Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Maastricht of directe omgeving.

1294 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken verplaatsen/verbouwen, afzuigkap vervangen en kookeiland + kastjes plaatsen, voorbereidend werk voor plaatsing nieuwe keuken, demontage keuken, deuren keukenkastjes en aanrechtblad vervangen, keuken Siematic renoveren, keukendeuren strippen en opnieuw bekleden, afzuigkap installeren, verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra, verleggen leidingwerk tbv keuken water en elektra, keukenmuur betegelen en hard stenen keukenblad zagen, in Siematic keuken de Quooker vervangen door nieuwe kokendwater kraan, nieuwe keuken plaatsen op andere plek, wrappen vervangen keukenombouw, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Maastricht:

Renovatie keuken rijksmonument

Ik wil graag een nieuwe Ikea keuken laten plaatsen, inclusief vloertegels. Eerst moeten de oude keuken en vloertegels worden verwijderd. Graag ook een muur verwijderen van de gang bij de keuken. Oppervlakte keuken is 7 m2.

Keukenblad monteren

Ik wil graag een keukenblad laten plaatsen. Afmetingen zijn 245 cm x 60 cm. De uitsparing van de spoelbak en het fornuis moet nog opgemeten- en uitgezaagd worden. Eventueel met het verwijderen van het oude aanrecht, dit ligt aan de meerprijs.

Downdraft inbouwen

Koof maken waar downdraft in moet. Downdraft installeren.

Downdraft installeren

Het inbouwen van een downdraft

Keuken demonteren en nieuwe keuken monteren

Ik wil in week 45 of 46 mijn oude keuken laten demonteren, de ruimte laten voorbereiden en er daarna een nieuwe IKEA keuken in L-vorm laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gasoven aansluiten en afvoer voor vaatwasser plaatsen

Wij willen graag zo snel mogelijk een gasoven laten aansluiten en een aansluiting laten maken voor de afvoer van de vaatwasser. We laten dit graag nog in week 17 uitvoeren.

Klussen in de keuken

Ik wil graag het keukenblok eruit gehaald hebben een nieuwe houten vloer onder de keukenkastjes en een nieuwe inbouw oven kast geplaatst hebben. Alles terug geplaatst en vastgezet. Het materiaal komt voor mijn kosten uiteraard, maar als mogelijk is door de klussen alle materiaal meegenomen worden, inbouw overlast en hout voor de vloer onder de keukenkast.

Keukenblad en keukenwand vervangen

Ik wil onze keukenblad laten vervangen van ongeveer 2,5 meter en de keukenwand vervangen van 1,5 m ongeveer. Gaten voor afwasmachine en wasbak moeten wel nog gezaagd worden. Keukenblad en wand zijn al in bezit. Wat kost dit? Ik hoor graag van u.

Inductiefornuis in granieten aanrechtblad frezen

Ik heb een granieten aanrechtblad waarop een inductiekookplaat van 76 x 51,5 cm is gemonteerd. De kookplaat ligt er nu op, maar ik zou deze ongeveer 5 mm willen laten verzinken, zodat deze gelijk komt te liggen met de bovenzijde van het granieten blad. Hiervoor moet dus op locatie het granieten blad worden ingefreesd. Ik hoor graag wat de mogelijkheden en kosten hiervan zijn. Het blad kan niet gedemonteerd worden.

Defecte afzuigkap vervangen

Mits mijn afzuigkap niet gerepareerd kan worden, wil ik deze vervangen. De wasemkap krijg ik niet aan/blijft niet aan. De kap zuigt niet meer. De keuken is ongeveer 10 jaar oud. We hebben een Whirlpool, aluminium wasemkap van 30 bij 60 cm.

Wasemkap ophangen

Wij hebben een wasemkap gekocht bij de Praxis. Maar het ophangen blijkt moeilijker dan gedacht. Dat in verband met de leeftijd. En de de precisie van de keukenkastje en de muur. Is het mogelijk om ons te mailen? Omdat wij niet al te vaak thuis zijn. Er hoeft geen oude kap verwijderd te worden.

Aanrechtblad repareren

Van het keukenblad is een stukje af gegaan. Ik wil hem graag gemaakt hebben. Het heeft een omvang van 50 centimeter.

Keukendeuren, -lades en -afwerking plaatsen

We zijn opzoek naar keukendeuren van robuust/massief hout. De afmetingen zijn 5 x 60 x 240, 1 x 60 x 80, 1 x 60(vaatwasmachine) en dan hebben we nog 3 kastjes waar we ladens in willen hebben. De afmetingen daarvan zijn 2 x 80 x 60 x 80 en 1 x 40 x 60 x 80 cm. Tevens moeten jullie ook de afwerkingen maken, zoals bijvoorbeeld plinten of zijkant van kookeiland.

Betonnen aanrecht maken en plaatsen

Ik ben op zoek naar betonnen keukenblad. De maat is 150 bij 67 cm met spoelbak middenin en een stuk van 109 cm bij 67 cm. Het blad dient geleverd en geplaatst te worden.

Folie op keukenfrontjes vernieuwen

Ik wil graag de folie op mijn keukenfrontjes laten vernieuwen omdat het los laat. Het zijn frontjes met een kleine profilering. Het gaat om de fronten van drie grote laden van 90 cm breed, drie kleine lades van 30 cm breed, 3 frontjes van 30 x 60 cm en drie fronten van 60 x 88 cm. Ik laat de fronten graag even beoordelen en ontvang daarna een prijsopgave.

Afzuigkap boven het gasfornuis plaatsen

Ik wil een afzuigkap plaatsen boven mijn vrijstaande gasfornuis. De afzuigkap heb ik nog niet aangeschaft. Kunt u daarover advies geven? Bijgevoegd 2 foto's met de huidige situatie boven het gasfornuis.

Keuken verhuizen / verplaatsen

Ik wil mijn kookeiland, inclusief keramische kookplaat en wasbak laten verplaatsen naar mijn nieuwe woning, vaatwasser.

Keuken demonteren en monteren

Het demonteren van een keuken en de keuken meenemen.

Leidingen verleggen, kast ombouwen, vaatwasser inbouwen

De dubbele onderkast van 90 cm breed dient verkleind te worden naar 45 cm. Hiernaast dient er dan een vaatwasser ingebouwd te worden waarvoor er waarschijnlijk leidingen verlegd moeten worden. De voorzijde dient netjes afgewerkt te worden.

Boretti afzuigkap verlagen

Wij hebben in augustus een nieuwe keuken laten plaatsen met een Boretti gasfornuis en daarboven een Boretti afzuigkap, type ESHP120SANC . Die afzuigkap is te hoog gemonteerd waardoor er onvoldoende kooklucht wordt afgezogen. Graag laten wij de schacht van deze afzuigkap een aantal cm verlagen. Het is een zware kap, daarom moet de klus door tenminste twee personen worden uitgevoerd. Ik ontvang graag vooraf een offerte voor de werkzaamheden.

Scharnieren van de inbouwkoelkast vervangen

De scharnieren van onze inbouwkoelkast (Siemens) moeten vervangen worden.

Keuken verwijderen en nieuwe keuken monteren

Wij hebben een keuken gekocht bij Praxis, type Samarra. Graag laten wij onze huidige keuken verwijderen en afvoeren en de nieuwe keuken plaatsen. Het is een bouwpakket. De keuken is 270 cm lang en er moet een elektrische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast in worden gemonteerd. De aansluitingen voor het elektra, de aansluiting voor de afzuigkap en ook voor de riolering moeten worden aangepast, De huidige tegelwand blijft gehandhaafd. Graag laat ik het werk op korte termijn uitvoeren en ontvang vooraf een prijsopgave.

Koel-/vriescombinatie vernieuwen

Het werk bestaat uit het verwijderen van de defecte koelvrieskast en het plaatsen van een nieuwe en het afvoeren van de defecte koelkast. Dit zou op korte termijn moeten gebeuren.

Keuken laten renoveren

Wij willen graag de keukenkast deurtjes vervangen. De folie van de huidige keukendeurtjes laat los. De keuken is 10 jaar oud en is nog in goede staat. De wanden in de keuken waar keukenkastjes tegen zitten is ongeveer opgeteld 9 meter. Ik kijk uit naar uw reactie!

Keukenwand bij de afwasbak plaatsen

In onze keuken er is een wand bij de afwasbak te plaatsen. Er is iets tijdelijk geplaatst. Graag wij zouden een paar offertes van u willen hebben.