Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Noord-Brabant.

593 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, voorbereidingen treffen voor plaatsing van nieuwe keuken, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, onderdelen van bestaande keuken aanpassen, keukenblok plaatsen, kitchen remodeling en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Noord-Brabant:

woensdag 10 juni 2020

Composiet keukenblad zagen

Mijn gas kookplaat moet vervangen worden voor een inductie kookplaat, hiervoor moet het kookplaatgat uitgezaagd worden. De afmeting is nu 56 bij 48 cm en moet 56 bij 49 cm worden.
dinsdag 9 juni 2020

Afzuigkap vervangen

In de keuken hangt boven de inductieplaat een soort schouw met daarin een afzuigkap. Deze werkt niet/onvoldoende waardoor regelmatig de rookmelder/brandalarm afgaat. Ik wil daarom een nieuwe afzuigkap geleverd en aangesloten krijgen op het luchtafvoerkanaal in deze schouw. De huidige afzuigkap demonteren en afvoeren.
zaterdag 6 juni 2020

Gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

We willen een nieuwe kookplaat maar de uitsparing is net te klein. Er moet aan een kant ca. 2 cm af.
maandag 1 juni 2020

Kookplaat gat groter maken

De gas kookplaat moet vervangen worden voor een inductie kookplaat. maar nu moet het kookplaatgat groter worden. De afmeting is nu 56 bij 48 cm en moet worden 56 bij 49 cm
woensdag 27 mei 2020

Ikea keuken plaatsen

Wij hebben een reeds een Ikea keuken en gaan deze vervangen. Wij zoeken een vakman die ervaring heeft en gespecialiseerd is in het plaatsen van 'Ikea' keukens. Keuken krijg eenzelfde indeling en komt op exact dezelfde plaats. Er hoeft dus geen leidingwerk aangepast te worden. Kookplaat, blad en spoelbak blijven en de afzuigkap wordt nu als kast/inbouw gekozen, dus ook dat wordt makkelijker. Keuken wordt geleverd met (Tradfri) verlichting voor in de vitrine kasten en met (Tradfri) verlichting boven het aanrechtblad. Bijzondere aan deze klus waar rekening gehouden moet worden zijn 2 aspecten: -Bovenkastjes aanpassen - 2 bovenkastjes moeten aangepast moeten worden. Een 60 cm breedte kast moet 30 cm worden en de bovenhoekkast moet van 68x68 naar 60 x 60 cm gemaakt worden. Ikea heeft de maatvoering aangepast en deze komen niet meer overeen met de oude maatvoering. -Deurtje aanpassen - Er ligt een peperduur op maat gemaakt granieten blad op met daarbij een onderspoelbak. Deze past goed op de Ikea keuken, alleen moet het deurtje onder de spoelbak ingekort worden. (lees stuk tussen deur uit om het facet te behouden). In de offerte willen wij de volgende opties opgenomen zien: optie 1: Kosten demonteren oude keuken optie 2: Kosten afvoeren/meenemen oude keuken optie 3: Kosten deel oude keuken elders in het huis plaatsen* *Het gaat hierbij om de twee buitenste lange kasten (60 x 240 cm) met daartussen twee bovenkosten (60 x 37 cm) en twee onderkasten (60 x 60 cm). Water en Electra zijn niet nodig. Graag het volgende als optie opnemen. Mogelijk willen wij een deel van de keuken
dinsdag 26 mei 2020

19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten

Op een reeds gemonteerde nieuwe Ikea keuken kastenwand dienen frontjes (niet van Ikea) gemonteerd te worden. Totaal gaat het om 19 frontjes voor deuren en laden. Waaronder 1 front voor een inbouwkoelkast. Daarnaast dient een bestaande plaatstalen kast (1200x'600'x1200mm) vastgezet te worden tussen de Ikea kasten. De 4 inbouwstopcontacten vd inbouwkast dienen aangesloten te worden op de elektra (stopcontact reeds aanwezig op de muur) en 2 spotjes gemonteerd en aangesloten te worden op de elektra (stopcontact reeds aanwezig op de muur) . Plint monteren. Frontjes en plaatstalen kast worden in week 25 geleverd.
maandag 18 mei 2020

Bulthaup keuken renoveren repareren

Er zijn een aantal lades van de keukenkastjes die niet goed meer sluiten. Ik wil daarom graag het hang en sluitwerk van onze Bulthaupkeuken laten repareren/opnieuw afstellen. Het gaat om 12 laden en 2 kastdeurtjes.
maandag 4 mei 2020

Keuken ontwerpen en plaatsen

Wij gaan een nieuw huis bouwen huis in Nederland waarvoor een keuken met een kookeiland van 3.00 x1.00 meter en een wand van Max 3 kasten met inbouw willen laten ontwerpen en plaatsen. Het is een open keuken met de woonkamer. Wens is een cooker, een bora inductie met afzuig. Een vaatwasser, grote koelkast en een combi stoomoven. De keuken is op de begane grond. Leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting, verwarming moet allemaal gebeuren. De kasten liefst uit uitschuif laden bestaan.
donderdag 23 april 2020

Keuken opnieuw in de folie zetten

Ik zou graag mijn keuken een andere kleur willen geven. Deze is nu bekleed met folie. Het gaat om 3 bovenkastjes 4 lade. 2 bestel lade en koelkast deur deur onder de gootsteen en nog een kastdeur.
maandag 20 april 2020

Uitsparing inbouwkookplaat/spoelbak en kraangat maken

Ik wil de inbouw inductieplaat in het blad hebben, daarnaast ook een gat in het blad voor spoelbak en een kraangat.
maandag 20 april 2020

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik wil mijn keuken deuren en laden front opnieuw bekleden ,het gaat over 30 deuren en laad fronten ,kleur blijft vanille
zaterdag 11 april 2020

Keukenwerkblad renoveren

Werkblad keuken renoveren (opnieuw wrappen). De afmeting is ongeveer 4.20 cm. Het keukenblad is van hout met een marmeren look overheen. Wij willen een houtlook hebben. Wat is hier de prijs van?
zaterdag 11 april 2020

Leidingen in keuken verleggen tbv nieuwe keuken

Wij gaan de keuken verbouwen en hoorde bij het inmeten dat waarschijnlijk de water en electra verlegd moet worden. Dit moet klaar zijn voor de week van 13 juli want dan wordt de keuken geplaatst. De tekening voor het verleggen hebben we nog niet.
woensdag 25 maart 2020

Keukendeurtjes spuiten

We zouden graag onze keukendeurtjes willen laten spuiten. Ongeveer 17 deurtjes en 6 lades.
woensdag 26 februari 2020

Gat boren in de spouwmuur voor afzuigkap

Ik wil graag een offerte voor het boren van een gat voor de afzuigkap voor een nieuwe keuken. Het moet door een spouwmuur in een hoekhuis. Ik schat dat de diameter ongeveer 150 mm moet zijn, maar dit kan ik mogelijk laten opmeten. We zoeken iemand voor in de tweede of derde week in juni.
maandag 3 februari 2020

Keukenblad plaatsen

keukenblad plaatsen. een hoekaanrecht. Beide zijden zijn ± 250 cm lang. uitsparingen voor gasfornuis en spoelbak
dinsdag 7 januari 2020

Vervangen keuken plinten

Ik wil graag de plinten onder mijn keuken vervangen, het zijn 4 stukken momenteel en de keuken is ongeveer 3,65 breed. Ik wil zwarte plinten ervoor terug.
zondag 5 januari 2020

Keuken afbreken en afvoeren

Ik wil de oude keuken laten afbreken en afvoeren. Er zit wel een hardstenen blad op. De afmeting is 5 x 3 x 2 meter.
donderdag 2 januari 2020

Keukenkastjes wrappen of spuiten

Ik wil een de keukenkasten laten renoveren door middel van wrappen of spuiten. Wat zijn de kosten hiervan? Ik hoor het graag.
dinsdag 10 december 2019

Oude keuken verwijderen en wandtegels verwijderen

Oude keuken verwijderen en afvoeren. Wandtegels verwijderen en afvoeren
dinsdag 12 november 2019

Keuken plaatsen

Keuken plaatsen op 28/29 november 2019. Leidingwerk is reeds gedaan. Betreft alleen keuken plaatsen. Keuken wordt voorgemonteerd geleverd.
donderdag 7 november 2019

Uitsparing in een granieten aanrechtblad vergroten op locatie

Uitsparing in granieten aanrechtblad is nu 56 cm breed en 48 cm diep. De diepte van 48 cm moet naar 49 cm.
donderdag 31 oktober 2019

Ikea aanrechtblad vervangen

Wij willen graag een nieuw Ikea keukenblad (2 delen) gaan bestellen en laten plaatsen. Het huidige blad zit geschroefd. We weten nog niet of de huidige spoelbal willen overzetten of een nieuwe willen kopen. Graag overleggen we hierover.
maandag 28 oktober 2019

Nieuwe keuken plaatsen

Ons huis uit 1994 heeft een nieuwe keuken nodig. Afhankelijk van het moderne ontwerp moet er eventueel waterleidingen etc. aangepast worden. De keuken is 3 bij 4 meter.
dinsdag 15 oktober 2019

Afzuigkap inclusief afvoerkanaal

In een Amerikaanse keuken een circulatie kap vervangen door een afzuigkap inclusief aanleggen afvoerkanaal (liefst) door bestaande kastjes en spouwmuur.

Partners

Partners van Casius