Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkastjes afhangen:

Keukenkastjes afhangen

We hebben een keuken van ongeveer 20 jaar oud, helaas kunnen we even geen nieuwe aanschaffen. De onderkasten hangen scheef en sommige schroeven zijn dol gedraaid. We kunnen niet zelf dit klusje klaren. We hebben de kracht niet meer. Het zijn 6 onderdeurtjes waaronder die van de inbouwkoelkast. Kunt u ons helpen?
Onze klant uit Roermond (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkastjes afhangen uit heel Nederland:

Keukenkastjes wrappen

Sinds 6 maanden wonen wij in ons nieuwe huis. Wij hebben alle muren laten witten en daarom valt nu op dat onze hoogglans witte keuken eigenlijk best een beetje geel is. Daarnaast is één keukenkastje wel wit gebleven, dus dat ziet er een beetje vreemd uit. Wij zijn nu benieuwd naar de mogelijkheden om onze (op zich prima in orde) keuken opnieuw wit te laten maken. Daarnaast klemmen een aantal kastjes ook een beetje, dus het opnieuw afhangen van 2 of 3 deuren zou er ook bij horen. De grepen die er nu op zitten zijn nog prima in orde, dus daar hoeft niets aan gewijzigd te worden. Wij zijn benieuwd naar de kosten die dit met zich mee zou brengen voor ofwel de hele keuken, ofwel het deel dat tegen de muur aan staat. In de bijlage treft u foto's aan van onze keuken. Wij ontvangen graag een kosteninschatting. Daarnaast zijn wij ook erg benieuwd naar de levensduur van de folie en naar risico's van eventuele verdere verkleuring. Kunt u ons daarover informeren?

Scharnieren van keukenkastjes repareren

Een aantal scharnieren repareren en het opnieuw afhangen van een aantal deurtjes van de keuken. Het gaat om 4 deurtjes en 1 lade, waarvan de wieltjes niet goed meer lopen. Het is een Miele keuken.

Algehele opknapbeurt

Keukenkastjes vervangen. Keuken aanpassen: aanrecht doortrekken, kasten plaatsen en slopen. Tegelen keuken. Aanrechtblad installeren. Verwarmingelement weghalen. Boven: 3 schuifdeuren plaatsen voor kastenwand. 5 deuren vervangen/afhangen. Trap afwerken.

Afhangen 2 deuren en keukenkastjes

We hebben in ons huis een tuindeur en een binnendeur die bijna niet meer te sluiten zijn. Deze willen we opnieuw laten afhangen. Voorts enkele keukenkastjes van de Bruynzeel keuken die opnieuw afgesteld moeten worden.

1. afhangen keukenkastjes, 3 stuks 2. ...

1. afhangen keukenkastjes, 3 stuks 2. afdekken vloer, aanrecht en dergelijke 3. verwijderen bestaande verflaag, of loszittende delen hiervan 5. evt. uitrepareren van de muur 4. fluarteren met fluaatzuur t.b.v. minerale zouten die naar het oppervlak zijn gekomen door lekkage 5. isoleerde voorstrijk (niet kwarshoudend) t.b.v. doorslaan gele vlekken 6. aanbrengen nieuwe verflaag muur en plafond 7. 3 hangkastjes terug hangen 8. opruimen Schade ontstaan door water lekkage, muur heeft langdurig bloot gestaan aan water hierdoor is er aan het oppervlak een duidelijke ophoping van minerale zouten te zien. Inmiddels is de muur droog genoeg om aan de herstel werkzaamheden te starten (protimeter = groen).