Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Venray te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Venray heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Venray u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Venray of directe omgeving.

153 klanten uit Venray bevelen een bij Casius in Venray aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Venray bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, onderdelen van bestaande keuken aanpassen, keukenblok plaatsen, kitchen remodeling, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Venray staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Venray:

Offerte keuken waterschade

Wil graag één offerte voor een keuken waterschade. Bij hevige regenval is er water via de rioleringen, afvoer van de keuken en wasbak binnengekomen.

Kookplaat in composiet werkblad monteren

Ik wil een inductie glasplaat laten verzinken in een composiet werkblad, zodat de glasplaat gelijke hoogte heeft met het composiet blad. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Afzuigkap laten installeren

Ik wil 1 afzuigkap laten installeren.

Schade keuken herstellen

Ik heb in de keuken lekkage gehad. Er is schade ontstaan aan de keukenkastjes onder het aanrecht en het laminaat. Deze schade wil ik graag laten herstellen. Betreffend de keukenkastjes zijn de deuren bol gaan staan en het zelfde geldt voor het laminaat, deze wil ik laten vervangen. Het gaat om een keukenvloer van 12 m2. Graag ontvang ik offerte met de exacte kosten.

Keukenkastjes opnieuw bekleden met folie

Folie van onze keuken laat los en begint te scheuren. Keuken is 19-delig. Willen de kastjes opnieuw bekleed hebben in de kleur wit.

Keuken aanpassen

Keuken aanpassen. Verplaatsen en verbouwen van een keukenkast van 2 meter hoog en 60 cm breed, 74 cm diep (wordt 60 diep). Inbouwen van oven en lade en afwerking. Verleggen en inbouwen van stopcontacten. Inbouwen van spoelbak (groter dan vorige) en kraan. Inbouwen van kookplaat. Extra aansluiting van koudwaterleiding en kraantje.

Afbreken oude keuken, verleggen ...

Afbreken oude keuken, verleggen leidingen (behalve vaatwasser, die komt op dezelfde plek), maken afvoer afzuigkap (recht door plafond naar buiten), installeren nieuwe keuken en aansluiten apparatuur e.d. (zorgen dat keuken gebruiksklaar is).