Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Bergen op Zoom:

Uitsparing inbouwkookplaat/spoelbak en kraangat maken

Ik wil de inbouw inductieplaat in het blad hebben, daarnaast ook een gat in het blad voor spoelbak en een kraangat.

Gat boren in de spouwmuur voor afzuigkap

Ik wil graag een offerte voor het boren van een gat voor de afzuigkap voor een nieuwe keuken. Het moet door een spouwmuur in een hoekhuis. Ik schat dat de diameter ongeveer 150 mm moet zijn, maar dit kan ik mogelijk laten opmeten. We zoeken iemand voor in de tweede of derde week in juni.

Huidige keuken demonteren en nieuwe plaatsen

Huidige keuken verwijderen inclusief schouw/afzuigkap, nieuwe keuken plaatsen,alle aansluitingen blijven onveranderd er moet alleen een elektrische aansluiting bijkomen voor de inductieplaat.keuken is 4 meter. Tegelwerk verwijderen en vervangen (ongeveer2 m2). Let op, er moet ook een hangende schouw terugkomen voor afzuigkap.

Pelgrim afzuigkap repareren

Onze Pelgrim afzuigkap van ongeveer 10 jaar oud werkt niet meer. Zowel de afzuiging als ook de verlichting doet het niet meer. Ik laat dit graag repareren.

Wandplanken en afzuigkap monteren

Ik wil in mijn keuken graag twee planken aan de wand laten monteren en een afzuigkap laten plaatsen. Ik heb de afzuigkap al gekocht, de planken nog niet. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Afzuigkap laten ophangen

Oude afzuigkap verwijderen, nieuwe ophangen.

Keuken demonteren en elders monteren

Per woensdag 28 september 2016 krijgen wij de sleutel. Graag zouden wij de keuken, zij bijlagen, in volledigheid VERWIJDERD + AFGEVOERD hebben. Bij voorkeur op woensdag 28 september (tussen 10:30-21:00) * ÓF donderdag 29 september in de AVOND (18:00-21:00) * ÓF vrijdag 30 september overdag (tussen 09:00—21:00).

Keuken open breken en keuken vernieuwen

Wij hebben een tussenwoning uit bouwjaar 1930 gekocht, waarvan we op 1 juli de sleuteloverdracht hebben. Er is momenteel een dichte keuken. We hebben de wens om er een open keuken van te laten maken. De keuken moet vernieuwd worden, we willen het liefst ook een klein kookeiland of een setting waarbij contact is vanuit het keukengedeelte met het woonkamergedeelte. Er is een houten vloer in de woonkamer en een granieten vloer in de keuken. Ook de vloer laten we graag beoordelen, omdat de niveau's mogelijk verschillen moet daar ook een oplossing voor komen. Een andere optie is om niet alleen de keukenmuur open te breken, maar ook een uitbouw te realiseren en de indeling drastischer te wijzigen. We nodigen graag aannemers uit om de situatie hier met ons te bespreken en ons te adviseren in dit proces. We ontvangen daarna graag een prijsindicatie.

Keuken repareren

Bij de keuken is bij het verwijderen van de plinten ten behoeve van betegelingswerkzaamheden 1 plank gebroken. Beide moeten vervangen worden. De maten zijn ongeveer 3 meter x 20 cm. Kleur is licht crème, maar misschien past een andere kleur beter. Er zit een verwijderbare rubberen strip aan de onderkant in gefreesd. Er zijn staanders waar deze planken aan kunnen bevestigd worden met klemmen. Er dient een uitsparing voorzien te worden bij de vaatwasser. Ook zou ik graag naar mijn oven willen laten kijken, ik denk dat deze ook aan vervanging toe is. Het gaat om een heteluchtoven van Pelgrim. Kunnen jullie laten weten of dit mogelijk is, op welke termijn en wat het ongeveer gaat kosten.

Keukenkasten en laden renoveren

Ik wil graag van onze keuken de kasten opnieuw laten lamineren met folie. Het gaat om de buitenkant van de kasten. Kunt u er een folie op zetten die gelijk is met de kleur (vanille) van de deurtjes? Anders willen we alles opnieuw laten lamineren cq. overtrekken met folie. Als we dat doen dan willen we alles wit hebben. Het gaat om 16 kasten en 11 laden.

Keuken demonteren en elders monteren

Ik wil graag deze keuken demonteren vlakbij Rotterdam en naar Bergen op Zoom brengen en opnieuw monteren. Afmetingen: 3,23m bij 2,10m , granietenkeukenblad. Wij zijn met 2 tot 3 mannen sterk maar hebben geen de expertise in granieten keukenblad. Dus als U komt ons met ons de keuken te demonteren en opnieuw monteren. Hoe veel zal dat kosten?

Deur van een inbouwkoelkast repareren

Het gaat om een 5 jaar oude Hacker keuken met inbouwapparatuur van Siemens. De koelkast is ingebouwd en bevindt zich zodoende achter een houten deur, maar nu sluit deze deur niet goed meer. Het bovenste scharnier is defect. Reparatie gevraagd!

Keukentje plaatsen in een klaslokaal

In een schoollokaal moet een keukentje met warm en koud water geplaatst worden. 2 kastjes onder, spoelbak, mengkraan en boiler. Het muurtje dient een kleine meter verlengd te worden.

Keuken, boiler en leidingen plaatsen

In een basisschool wordt een kinderdagverblijf gerealiseerd. Hiervoor dient er een standaard keukenblok geplaatst te worden, leidingen aangelegd te worden en er moet een boiler geplaatst worden.

Bestaande keuken laten pimpen

Inbouwkoelkast eruit en nieuwe inbouw. Combimagnetron inbouwen. Nieuwe grepen kastjes en nieuwe afzuigkap die verwerkt wordt in keukenkast.

Etna gasstel plaatsen en aansluiten

Verwijderen oude gasstel en plaatsen/aansluiten van een Etna T110VRVSA1E/E1. Op dezelfde plek. Het oude gasstel eventueel afvoeren, afhankelijk van de kosten.

Gasfornuis aansluiten

Gasfornuis aansluiten.

RVS achterwand

Ik wil een rvs achterwand laten plaatsen in mijn keuken. Ik heb een stuk van 46cm op 203cm nodig en een stuk van 70cm op 193 cm. Uit het stuk van 70 op 193 moet een stuk uitgehaald worden, voor rond de kastjes. De keuken heeft een L-vorm. De muren zijn glad gestuct. Betreft het leveren en plaatsen.

Installatiewerk keuken

Voor nieuwe keuken dienen volgende werkzaamheden te worden uitgevoerd: - CV werk: Vervangen & verplaatsen radiator - Elektra werk: Plaatsen van 1, 2 of 3 nieuwe groepen tbv keukenapparatuur Gawalo werk: Aanpassing water- & gasleiding

Goedemorgen, betreft vervangen van een ...

Goedemorgen, betreft vervangen van een keukenkraan (moeten we nog aanschaffen), vervangen van een afzuigkap (ook nog aanschaffen), keukenplinten bijwerken en aantal keukendeurtjes bijstellen. Is een bestaande keuken van ongeveer 7 jaar oud.

Keuken renoveren door middel van spuiten ...

Keuken renoveren door middel van spuiten van deurtjes of vervanging van deurtjes;

Nieuwe keuken wordt rond 8 september ...

Nieuwe keuken wordt rond 8 september geplaatst. Daarvoor moet de bestaande keuken gesloopt worden. Er moet isolatiemateriaal in het plafond verwerkt worden. Nieuw plafond van gipsplaten. Lambrizering moet verwijderd worden. Oude vensterbank moet verwijderd worden. Daarna moet er een nieuwe vensterbank geplaatst worden. Alle muren moeten gestuuct worden. Afvoer voor vaatwasser moet er komen. Waterleiding en afvoer voor wasmachine moeten aangepast worden.Er moet over de bestaande tegelvloer getegeld worden. Tegels zijn al aanwezig. Electra is al gebeurt.

Een rechte keuken plaatsen, (geen hoek) ...

Een rechte keuken plaatsen, (geen hoek) de keuken is 3.30m lang,.. geen bovenkastjes, enkel dus de onderbouwkastjes, werkblad, inbouw-afwasmachine, magenetron, koopkplaat (gas) en afzuigkap (schouwmodel). Verder moet de gasaansluiting een meter naar links gelegd worden en water naar rechts 1 meter, maar dat kan onder de plint door. De keuken moet wel zo spoedig mogelijk geplaatst worden, dus klusbedrijf wat nog plaats vrij heeft, zp spoedig mogelijk, liefst einde deze maand!! Het is verder niet zoveel werk, maar laat het liever toch maar aan iemand anders over,..