Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor pelgrim afzuigkap repareren:

Pelgrim afzuigkap repareren

Onze Pelgrim afzuigkap van ongeveer 10 jaar oud werkt niet meer. Zowel de afzuiging als ook de verlichting doet het niet meer. Ik laat dit graag repareren.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pelgrim afzuigkap repareren uit heel Nederland:

Afzuigkap repareren

Onze Pelgrim afzuigkap van ongeveer 10 jaar oud werkt niet meer. We laten deze graag repareren.

Afzuigkap vervangen

Ik zoek een vakman voor het verwijderen van mijn bestaande afzuigkap en een Bruynzeel kastje. Daarna wil ik er een nieuwe afzuigkap laten plaatsen, in principe een Pelgrim PSK630RVS. Deze is nog niet aangeschaft, ik wil daar eerst uw advies over. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Keukenrenovatie uitvoeren

Ik wil de keukendeurfolie dat loskomt, laten vernieuwen. Inclusief nieuwe toestellen van Pelgrim: inbouw afzuigkap + gaskookplaat + inbouw ijskast schuifdeur + afwas machine + combi magnetron. Nieuwe spoelbak, inclusief vuil opvangsysteem.

Afzuigkap vervangen

Ik wil mijn oude afzuigkap vervangen vanwege ouderdom voor een nieuwe. Huidige merk is Pelgrim, zie foto. Graag wil ik dat u een nieuwe afzuigkap kan aanschaffen ervoor en dit in de prijs zet. De breedte is 58,8 centimeter.

Douchecabine en afzuigkap plaatsen

Ik wil graag een douchecabine van Praxis laten plaatsen (eventueel ook ophalen bij Praxis). Ik wil de oude douchecabine laten verwijderen. Ook wil ik graag een afzuigkap (Pelgrim) in de keuken plaatsen. Ik heb nu een ouderwetse afzuigkap achter een deurtje. Deze moet verwijderd worden, hier voor in de plaats komt een nieuwe afzuigkap in de plaats. Ik woon in een maisonnette woning, ik heb geen lift, wel een trap.

Vlakscherm afzuigkap monteren en installeren

Ik wil graag een offerte wat het kost om een afzuigkap (vlakscherm Pelgrim slk640rvs) te laten monteren. Afzuigkap is al in bezit. De oude heeft het begeven. Dit was wel een kleinere. Eventueel ook gelijk een nieuwe spoelbak toilet (deze arriveert donderdag)installeren laaghangende spoelbak. Ik ben dus op zoek naar een allround klusjesman die ons uit de brand helpt. Liefst aankomende week al. Graag aanbiedingen per email!

Afvoer van de afzuigkap door betonnen plafond

Boren gat in keukenplafond rechtdoor naar boven door betonnen plafond (plat dak). Betreft gat voor afzuigkap/schouw. Graag complete prijs dus ook de afwerking op het platte dak inclusief materiaal/arbeidsloon/voorrijkosten. Betreft nieuwbouwwoning is pas september/oktober 2018 klaar. Nieuwbouwwoning staat in Heerhugowaard. Maar ik wil graag alles op tijd goed regelen en niet op het laatste moment. U hoeft dus geen geldigheidsdatum in de offerte te zetten, daar voldoe ik toch niet aan. Pelgrim afzuigunit ISW850RVS, inbouwtekening is toegevoegd.

Afvoer naar buiten aanleggen voor afzuigkap

We hebben een circulaire afzuigkap van Pelgrim en willen hem naar buiten laten gaan. Dit willen we netjes met een koof laten afwerken. Graag iemand die ook het gat naar buiten kan verzorgen.

Pelgrim afzuigkap monteren

Afzuigkap een Pelgrim BSK961RVS monteren op een granieten wand. De oude is al verwijderd. Heb al een andere aanvraag gedaan voor een offerte. Wie is het snelst.

Pelgrim afzuigkap plaatsen

Ik wil in mijn keuken graag een nieuwe afzuigkap laten plaatsen. Het gaat om de Pelgrim WA 200 RVS afzuigkap. In de keuken is een centraal afzuigsysteem aanwezig. De afzuigkap moet via een flexibele afvoerbuis op dat systeem worden aangesloten. De oude afzuigkap moet worden verwijderd. De nieuw afzuigkap heb ik al aangeschaft.

Partners

Partners van Casius