Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblad van beton:

Keukenblad van beton

Het gaat niet om het schilderen van een betonvloer. De optie voor een keukenblad stond niet vermeld, maar het maken van een keuze was verplicht. Wij willen ons keukenblad vervangen voor een betonnen blad. Vanwege de hoek die er in zit, zal het waarschijnlijk in 2 delen moeten. Beide delen zijn ongeveer 245 x 60 cm. In een van de delen komt een wasbak. Liefst ook van beton als dit kan. En in het andere deel moet een uitsparing komen voor de inductiekookplaat. Wij laten graag direct een nieuwe kraan, de kookplaat en de wasbak plaatsen. Het huidige keukenblad kunnen wij zelf verwijderen en afvoeren.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblad van beton uit heel Nederland:

Beton cire aanbrengen keukenblad

Goedemorgen, Brengt u ook beton cire aan op aanrechtbladen ongeacht de grootte en in omgeving Arnhem? Zo ja, dan zou ik graag willen weten wat de kosten per m2 zijn. Graag hoor ik van u.

Aluminium keukenblad vervangen

Ik wil het aluminium werkblad van mijn keuken laten vervangen. Demontage van het oude werkblad. Inmeten van het nieuw werkblad en montage werkblad. Afmeting van het werkblad is 250 x 60 cm, voorzijde en rechterzijde afwerken. Geen maatwerkblad; standaard werkblad van spaanplaat (beton/steeneffect) met opbouw spoelbak van RVS met kortplug. Kraan wordt niet vervangen, wel moet er een uitsparing worden gemaakt in het werkblad.

Beton ciré op een keukenblad aanbrengen

Wij zouden graag over een bestaand keukenblad beton ciré willen plaatsen, om een mooier keukenblad met betonlook te creeeren. We willen hiermee voorkomen dat de tegeltjes aan de muur beschadigen als we het keukenblad zouden verwijderen. Daarnaast zouden wij graag direct de spoelbak en kookplaat willen vervangen. Wie heeft hier ervaring mee en kan ons helpen? Wij zouden graag een offerte ontvangen en onze keuken hiermee opknappen!

Keuken, douche en toilet verbeteren

Ik wil in mijn woning diverse onderhouds- en renovatieklussen laten verzorgen. Het gaat om de volgende zaken. KEUKEN: In de keuken wil ik over de hele lengte een keukenblad met spoelbak laten installeren (Duropal 32 mm met rechte randafwerking) het gasstel komt bovenop het blad, de koelkast er onder. Er zit een kraan en afvoer van de niet meer aanwezige wasmachine die verplaatst/afgesloten moeten worden, misschien kan er later een vaatwasmachine. Een stopcontact moet verwijderd worden en het bestaande stopcontact dat 25 cm hoger zit moet een extra contact krijgen. De aanwezige kraan die gehandhaafd kan worden, en wil ik graag voorzien van een flexibel verlengstuk zodat de spoelbak makkelijk schoon gemaakt kan worden. DOUCHERUIMTE: Hier wil ik een meubel met lades met een wastafel laten installeren, een spiegel erboven (Hera badmeubel Gamma 60 cm breed). De bestaande kraan kan gehandhaafd blijven. Wel is er een nieuwe glazen plank nodig. De douchekop en doucheslang moeten vervangen worden. TOILET: Het fonteintje moet vervangen worden (moet ik nog uitzoeken). De afvoer moet worden ingefreesd in de muur. zodat de leiding niet meer zichtbaar is. Het beton-email dat er nu zit wordt dan beschadigd, maar dit vind ik geen probleem, als het maar glad afgewerkt wordt.

Keuken stukadoren

Keukenplafond: 12,5 m2 (515 x 240 cm). Nu een geschuurd plafond (gipsplaat). Dit dient strak stucwerk te worden. Zitten twee scheuren in. Eventueel behandelen met tape. Wanden zijn strak (zat behang op): spackspuiten (fijne korrel): circa 8,5 m2. Boven keukenblad zijn tegels weggehaald: egaliseren. Materiaal: Verzorgt de vakman Afplakken: Doen wij zelf Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Uitsparing in betonnen keukenblad vergroten

Voor onze keuken gaat het om de volgende werkzaamheden: - vervanging van de bestaande gas kookplaat van het merk atag (diepte 59cm, breedte 53 cm) die vervangen wordt door de Ikea eldslaga gaskookplaat: -> Breedte: 73. 0 cm, Diepte: 51. 0 cm) -> belangrijk: hiervoor moet de bestaande uitsparing worden vergroot in het keukenblad 6 cm beton afgewerkt met laagje natuursteen door een deskundig vakman die met betonnen werkbladen werkt en weet hoe je hier zorgvuldig uitsparingen in kunt maken (ook de combinatie met randje natuursteen). Er zal voor de kookplaat wrs een uitsparing gemaakt moeten worden van circa 10c m breedte. - en de vervanging van de atag oven (breedte 59,4 cm bij h 59 cm) door de mirakels NN hete lucht oven : 59.4 cm Hoogte: 58. 9 cm) NB: de Atag oven/ gaskook plaat is een oud combinatiemodel van ATAGVoor ons is het van belang dat het goed en veilig wordt aangesloten door een erkende vakspecialist in de gas aansluiting en vakspecialist uitsnijden van betonnen werkbladen. Er is geen stekker voor de nieuwe oven (Ikea inbouw model)

Betonlook aanbrengen op keukenblad

Ik wil graag mijn houten keukenblad een donkere betonlook geven (met beton ciré is mooi). Het betreft 2 x 2.5 meter in een hoek. Er zijn twee plekken met waterschade en oneffenheden.

Beton ciré aanbrengen in de keuken

Beton ciré aanbrengen in de keuken, het gaat om 2.50 m2. Wanden (0.50 meter hoog) tot aan hoogte afzuigkap. Momenteel zitten er nog tegels op een muur van spachtelputz. Gewenste kleur waarschijnlijk wit, donkere keukenkastjes (zwart bruin hout) met een grijs keukenblad.

Keukenblad van een hoekkeuken vervangen

Keuken van 3 x 2. 5 meter. Hoekkeuken, Oude keukenblad verwijderen. Nieuwe inmeten en op maat maken en plaatsen. Kunststof beton look blad. Of het blad verven of behandelen met betonverf of stuc. Kan dit en wat kost dit? Wie kan dit doen? Het blad demonteren en behandelen met een primer en betonverf die geschikt is tegen krassen en water in de keuken. Het zijn 2 bladen in verband met een hoekkeuken. 1 blad van 3 meter en andere van 2.5 meter.

Beton ciré in badkamer en op keukenblad

Op 31 maart aanstaande zullen wij de sleutel ontvangen van een jaren 60 huis in sliedrecht. Hier is het plan om de badkamer volledig te verwijderen, nieuw leidingwerk aan te leggen en mogelijk ook vloerverwarming. In de nieuwe situatie zullen wij een (inbouw)badkuip plaatsen, een aparte douche en inbouw toilet. We zouden graag betoncire aanbrengen op de zijkanten van het bad, de omgeving van de douche en achterkant van het toilet, en daarbij ook de vloer. De totale oppervlakte schat ik op zo'n 10 a 12 m2. Is het mogelijk om de vloer van de douche zelf ook te voorzien van beton cire? Daarnaast is het ook nodig de andere 2 muren in iedergeval tegel klaar, mogelijk ook glad te stucen dit zou dan om zo'n 7 m2 gaan. Wij zijn ook de mogelijkheden van een betonlook aanrechtblad aan het bekijken is beton cire hier ook geschikt voor? En zo ja hoe zou de ondergrond dan opgeleverd moeten worden? (mag dat bijv. Gewoon iets van underlayment zijn? ) dus even samenvattend: badkamer: -10 a 12 m2 beton cire div oppervlaktenm2 "regulier" stucwerk muren keuken: aanrechtblad ong 7m2 alvast bedankt voor de informatie! Zie ook de bijlagen