Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen + stucen wanden, een houten schuifpui repareren, een gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat, keuken inclusief apparatuur verwijderen en afvoeren op 27 maart, tweedehands keuken laten plaatsen, voorbereiding plaatsing nieuwe keuken, keukenontwerper gezocht voor advies indeling nieuwe keuken, keukendeurtjes spuiten, keuken gereed maken voor plaatsing, bevestiging keukenventilator, inkorten zwevend granieten blad keuken, keuken gereed maken voor plaatsing (leidingwerk en electra), spoelbak, 2 hoekverbindingen en opening voor kookplaat laten frezen in aanrechtblad, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, demonteren granieten aanrechtblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Den Bosch:

Keuken afbreken en afvoeren

Ik wil de oude keuken laten afbreken en afvoeren. Er zit wel een hardstenen blad op. De afmeting is 5 x 3 x 2 meter.

Ikea aanrechtblad vervangen

Wij willen graag een nieuw Ikea keukenblad (2 delen) gaan bestellen en laten plaatsen. Het huidige blad zit geschroefd. We weten nog niet of de huidige spoelbal willen overzetten of een nieuwe willen kopen. Graag overleggen we hierover.

Keukenblok repareren na waterschade en Kickspace vervangen

Door een gesprongen soepele aansluitslang is mijn keukenkastje aan de onderkant zwaar beschadigd. De middenstijl moet worden vervangen. Ook de plinten moeten worden vervangen zo ook de achterplaat. De plinten zijn ongeveer 15 cm x 10 meter lang. Het gaat om een U-vormige keuken. Ook de kickspace is kapot, deze zou vervangen moeten worden. Afvoeren doen we zelf. Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk een offerte.

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil graag een keukenkraan en spoelbak laten vervangen. Beide zijn reeds aangeschaft.

Voorbereidend werk voor de keuken

De oude keuken gaat binnenkort weg. Meeste van de aansluitingen zijn al aanwezig maar moet verplaatst worden. Zie bijgevoerd document voor de leiding advies van de keuken fabrikant. Het werk besta uit: - Inbouw wandcontactdoos verplaatsen / creëren - koud / warm / PVC afvoer aansluitingen verplaatsen - Muur strak maken

Aanrecht plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van een aanrecht dat ik bij Gamma wil kopen. Daarnaast moet er een kookplaat, mijn eigen, geplaatst worden en een nieuwe gootsteen. Daarnaast moet er een uitsparing gemaakt worden voor de keukenkraan en het aanrechtblad moet worden afgekit. De lengte van het blad zal 4.20 meter worden.

Afzuigkap monteren

Ik zoek een installateur die een motorloze afzuigkap (60cm) kan installeren/aansluiten op een centraal afzuigsysteem. Afzuigkap moet nog gekocht worden. Het werk moet plaatsvinden op de tweede etage.

Mechanisme van carrouselkast repareren of vervangen

Bij carrousel van Siematic SE 1001 Kl-120 keuken is onderaan een onderdeel afgebroken en draait de carrousel niet meer rond. Ik ben op zoek naar een reparateur die de carrousel kan repareren c.q. eventueel vervangen.

Keuken plaatsen

Wat zou het plaatsen van keuken Venus hoogglans 250 cm kosten. Alle aansluitingen zitten al op de juiste plaats. Plaatsing over circa 2 weken.

Gat boren in buitenmuur

Het boren van 1 gat van 100 mm in de buitenmuur voor de afvoer van een afzuigkap. Het is op de begane grond en de benodigde spullen zoals slang, rooster worden door mij verzorgd.

Ikea keuken plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die onze keuken wil komen plaatsen. Ons huis is medio augustus/september klaar. Wij willen graag een IKEA keuken laten plaatsen, gaat om een hoge kast, 4 lage kasten en weer een hoge kast. Dan daar tegenover een kookeiland.

Aanrechtbladen vervangen

Door een lekkage is de aanhechting tussen 2 aanrechtbladen bol komen te staan. Deze moeten worden vernieuwd. Tevens moet er weer een spoelbak en kookplaat in gemaakt worden en alles weer aangesloten worden. Ik kan zelf niets doen ben mindervalide dus moet ik alles laten doen.

Keuken carrouselkast reparatie of vervanging

Keuken Carrousselkast draait niet goed meer. Deurtjes lopen vast/sluiten niet goed We kunnen de deurtjes niet meer goed krijgen, ze hangen scheef en zijn erg gammel. Herstel of vervanging gewenst.

ATAG kookplaat laten monteren

Ik wil een nieuwe ATAG kookplaat laten plaatsen. Afmeting van de kookplaat is nu 77 x 52 cm

Kookplaat aansluiten

Ik heb een nieuwe keramische kookplaat aangeschaft, maar ik heb nog geen perilex aansluiting in mijn keuken. Ik woon in een appartementencomplex en de afstand tussen de elektriciteitskast en de keuken is ongeveer 8 meter. Ik heb zelf een opbouw perilex wandcontactdoos, perilex stekker en neopreensnoer. Mijn vraag is wat het zal kosten om de kookplaat aan te sluiten?

Sparing maken voor een inductieplaat

Sparing van kookplaat aanpassen van 530 x 480 naar 750 x 490 mm. Materiaal van het blad composiet heeft een diameter van 12 mm. De positie in het kookeiland rondom bereikbaar.

Keukenkast met apparatuur plaatsen

Ik krijg op 13 november de sleutel van mijn nieuwe huis en wil op 11 december gaan verhuizen. Ik wil in de tussentijd graag een keukenkastje laten plaatsen met daarin een oven en kookplaat. Ik zal zelf alle materialen inkopen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Gat boren voor afzuigkap

Wij hebben een nieuwe keuken geplaatst. De afvoer van de afzuigkap willen wij graag naar buiten hebben via de buitenmuur aan de voorzijde van het huis boven het losse naast het raam. Er zijn foto's beschikbaar. Aan de buitenkant is de gevel gemetseld. Wat het materiaal van de binnenmuur is, weet ik niet. Zouden jullie hierover advies kunnen geven waar dat het beste kan en wat de kosten hiervoor zullen zijn?

Nieuw aanrechtblad laten monteren

Plaatsen van een granieten keukenblad bestaande uit 3 delen zonder sparing en 1 hoekdeel met een sparing van een wasbak op minimaal 11 cm vanaf de voorzijde. Er is 1 deel van 179.90 cm lang, een deel van 251 cm en een deel van 90.5 cm. (Tegel)wasbak wordt door de leverancier op het hoekdeel voor/tijdens het plaatsen gemonteerd. De werkzaamheden dienen over 4/5 weken uitgevoerd te worden.

Carrousel en kastje repareren

Carrousel van de pannenkast werkt niet goed meer. Hij ligt los. Type: Miele. Een kastje dat naar boven geduwd moet worden blijft zelf niet hangen.

Installatietekening laten maken

Voor een keuken in een nieuwbouwhuis dat medio 2018 wordt opgeleverd, wil de aannemer een installatietekening volgens NEN 1010 norm. De keukenleverancier kan die maken, maar alleen in ruil voor akkoord op zijn offerte. Dus doe ik het liever zelf. Het keukenontwerp is beschikbaar als 3D visualisatie, en zelfgemaakte bouwtekening met de gewenste aansluitingen al ingetekend. Op korte termijn heb ik de tekening nodig.

Draaiplateau vervangen in de keuken

Het bovenste draaiplateau van onze Sie Matic keuken uit 1996 moet worden vervangen.

Keukenkastje lager ophangen

Ik heb een keukenkastje dat ik graag wat lager wil laten hangen. Het moet van de muur worden losgemaakt en er moet een nieuwe bevestiging worden gemaakt in de betonnen muur. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Wasbak in de keuken vastzetten

Betreft een roestvrijstalen wasbak welke in een glasplaat gemonteerd zit, deze is los geraakt. Deze wil ik opnieuw vast laten lijmen/kitten. Het is een Keller keuken, daarnaast wil ik graag meteen de 12 keuken deurtjes en zes lades opnieuw laten stellen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Siematic keuken afstellen en repareren

Van een brede besteklade onder het gasfornuis is het front losgekomen. Die moet gerepareerd worden. Het betreft een Siematic keuken. Verder willen wij graag dat de overige lades en kastdeurtjes afgesteld worden. Sommige lades trekken namelijk niet meer soepel dicht. Kastdeurtjes hangen niet allemaal meer netjes en ik wil graag de geleiding van de lades laten nalopen.