Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken ontwerpen en plaatsen:

Keuken ontwerpen en plaatsen

Wij gaan een nieuw huis bouwen huis in Nederland waarvoor een keuken met een kookeiland van 3.00 x1.00 meter en een wand van Max 3 kasten met inbouw willen laten ontwerpen en plaatsen. Het is een open keuken met de woonkamer. Wens is een cooker, een bora inductie met afzuig. Een vaatwasser, grote koelkast en een combi stoomoven. De keuken is op de begane grond. Leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting, verwarming moet allemaal gebeuren. De kasten liefst uit uitschuif laden bestaan.
Onze klant uit Bergeyk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken ontwerpen en plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Een tussenwoning in zijn geheel renoveren

Ik zoek een aannemer voor het totaal renoveren van een tussenwoning. Ik zoek een partij die alles kan ontwerpen en uitvoeren. Het gaat om werk waarbij de badkamer en keuken vervangen moeten worden, doorgang keuken/woonkamer draagmuur gemaakt moet worden, muren in het gehele huis gestuced, parketvloer in de woonkamer vervangen, boven laminaat gelegd, in gang een marmeren vloer naar boven gehaald moet worden (ligt nu nog een parket vloer op), elektra (stoppenkast) vervangen en stopcontacten door het huis verplaatst en vervangen moeten worden. Toilet beneden vernieuwd en opnieuw betegeld. Verwarmingsleidingen in muur en nieuwe ketel. Het betreft een woning van 109 m2.

Installatietekening voor de keuken maken

Voor onze nieuwbouwwoning moeten we op korte termijn de technische tekeningen leveren aan de aannemer, met daarop de aansluitpunten van elektra, leidingen en afvoer. De woning wordt pas over 1 jaar opgeleverd en we willen daarom door deze deadline niet een overhaaste beslissing maken voor een keuken , want dit wordt alleen maar gemaakt op het moment dat er een koopovereenkomst wordt getekend bij de keukenboer. Wel weten we de indeling en hebben we enkele getekende en 3 d ontwerpen.

Installatietekening voor de keuken en badkamer maken

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we van de aannemer de deadline gekregen om op korte termijn de technische tekeningen van de keuken en badkamer op te leveren, met daarop de aansluitpunten van elektra, leidingen en afvoer. De woning wordt pas over 1,5 jaar opgeleverd en we willen daarom door deze deadline niet een overhaaste beslissing maken voor een keuken en badkamer, want dit wordt alleen maar gemaakt op het moment dat er een koopovereenkomst wordt getekend bij de keuken of badkamerboer. Wel weten we de indeling en hebben we enkele getekende en 3d ontwerpen. We zijn dus op zoek naar iemand die de technische tekeningen kan maken. Graag horen we hoe lang het duurt en wat de totaalprijs is.

Keukenwanden betegelen

Het gaat om het betegelen van 2 wanden boven het aanrechtblad, volgens bijgevoegde ontwerpen. Huidige achterwand is betegeld. Tegels worden vooraf verwijderd, al moeten mogelijk de laatste restanten nog worden verwijderd. Lengte achterwand 2,0 meter en 3,1 meter. De hoogte van de achterwand is circa 0,60 meter over de gehele lengte. Bij het fornuis moet circa 0,75 meter worden afgewerkt (exclusief kitten) met profiel passend bij de tegels, wand- en vloertegel Nikea 20 x 20cm van Praxis en de achterwand (wit 9001). Tegels zijn reeds aanwezig. Overige materialen niet. Graag nadere afstemming over het exacte moment, aangezien de keuken wordt verbouwd. Naar verwachting ergens tussen 22, 23, 26 of uiterlijk 28 februari.

Indeling keuken ontwerpen

Wij zijn opzoek naar de beste indeling voor ons nieuwe huis. De indeling van de keuken mag veranderd worden (graag wel aangeven wat bijkomende kosten zijn voor het verleggen van leidingen). Daarnaast moet er voldoende ruimte zijn om een 6 persoons eettafel kwijt te kunnen. Veel hoge kasten voor opbergruimte. Met daarin bijvoorbeeld de koelkast en de oven in verwerkt. Kookeiland vinden we ook leuk, maar is misschien niet helemaal te realiseren. Wij zijn erg benieuwd naar de ideeën!

Keuken ontwerpen, leveren en plaatsen

Wij willen een nieuwe keuken. De keuken moet voldoen aan bepaalde eisen, passend bij de ruimte, de vloer en de indeling van het huis. Het betreft een ontwerp van een nieuwe keuken, dus ook het technisch inzicht, het ontwerp tekenen, het maken van de keuken en het leveren en plaatsen (inclusief apparatuur en materiaal). De keuken zal 3.50 bij 3.50 worden. Er hoeft geen kookeiland geplaatst worden.

Keuken ontwerpen en plaatsen

Wij zoeken een keuken voor ons monumentale huis. Keuken 6.20 bij 2.20 meter. Tekening bijgevoegd.

Keuken ontwerpen en maken

Wij willen onze bestaande keuken gaan vervangen. Ik het al een eerste ontwerp gemaakt van de gewenste nieuwe keuken. Het moet een keuken worden in een U-vorm, met een semi-kookeiland, die aan de andere zijde een bar functie heeft. Het moet een degelijke maar niet hele luxe keuken worden, met eiken fronten. We willen de keuken laten doorlopen in een aangebouwde serre. Daarbij zullen we in eigen beheer een aanpassing aan de muur verzorgen. Het gevolg is dan dat er wel een steunpaal in de keuken komt te staan, door het blad. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek, zodat wij onze wensen en het eerste ontwerp kunnen bespreken.

Keuken laten ontwerpen en maken

Wij zijn van plan een keuken tegen de wand in de breedte van 2. 44 m te plaatsen met daarin verwerkt: koelkast,combi oven, gasfornuis. Vervolgens willen we tegen de linkse muur van 2 meter, ongeveer 90 cm loopruimte, een klein eiland plaatsen met de spoelbak daarop. Onder zullen kastjes komen en de vaatwasser. Totale oppervlakte van de muur is links 2 meter en 2. 44 breed. Wat zijn de mogelijkheden? We hebben onze zinnen gezet op een betonnen werkblad voor een stoere uitstraling.