Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor offerte keuken waterschade:

Offerte keuken waterschade

Wil graag één offerte voor een keuken waterschade. Bij hevige regenval is er water via de rioleringen, afvoer van de keuken en wasbak binnengekomen.
Onze klant uit Venray (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor offerte keuken waterschade uit heel Nederland:

Laminaatvloer herstellen a.g.v. waterschade

De prullenbak heeft gelekt en mijn zoontje heeft ook nog eens een beker water laten vallen waardoor ik schade heb gekregen op mijn laminaat wat zich heeft uitgebreid naar de woonkamer, gang en de keuken. (begane grond). De verzekering wil nu graag een offerte hebben wat de herstelkosten zijn of een verklaring van de vloerenlegger dat het niet herstelbaar is en compleet vernieuwd moet worden. Het gaat om een grijze kleur tegellaminaat. Ik weet niet om hoeveel m2 het zou gaan bij complete vervanging. Het huidige laminaat is circa 3 jaar oud.

Een waterdichte grindvloer aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn vloer op de begane grond kan vervangen. We hebben en cementvloer met waterschade. de vloer is nu aan het drogen en we willen graag in woonkamer, keuken en gang een echte dichte siergrindvloer aan laten leggen. zowel voor water vanaf onder als boven. Er is geen kruipruimte aanwezig onder de begane grond. Het betreft een hoekwoning met ongeveer 50 m2 aan vloer op de begane grond.

Parketvloer repareren/vervangen

De mozaïek parketvloer is door waterschade behoorlijk beschadigd. De vloer loopt in de hele benedenverdieping keuken/wk/gang en hal door. Het gaat om mozaïek tegels van eiken 15*15 cm, ondervloer is ook beschadigd. Vloer komt in losse lamellen omhoog door het water. Graag hoor ik wat er mogelijk is met een beraming van de evt kosten , termijn en duur Waarop dit vervangen/ hersteld zou Kunnen worden. 3-4 m2 is omhoog gekomen. De totale oppervlakte vd vloer is 50 m2.

Waterschade lamellen-parketvloer herstellen

Ik heb waterschade in de keuken gehad waardoor de lamellen-parketvloer omhoog is gekomen en kapot is gegaan. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig ivm herstel.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik wil graag een laminaatvloer vervangen naar aanleiding van waterschade. De ondervloer kan naar mijn mening wel weer gebruikt worden. Het betreft in een appartementencomplex op de begane grond. De vloer in de woonkamer en open keuken en ook de vloer in de hal moet vervangen worden. Deels moet de vloer weer worden afgewerkt met plinten en deels met afwerklatjes. Het gaat in totaal om ongeveer 48 m2. Omdat het een verzekeringskwestie is vraag ik mij af of het verwijderen van de oude vloer ook door Uw bedrijf kan worden gedaan en dan zou ik graag een offerte van het totaal willen krijgen. Ik neem aan, dat we een vrije keuze hebben in soort en kleur van het laminaat.

Laminaat herstellen

De klik Laminaat in de keuken heeft waterschade opgelopen door dat de vaatwasser stuk is gegaan. laminaat komt omhoog. Kan dit worden hersteld? Gaat om een verzekeringskwestie. Is ongeveer 2 a 3 m2

Laminaat herstel

Midden de keuken is er waterschade aangebracht aan het laminaat en het laminaat is opgezet. Het gaat om ongeveer 15m2 tot 25m2

Waterschade muur en plafond herstellen

Ik heb na de hevige regenbuien veel waterschade aan de voorkant van mijn appartement ( 9 jaar oud). Schade zit aan de muren en het plafond, ook het plafond in de keuken is aangetast. Ik wil het graag laten herstellen door het te laten stucen, en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat vloer leggen

In de huiskamer en keuken is er na waterschade een nieuwe laminaat vloer nodig van ongeveer 41 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen en het verwijderen van de oude vloer.

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.

Partners

Partners van Casius