Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Budel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Budel heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Budel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Budel of directe omgeving.

28 klanten uit Budel bevelen een bij Casius in Budel aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Budel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen, beschadigd keukenkastje repareren of vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Budel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Budel:

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik wil mijn keuken deuren en laden front opnieuw bekleden ,het gaat over 30 deuren en laad fronten ,kleur blijft vanille

Afzuigkap inclusief afvoerkanaal

In een Amerikaanse keuken een circulatie kap vervangen door een afzuigkap inclusief aanleggen afvoerkanaal (liefst) door bestaande kastjes en spouwmuur.

Renovatie American kitchen oven en afzuigkap

Ik wil mijn American kitchen oven/kookplaat/afzuigkap laten renoveren. De oven wil ik graag weer luchtdicht hebben. De elektrische kookplaat vervangen door inductie (liefst aan te sturen via originele knoppen). Er is nog geen perilex stopcontact en er is ook geen kruipluik aanwezig. De afstand naar de meterkast is ongeveer 6/7 meter. En ik wil de huidige wasemkap vervangen door een hoger geplaatste moderne afzuigkap met nu wel een afvoer naar buiten, ter overleg al dan niet door de bestaande kastjes. Er zit nog geen gat in de muur, maar hier is makkelijk bij te komen.

Keuken (de)montage

Oude keuken demonteren en nieuwe keuken (reeds aanwezig) plaatsen. Vijf onderkasten, twee staande plafondkasten, inductiekookplaat, warmhoudplaat, vaatwasser, inbouwkoelkast, inbouwoven, inbouw magnetron, wasbak, kraan, twee bovenkastjes met inbouwverlichting + twee grote ladekasten die gesteld moeten worden. Geen gasaansluiting noodzakelijk. Extra zware groep en elektriciteitsaansluitingen zijn aanwezig. Geschatte tijdsduur klus 1½ dag. Keukenblad "op maat" verzorgen. Uitvoering z.s.m.

Spoelbak in een granieten blad frezen

In een bestaand werkblad van graniet van 2 cm dik wil ik een spoelbak laten plaatsen van 40 x 45 cm. Ik heb een spoelbak op het oog maar nog niet gekocht. Het werkblad dient ook op maat gemaakt te worden.

Waterschade in de keuken repareren

De kraan in de keuken lekt waardoor het onderkastje is uitgezet. Hierdoor sluit de vaatwasser niet meer naar behoren. We zoeken iemand die een nieuwe kraan kan monteren en kan zorgen dat de vaatwasser weer normaal sluit met frontpaneel erop, deze is er nu afgehaald.

Folie vervangen op de keukendeurtjes

Vervangen van folie op enkele keukendeurtjes (2) of in zijn geheel. Het betreft 13 deurtjes en 8 lades en/of bovenstukken. Ook gaat het om het aanpassen van de greepjes, alles demonteren en nieuwe monteren.

Wij hebben een keuken gekocht bij Ikea ...

Wij hebben een keuken gekocht bij Ikea en deze moet geplaatst worden. Alle kastjes zijn al in elkaar gezet. Ze moeten verder nog helemaal geplaatst worden. Verder moet het gasfornuis in het werkblad gezaagd worden, moeten koelkast / vriezer, oven, afwasmachine en afzuigkap aangesloten worden. De spoelbak is al ingefreesd, de kranen moeten nog wel aangesloten worden. Het werkblad is op maat gemaakt. Wij willen de keuken zo snel mogelijk geplaatst hebben. Alles is aanwezig en staat klaar.