Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor inbouwen inductieplaat:

Inbouwen inductieplaat

gasfornuis wil ik vervangen door een inductieplaat met minimaal 5 zones. huidige gasfornuis is 70 cm breed, maar zou tot 90 cm kunnen uitbreiden.
Onze klant uit Oirsbeek (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbouwen inductieplaat uit heel Nederland:

Fronten en een werkblad van de keuken vervangen

In ons nieuwe huis staat een SieMatic keuken, vermoedelijk uit 1997. We willen graag de kastfronten vervangen in een andere kleur (inclusief de gekleurde voorkanten van het skelet). Plint is nog in orde. Het zijn ongeveer 12 deurtjes, 1 koelkastdeur, 5 lades en verwijderen van een kopstuk plus afwerken van zijkanten kastjes. We willen graag nieuwe werkbladen; een werkblad is 60 x 301 (uitsparing inductieplaat) en het andere is 60 x 304 (uitsparing dubbele wasbak). Als de prijs van deze renovatie ons past komt er eventueel inbouwen van Bosch koelkast en Siemens oven bij.

Bestaande keuken renoveren

Ik wil een bestaande keuken renoveren: Twee nieuwe aanrechtbladen plaatsen, bijvoorbeeld Greenpanel-bladen, met hierin aan één zijde een inductieplaat en de andere zijde een spoelbak inbouwen. Verder een inbouw afzuigkap vervangen. Aan één zijde een kastje (timmerwerk) bijplaatsen met een inbouwoven. Het verwijderen van de huidige situatie kan ik eventueel zelf kan doen.

Keukenapparatuur plaatsen

Verschillende keukenapparaten inbouwen oa inductieplaat en oven monteren

Krachtstroom installeren voor inductieplaat

In nieuwbouwhuis een groep inbouwen voor inductie, in verband met de plaatsing van een nieuwe keuken. Hiervoor is waarschijnlijk een aansluiting voor krachtstroom nodig.

Inbouwen inductieplaat

Het betreft het inbouwen van een inductieplaat. Het enige wat moet gebeuren is het aansluiten van het netsnoer. Tevens leveren van dit snoer. Alle voorzieningen in de stoppenkast aanwezig. Ook de uitsparing in het aanrechtblad zit erin.

Het inbouwen van een inductie kookplaat ...

Het inbouwen van een inductie kookplaat in een rvs tafelblad en het plaatsen van een afzuigkap aan de muur. Voor de inductieplaat moet er een gat in het rvs tafelblad worden gemaakt. Er is geen aparte stroomgroep nodig. De afzuigkap heeft geen afvoer naar buiten nodig (koolstof filters).

Witten van plafond in huiskamer ...

Witten van plafond in huiskamer Keukenblad vervangen Inbouwen van inductieplaat ( is nu gas ) Nieuwe douchewand plaatsen Deur ( standaard ) vervangen Alarminstallatie plaatsen Breuklijn is gipswand (keuken) herstellen en verven