Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Breda of directe omgeving.

2408 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, keuken renoveren, spoelbak infrezen in het aanrecht blad en aanrechtblad plaatsen, hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, composiet aanrechtblad zagen, vervangen inductie kookplaat in composiet blad, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Breda:

Leidingen in keuken verleggen tbv nieuwe keuken

Wij gaan de keuken verbouwen en hoorde bij het inmeten dat waarschijnlijk de water en electra verlegd moet worden. Dit moet klaar zijn voor de week van 13 juli want dan wordt de keuken geplaatst. De tekening voor het verleggen hebben we nog niet.

Vervangen keuken plinten

Ik wil graag de plinten onder mijn keuken vervangen, het zijn 4 stukken momenteel en de keuken is ongeveer 3,65 breed. Ik wil zwarte plinten ervoor terug.

Keuken gereed maken voor inductie koken

- Plaatsen van een keramische kookplaat op een kunststof aanrecht - Vierkant op een aanrecht van een kunststof kunnen maken om de kookplaat in te plaatsen - Perilex aansluiting verzorgen - Afstand tussen meterkast en kookplaat bedraagt minimaal 5 meter.

Gat boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat laten boren van 150 millimeter voor een afzuigkap. Het gat moet komen op 2,10 meter en door een bakstenen spouwmuur.

Keuken renovatie

Ik zoek een keukenspecialist/loodgieter die ten behoeve van een nieuwe keuken de oude keuken kan verwijderen en het leidingsadviesschema in orde kan maken in de woning. Elektriciteit en water aan- en afvoer moeten conform het aanwezige leidingsadvies gemaakt worden. Verder moeten er tegels van de muren. En willen we de muren glad gestuced hebben. De grootte van de keuken is (lxbxh) 3x3x2,56m. Het werk moet plaatsvinden op de 7e verdieping van een flat welk per lift goed bereikbaar is.

Kookeiland verplaatsen

Wij willen het kookeiland draaien, deze staat nu verticaal in de ruimte en dit willen we horizontaal. Hierbij moet ook leidingen verplaatst worden.

Afzuigkap controleren en repareren

Ik wil graag dat de afzuigkap wordt gecontroleerd want ik heb sterk het idee dat deze niet meer goed zuigt. Er komt wel geluid en lucht uit maar het zuigt niet.

Koelkastdeur repareren

De inbouwkoelkast van Siemens sluit niet goed meer. Typenummer KI34VA50/01 FD

Boretti fornuis en afzuigkap nakijken

Ik wil dat er wordt gekeken naar mijn Boretti fornuis en de afzuigkap. Een aantal pits hapert. Afzuigkap stand 1 en aan/uit werkt niet meer.

Plaatsen van een groter fornuis

Ik wil een groter fornuis/gasstel. Ik heb nu maar 4 pitten en dat is wat krap. Graag 5 pitten en meer uit elkaar. Nu zijn de afmeting: 58x50cm. Mijn wens: ongeveer max. 90 x 55cm of daaromtrent. Ook moet er een groter gat in het (vermoedelijk) composieten aanrechtblad gemaakt moeten worden.

Keuken laten verlagen

Ik wil graag de keuken zo’n 7/8 centimeter laten verlagen (ook de afzuigkap en de bovenkastjes). De houten vloer is bij de keuken ook verhoogd (4,5 centimeter) en die wil ik ook laten verlagen. De klus bevindt zich op de 1e verdieping.

Showroomkeuken demonteren

We hebben bij een keukenbedrijf in Breda een mooie showroomkeuken gekocht. Deze willen we laten demonteren en zoeken daar een vakman voor. Het gaat om een lange wand van 2,5 meter en een eiland van 2 meter, zie de bijgevoegde foto. Wij zorgen zelf voor vervoer en voor montage in ons nieuw huis. Graag horen wij vooraf wat de kosten voor het demonteren zijn. Demontage moet ik kalenderweek 44 of 45 gebeuren.

Aanrechtblad met hitteschade herstellen

Door een hete pan is er schroei- en brandschade ontstaan op mijn aanrechtblad in de keuken. Het zijn ongeveer 5 ronde vlekjes van 2 cm bij 2 cm. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het herstelwerk.

Folie van keukenkastjes verwijderen en keuken spuiten

Het gaat om een L vormige keuken van IKEA, welke nu knal rood is. Het geheel moet hoogglans RAL 9010 worden. Dit kan door middel van het verwijderen oude folie en daarna spuiten, of de folie vernieuwen of de oude dan verwijderd moet worden weet ik niet ) Het demonteren en monteren doe ik zelf. Ik verwacht ook de rechterkant van de koelkastkast te kunnen demonteren, zodat ook die wand weer netjes wordt. Zie meegestuurde foto's.

Beschadigde deurlijst van de koelkast vervangen

Door toedoen van een leverancier voor keukenapparaten is een deurlijst van onze koelkast beschadigd. Deze dient te worden geleverd en vervangen. Het betreft een "Original Döllken 3-D Kante".

Achterwand in de keuken vervangen

De keuken achterwand bij ons in het kantoorpand laat los. Door water laat de kit los, waardoor er nu stukken loslaten. Het materiaal is spaanplaat. Wij zouden deze graag vervangen, en door de zelfde spaanplaat willen vervangen in de zelfde kleur. Zie bijgevoegde foto's waarbij je een indicatie kan krijgen wat er gedaan moet worden.

Afzuigkap bestellen en installaren

Ik wil bestellen en laten installeren: Motorloze afzuigkap Etna AO160wit. Kosten? De oude kap verwijder ik zelf.

Gat in granieten aanrechtblad boren

We hebben een Quooker aangeschaft en moeten een gat van 34 mm in het graniet van 2 cm dik laten boren.

Keuken demonteren en nieuwe plaatsen

Wij hebben een keuken gekocht (die is al aanwezig) en wij zoeken iemand die de oude kan demonteren en de nieuwe kan plaatsen. Ook zullen er leidingen verlegd moeten worden. De keuken heeft één zijde van 2.70 meter breed. Gastoestel en water moet ook worden geïnstalleerd. Tekeningen zijn in bezit. Kunt u langskomen om de situatie/ de tekeningen te bekijken?

Afzuigkap vervangen

Mijn oude afzuigkap is defect, ik heb reeds een nieuwe in huis. Graag oude demonteren en nieuwe monteren en evt andere werkzaamheden die daarbij horen.

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

In onze keuken is onze afzuigkap aan vervanging toe en wij zijn opzoek naar een nieuwe kap + installatie en motor. Nu zou ik graag een offerte willen ontvangen wat betreft een compleet nieuwe afzuigkap installeren (of een gereviseerde) bij ons in de keuken. Als u een keer langs zou willen komen om het te bekijken zou dat ook top zijn.

Kitchenette vervangen

Ik heb een kitchenette van een meter breed waarin koelkast, een elektrisch kookplaatje en een boilertje voor warm water, mijn oude is aan zijn eind en ik heb een andere gekocht , deze moet geplaatst worden op 1 hoog (bij slaapkamer), alle aansluitingen zijn aanwezig!

Ceramistone keukenblad inkorten

Ik wil mijn aanrechtblad van ceramistone aan 2 kanten inkorten. Het is een hoekblad wat gedemonteerd is en ook nog terug geplaatst zou moeten worden op de keuken.

Glas in keukenkastjes vervangen

Uit 1 deur is glas gevallen en gebroken. Ik wil dit glas en eventueel dat van een 2e deurtje laten vervangen. Het glas is circa 31 x 59 cm. De keuken is van een Duits merk. De deurtjes zijn van MDF. Het glas zat in een sponning, die is er ook uit gevallen.

Keukenfrontjes en keukenkastjes spuiten

De folie van frontjes van onze keuken laat los. Wij zouden de folie willen laten verwijderen, en de frontjes laten spuiten (zijdeglans lak) de afmetingen zijn : 4 x 60 x 70 cm, 2 x 60 x 95 cm, 1 x 60 x 130 cm, 1 x 30 x 70 cm, 3 x 60 x 15 cm, 1 x 60 x 25 cm, 1 x 60 x 23 cm en een hoekplint van 70 x 6 cm. Zou u mij een offerte kunnen sturen?