Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkast met apparatuur plaatsen:

Keukenkast met apparatuur plaatsen

Ik krijg op 13 november de sleutel van mijn nieuwe huis en wil op 11 december gaan verhuizen. Ik wil in de tussentijd graag een keukenkastje laten plaatsen met daarin een oven en kookplaat. Ik zal zelf alle materialen inkopen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkast met apparatuur plaatsen uit heel Nederland:

Volledige keuken verbouwen

In welke stijl heb je interesse? Modern. Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries, kortom een volledige verbouwing). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben een U-vormige keuken landelijk klassiek. Willen graag naar moderner wit.

Keuken gedeeltelijk vervangen

De keuken moet voor een deel vervangen worden: paneel blad en apparatuur (kookplaat/oven) moet geplaatst worden en een keukenkast, een afzuigkast en een afzuigkap moeten aangepast worden. Dit is in verband met brandschade.

Inbouwapparatuur en keukendeurtjes stellen

Graag een indicatie voor het stellen van inbouwapparatuur en keukendeurtjes. Een keukenkast (180 centimeter x 220 centimeter) waarin onder andere apparatuur aanwezig is, afstellen en een koelkastdeur eventueel van nieuwe veren voorzien en overige deurtjes afstellen.

Keuken plaatsen

In week 4 of 5 week moet er een Hoekkeuken geplaatst worden 212 bij 419 cm met inbouwapparatuur: vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en koelkast. Verder heeft deze keuken 2 bovenkasten en 2 hoge kasten (waar de apparatuur in zit). De keukenkast worden kant en klaar afgeleverd. Het blad is van natuursteen. Er moet in de muur een gat geboord worden voor de afzuigkap, zeer waarschijnlijk een gasleiding maken (koken nu elektrisch) en een waterleiding aanmaken voor de buitenkraan en vaatwasser. Ook moeten hierna de muren gestuct worden.