Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Venlo of directe omgeving.

434 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, bestaande keuken: oude keuken apparatuur afvoeren en nieuwe plaatsen, keuken laten wrappen/renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, aanrechtblad plaatsen, uitsparing kookplaat groter laten zagen, keuken montage klaar maken, natuursteen aanrechtblad zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Venlo:

Keukenblad van beton

Het gaat niet om het schilderen van een betonvloer. De optie voor een keukenblad stond niet vermeld, maar het maken van een keuze was verplicht. Wij willen ons keukenblad vervangen voor een betonnen blad. Vanwege de hoek die er in zit, zal het waarschijnlijk in 2 delen moeten. Beide delen zijn ongeveer 245 x 60 cm. In een van de delen komt een wasbak. Liefst ook van beton als dit kan. En in het andere deel moet een uitsparing komen voor de inductiekookplaat. Wij laten graag direct een nieuwe kraan, de kookplaat en de wasbak plaatsen. Het huidige keukenblad kunnen wij zelf verwijderen en afvoeren.

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre veranda

Ik heb een overkapping achter het huis welke dicht gemaakt is met schuifdeuren. Onder deze overkapping zit echter de uitvoer van de afzuigkap. Nu wil ik graag door het dak van mijn overkapping (polycarbonaat, kanaalplaten) een afvoer hebben. Dus een chromen buis vanuit de uitvoer afzuigkap door dak naar boven zodat de etenslucht naar boven gaat en niet onder overkapping blijft hangen. De dakdoorvoer is ongeveer 10 cm. Het gaat om het gat in het dak maken.

Keuken leidingen verleggen

Ik laat een nieuwe keuken plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt geleverd in week 11 en gemonteerd in week 12. Elektra, water en afvoer komen moeten op een andere plaats komen. Dit moet vooraf gebeuren. Ik heb een aansluitschema van de leverancier. het gaat om het plaatsen stopcontacten voor een koelkast, oven, afzuigkap, vaatwasser en voor een inductiekookplaat. voor deze laatste zal ook een nieuwe groep aangemaakt moeten worden in de meterkast. Daarnaast moeten waterleidingen en afvoer verlegd worden voor de gootsteen en vaatwasser. Bijgevoegd is een schets van de nieuwe keuken opstelling.

Elektrisch fornuis aansluiten

Het gaat om het aansluiten van een elektrisch fornuis. Er moeten elektra leidingen geplaatst worden. Er is namelijk nog geen stopcontact.

Recirculatie afzuigkap voorzien van afvoer naar buiten

Momenteel beschikken we over een recirculatie afzuigkap in de keuken, die enkel de kooklucht filtert en weer uitblaast binnen de keuken. Daardoor beslaan bij ons alle ramen tijdens het koken en het zorgt ervoor dat kooklucht lang blijft hangen. Om dit op te lossen willen we de huidige recirculatie afzuigkap voorzien van een luchtafvoer naar buiten. De afvoer moet door de keukenmuur (spouwmuur) naar de aangrenzende garage en van daaruit naar boven worden geleid door het platte garagedak met kiezel. Indien je recht door de muur gaat boren stuit je op de ophangarm van de garagepoort. De ventilatiebuis zal daarom een stukje via de spouw daaromheen geleid moeten worden. Voor op het garagedak willen we graag een ventilatiepijp met terugslagklep laten installeren. Samenvatting van uit te voeren werkzaamheden: - demonteren/monteren afzuigkap - boren van gat door spouwmuur tussen keuken en garage - aanleggen ventilatiebuis en plaatsen koof - boren gat door plat garagedak - installeren ventilatiebuis op plat dak - alles netjes afwerken

Keukenkraan monteren en keukenkastjes ophangen

Bij mij moet 1 keukenkraan aangesloten worden, de aansluitingen zijn er en er moeten enkele kleine bovenkastjes opgehangen worden.

Afzuigkap ophangen

Graag wil ik mijn afzuigkap professioneel laten ophangen. Het betreft een vrij hangende Siemens kap. Hij moet in het plafond gemaakt worden. De afzuiging moet ook aangesloten worden. Er moet nog wel een stopcontact gemaakt worden.

Diverse leidingen verleggen en tegels zetten

In verband met een nieuwe te plaatsen keuken moeten de water-, stroom- en gasleidingen verlegd worden. Technische tekening aanwezig. Werkzaamheden gepland voor september.

Brandplekken op het aanrechtblad herstellen

Brankplekken van een hete pan op de keuken

Plaatsen inbouw koelkast en vaatwasser

Het betreft het plaatsen en aansluiten van de nieuwe (inbouw)vaatwasser en koelkast. Tevens graag de oude vaatwasser en koelkast verwijderen en afvoeren. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.

Spoelbak in de keuken vervangen

Onze wasbak is van natuursteen (zelfde als aanrechtblad). De wasbak is beschadigd waardoor er een scheur in zit die doorloopt tot onder in het gootsteenkastje. Is het mogelijk om de wasbak te vervangen voor een RVS spoelbak?

Keuken met waterschade herstellen

Door waterschade zijn er enkele keukenkastjes opgezet, de schade moet getaxeerd worden om te kunnen declareren en uit te laten voeren door het vakbedrijf. Ik laat graag een inspectie plaatsvinden door een vakman.

Nieuwe afzuigkap plaatsen

Ik wil graag in de keuken een nieuwe afzuigkap laten plaatsen. Ik wil graag advies over de juiste kap, ik wil de kap graag laten plaatsen en afhankelijk van de prijs wil ik de kap ook graag door de vakman laten leveren. We hadden de onderbouw Bosch DHI935 E, deze is stuk en heb ik reeds verwijderd. Nu willen we in het zelfde kastje de onderbouw van Bosch DHI955 F, alleen ik weet niet zeker of deze kap ook goed past. Mogelijk dat u met een beter advies komt.

Rolstoelvriendelijke keuken monteren

Ik wil over enkele maanden verhuizen. Ik heb een eigen keuken welke afgebouwd moet worden, en naar de nieuwe woonplaats gebracht wordt en weer opgebouwd, zeker in een andere opstelling dan nu. Hier moet bovendien de "oude keuken welke bij de woning hoort weer geplaats wordt, deze staat nu in de kelder. Ook heb ik een klus in mijn bad- bad + wastafel. Wie wil mij daarbij helpen, ik ben een rolstoeler en kan dit niet alleen.

Keukenblad, kookplaat en kraan vervangen

Bij een hoekkeuken van 2,09 meter bij 2,40 meter moet het keukenblad worden vervangen. Een antraciet kleurig kunststof blad, met een opstaande rand. Graag het blad mee aanbieden. Tevens wordt een nieuwe gaskookplaat gemonteerd en een nieuwe kraan. Deze ook mee aanbieden. Het is voor een huurwoning. Goede maar niet te dure materialen. Mogelijk zijn er de komende tijd meerdere woningen op te knappen. Het moet na 1 juli uitgevoerd worden.

Gaskookstel inbouwen in de keuken

Ik wil graag een nieuw gasstel en achterplaat kopen, nu is de vraag wat gaat t kosten om dit in te bouwen? Er zit nu al een inbouw in maar deze is stuk.

Aanrechtblad in de keuken vervangen

Ik wil het RVS aanrechtblad in mijn keuken laten vervangen en een nieuwe spoelbak laten monteren. Het aanwezige zgan kooktoestel moet weer worden ingebouwd en aangesloten. Het gaat om een eenvoudig recht blad van 2.40 x 0.60 meter.

Nieuw aanrechtblad in de keuken plaatsen

Perkrijgen we een nieuw huis waar we in de keuken een nieuw aanrechtblad willen plaatsen Nu zien we in de folder een mooie aanbieding van het weekblad easy black waar we gebruik van willen. Maken inclusief inmeten en plaatsen is dit mogelijk?

Keukenrenovatie: keuken renoveren

Keukenruimte klaar maken voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Aanwezig tegelwerk dient verwijderd te worden en er moet nieuw tegelwerk worden geplaatst. Vervolgens moeten de leidingen gelegd worden voor de afzuiger, waterafvoer, stroom, gas en water naar de te plaatsen keuken. Vervolgens de nieuwe keuken plaatsen. De ruimte is l x b x h: 4,29 x 3,03 x 2,84 meter. Foto's van de huidige en gewenste situatie zijn beschikbaar.

Nieuwe keramische kookplaat plaatsen

NIEUWE PLAAT PLAATSEN Huidige keramische plaat is stuk, een AEG HE604000XB.

Kraan, spoelbak en werkblad vervangen

Door een lekkende kraan is het werkblad van de keuken helemaal bobbelig geworden en zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Werkblad: 300 cm-180 cm. Kraan en spoelbak moeten zeker vervangen worden. Ook nieuwe kastdeurtjes leveren.

Keukenblad vervangen

Ik wil mijn aanrecht vervangen. Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van het oude keukenwerkblad en het plaatsen van het nieuwe keukenblad. Blad kopen we zelf.

keukenkastjes demonteren en monteren

Door waterschade 2 keukenkastjes beschadigd, spoelkast en ladekast. De beschadigde kastjes dienen gedemonteerd te worden en en vervangen door de nieuwe kastjes. 2 Nieuwe kastjes van de Praxis zijn besteld. Eerst offerte verzekering en daarna uitvoering.

Keukenkastje op verven

Er is een stukje verf van de kastdeur afgegaan. Het moet bij gewerkt worden. Graag wil ik weten wat er aan kan gedaan worden? Graag offerte binnen deze week.

keuken

uitbreiding van bestaande keuken