze is wel smal, dus ik kan eventueel fotos doorsturen om door jullie een inschatting te laten maken of dit veilig is. Uiteraard zou ik deze koepel zo snel mogelijk geplaatst willen hebben. Ik hoor graag of dit bij jullie een mogelijkheid is, en welke prijs daar tegenover staat. Met vriendelijke groet, Kelly de Jong

Renovatievloer in woonkamer en keuken

Deze maand hebben wij een huis gekocht in Dordrecht. Het huis is scheef, het hoogteverschil ligt tussen de 20 cm. Wij zoeken vakmannen, met ervaring, om een renovatievloer te plaatsen en daarmee de begane grondvloer te egaliseren. Het gaat om de woonkamer en de aanliggende keuken. Hieronder de verdere specificaties van de opdracht: - Aantoonbare ervaring met het plaatsen van renovatievloeren in dit type woningen zijn een harde vereiste. - Afm: woonkamer 3,53 m x 8,46 m, keuken 1,93m x 3 m. (zie foto) - Het plaatsen van een renovatievloer; het droge systeem, met metalen liggers, metalen randprofielen, isolatiemateriaal met een Rc waarde = 5 en =18mm vloerplaten/underlayment platen. Merken als bijv. : Reno Acero, VBI Ps-renovatievloer, Havebo SL-combinatievloer, enz. - Indien nodig dampdichte laag onder underlayment, is dit nodig? - Dichtschuimen, afplakken,evt. Afkitten randen en openingen voor de luchtdichtheid. - Vlak maken bouwmuur voor plaatsen randprofielen - Er dient een op maat gemaakte sparing te worden gemaakt voor de plaatsing van twee convectorputten bij de openslaande deuren in de woonkamer. - Er dient rekening gehouden worden met het aanwezige en om te leggen leidingwerk voor de convectorputten en de keuken. - Er dient rekening gehouden te worden met uiteraard de scheefstand, en daarnaast de schouw. - Tijdsduur project max. 3 weken. - Start uitvoer van de klus midden december '17 tot januari '18. - Het sloopwerk, het weghalen van de oude vloer en afvoeren van materialen valt niet onder de opdracht. - Het demonteren en terugplaatsen van de keuken valt niet onder de opdracht. - De aanschaf van de convectorputten valt niet onder de opdracht. Ook de aanleg in principe niet, maar dit kan in overleg als dit handig is. Wij horen graag of u bereid bent deze klus te klaren en ontvangen graag een onderbouwde prijsindicatie. Wij maken daarna graag een afspraak op locatie voor het inmeten en de definitieve offerte.

Verbouwing in een appartement

Ik zou graag mijn woning willen verbouwen met onderstaande resultaten. Aanbouw of Serre aanbouw: aangrenzend aan mijn woonkamer heb ik een kleine buitenruimte (dakterras) welke ik graag wil betrekken middels een aanbouw of serre aanbouw. Hiernaast wil ik tevens de muur naast mijn buitenruimte openbreken omdat hier rookkanalen inzitten welke ik wil vervangen voor een nieuwe rookkanaal zodat ik hier een open Hout Haard van kan maken. Lengte van rookkanalen zijn circa 3M, hierboven is er geen bovenwoning maar ernaast is de aangrenzing van mijn Boven dakterras. Afmetingen buitenruimte is circa 1. 85M breed en circa 2. 50M lengte, hoogte van circa 2. 35M mogelijk gelijk met appartement. Huidige raamshutters van mijn raam wil ik hergebruiken in nieuwe situatie. Plafond van aanbouw/serre mag deels glas zijn en op resterende deel wellicht 2 zonnepannelen plaatsen. Keuken Afzuigkap circa 15-20cm hoger hangen en houten keukenplanken ophangen na het betegelen met bakstenen. Keukenplanken inclusief led verlichting. Naast keukenblok wellicht een kleine wijnkoelkast (inbouw) installeren/plaatsen. Trappenhal Witte muur betegelen met bakstenen. Voegen grijs of wit. Toilet Geluidsisolatie activiteiten aan muren en eventueel toilet deur uitvoeren. Slaapkamer deur Sparing maken in muur voor schuifdeur systeem, huidige deur hergebruiken. Ensuite Badkamer Huidige opening ensuite badkamer dichtmaken en muur ernaast doorbreken voor doorgang ensuite voorzin van glazen schuifdeur (melk wit) badkamer dus als het ware de ensuite opening omwisselen. In mijn badkamer een verticale ligbad plaatsen samen met inbouwnis voorzien led verlichting. Inloop douche blijft intact, echter het installeren van een regendouche hoofdkraan en handkraan. In muur ook hier een inbouwnis voorzien van led verlichting. Optioneel een kleine houten wastafelblad monteren inclusief een waskom hierop. Ook hier wederom een inbouwnis met led verlichting. Badkamer is circa 1. 55M lang en 1.65

Deursparing maken

Wij zijn van plan om een doorgang vanaf onze woonkamer naar de garage te maken. Hiervoor dient er een sparing gemaakt te worden voor een deur met de afmetingen 211,5 x 93 cm, exclusief kozijn. In de woonkamer ligt een houten vloer welke behouden moet blijven, de betonmuur is gewapend en aan de garagekant is nog een bakstenen muur aanwezig. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het zaagwerk. Tevens zouden wij graag een offerte (of richtprijs) willen ontvangen voor de werkzaamheden inclusief verwijderen en afvoeren van de muurdelen.

Sparing in een muur maken

Heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat een sparing kan maken in een muur in ons huis in Amsterdam. Het gaat om de wand tussen de keuken en de eetkamer (nu slaapkamer op bijgevoegde plattegrond). We willen een opening maken van ongeveer 130cm breed en 210cm hoog om de twee kamers met elkaar te verbinden. Het is geen dragende muur. Tijdens de bouwkundige keuring is ons geadviseerd een betonlatei aan te brengen als we de muur openbreken. Bijgevoegd vindt u de plattegrond van het huis. Graag ontvangen wij een offerte van u. Kunt u ons ook laten weten op welke termijn u deze klus kunt uitvoeren? Onze voorkeur gaat uit naar 16, 17 of 18 augustus. Mocht u meer informatie nodig hebben, dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet,

Opening maken in niet dragende muur

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat een sparing kan maken in een muur in ons huis in Amsterdam. Het gaat om de wand tussen de keuken en de eetkamer (nu slaapkamer op bijgevoegde plattegrond). We willen een opening maken van ongeveer 130 cm breed en 210 cm hoog om de twee kamers met elkaar te verbinden. Het is geen dragende muur. Er is ons geadviseerd een beton latei aan te brengen als de muur wordt opengebroken.

Sparing ten behoeve van trapgat maken

Sparing maken tbv trapgat in kanaalplaat voor een klant van ons in Amsterdam. Graag erbij vermelden of jullie ook afvoeren e.d. Het huis is bewoond.

Rooflite M4A dakraam aanbrengen

Klant heeft een Rooflite M4A dakraam besteld bij GAMMA. De maatvoering is 78 bij 98 centimeter. Het dakraam moet geplaatst worden in de aanbouw van een gelijkvloerse vakantiebungalow. Het volgende moet worden uitgevoerd: met maken / inzagen van een sparing in de stalen dakplaten en de onderliggende dakplaat en het afvoeren van de vrijkomende materialen. Klant weet niet of het ook nodig is om raveling aan te brengen. Graag hoort de klant graag wat de bovenstaande werkzaamheden gaan kosten. Klant ontvangt graag op korte termijn een offerte. Als dat niet lukt dan zal ze de bestelling van het dakraam annuleren.

Sparing in een dragende buitenmuur maken

Ik wil openslaande tuindeuren in mijn woning realiseren. Hiervoor moet een sparing in de spouwmuur gemaakt worden, een latei geplaatst en de tuindeuren met zijlichten geplaatst worden. De afmetingen van het kozijn zullen ongeveer 290 x 220 bedragen, zijn nog niet besteld, dus kan nog iets wijzigen.