Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigkap/installatie controleren:

Afzuigkap/installatie controleren

Graag ontvangen wij een offerte voor het controleren van onze afzuiginstallatie (jaarcontrole). Het betreft een afzuiging met metalen filters (soortgelijk als frituur). Afzuiging is in de keuken van een kleinschalig woon/zorgcomplex (18 bewoners).
Onze klant uit Landgraaf (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap/installatie controleren uit heel Nederland:

Keuken gereedmaken voor plaatsing van een keuken

In week 42 wordt een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Er is echter nog wat meerwerk te doen aan elektra, loodgieterij en stucwerk. Kunnen wij een offerte of prijsindicatie krijgen voor de werkzaamheden die ik hieronder opnoem? Oude keuken halen we er zelf uit. Elektra: - bestaande WCD verplaatsen/inbouwen in de muur. 4 x 2, één in elke hoek van de keuken. - WCD (ver)plaatsen voor afzuigkap, vaatwasser, verlichting kast, magnetron, koel/vries combi en oven volgens leidingsschema. - verplaatsen licht aansluitpunt plafond richting raam. Loodgieterij: -verplaatsen aansluitingen/afvoer voor spoelbak en vaatwasser volgens leidingsschema - Afkoppelen bestaande radiator keuken rechts en wegwerken leidingen. - plaatsen nieuwe radiator links (bestellen we zelf, incl thermostaatkraan) + aanbrengen nieuwe leidingen ( materiaal door vakman, CV installatie zit achter de muur, zie plattegrond in bijlage) Optioneel stucwerk: - stucen van een deel plafond keuken - stucen muren keuken (totaal ongeveer 22 m2) - stucen woonkamer (+/- 45 m2) Planning: elektra en loodgieterij begin week 39 (25 september). Stucwerk eind week 39 of begin week 40. In de bijlage een aantal foto's en plattegronden die hopelijk een goed beeld schetsen van de benodigde werken. Graag eerst per e-mail contact opnemen, telefonisch moeilijker bereikbaar. Alvast bedankt Wouter Vermeersch

Vlakscherm afzuigkap inclusief externe motor vervangen

De afzuiginstallatie in mijn keuken is toe aan vervanging. Momenteel bestaat deze uit: - Vlakscherm 60 cm breed met verlichting en los geleverde lichtlijst in houtkleur van de keuken - Externe motor op zolder met capaciteit van 950 m3/uur - Doorsnede afzuigkanaal 15 cm - Bediening motor boven op vlakscherm via kabel door afzuigkanaal (4 snelheden) - Afstand vlakscherm tot externe motor ruim 7,50 meter - Afstand externe motor tot uitlaat op dak ca. 1,50 meter - Breedte externe motor 30 cm. Ik ben opzoek naar een alternatief voor deze installatie, bij voorkeur met handhaving van de lichtlijst in houtkleur van de keuken, en een motor met nagenoeg dezelfde capaciteit (of meer). Bij een interne motor graag opgave van het geluidsniveau en de zekerheid dat deze de lucht dan weg kan blazen door een kanaal van ruim 9 meter lengte. Graag verneem ik van u welke mogelijkheden u kunt bieden, inclusief een globale indicatie van de kosten.

Afvoergat maken in de keukenmuur

Voor de installatie van onze keuken willen we graag een gat in de muur laten boren voor de afvoer van de afzuigkap. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Het betreft een nieuwbouwhuis met baksteen, isolatie en 14 cm betonblok muur. We zijn benieuwd naar uw antwoord!

Mechanische ventilatie in horecapand plaatsen

Graag een mechanische ventilatie voor de afzuigkap in de keuken. Het moet via een dak installatie gaan. Het betreft momenteel een pand zónder keuken installatie. Voor de benodigde bouwvergunningen moet ik eerst een prijs laten zien voor de werkzaamheden. Graag uw offerte. Materialen mogen jullie meerekenen.

Horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven

In onze keuken is onze afzuigkap aan vervanging toe en wij zijn opzoek naar een nieuwe kap + installatie en motor. Nu zou ik graag een offerte willen ontvangen wat betreft een compleet nieuwe afzuigkap installeren (of een gereviseerde) bij ons in de keuken. Als u een keer langs zou willen komen om het te bekijken zou dat ook top zijn.

Voorwerken installatie nieuwe keuken

Voor nieuwe keuken volgende werkzaamheden: aanleggen nieuwe groepenkast 8 groepen, aanleggen leiding van groepenkast naar keuken, aanleggen en aansluitpunten elektra, ventilatie kanaal verleggen, 1 Perilex aansluiting en 2 contactdozen ten behoeve van 3680 Watt, water leiding en afvoer verleggen aansluitpunten maken, overige elektra maken, gas in keuken afdoppen, elektra leiding voor afzuigkap verleggen en overige werkzaamheden.

Elektra voor nieuwe moderne keuken aanleggen

Ik wil graag elektra voor in de nieuwe keuken aan laten leggen. Keuken: 1 Enkele WCD + ra t.b.v afzuigkap 1 Enkele WCD + ra t.b.v Oven 1 Enkele WCD + ra t.b.v vaatwasmachine 1 Enkele WCD +ra t.b.v Quooker 1 Enkele WCD + ra t.b.v Combi oven 1 Enkele WCD + ra t.b.v koelkast 2 Dl WCD + ra boven aanrechtblad 1 Schakelaar verplaatsen ten behoeve van ventilatie Meterkast 1 Meterkast vernieuwen 1 Hoofdschakelaar 1fase+N 2 Aardlekschakelaar 40A/0,003ma 8 Installatie automaat 230V/16A 1

Keuken installatieklaar maken

De nieuwe keuken wordt aangeleverd in week 9, uit Duitsland, en gemonteerd. De keuken moet installatie-klaar gemaakt worden: betekent huidige keuken in zijn geheel afbreken en slopen. Elektriciteit en water aanpassen, gecertificeerd, boiler verplaatsen, afzuigkap afvoer, muren stucen, egaliseren en nieuwe verlichting aanbrengen. Alles moet in week 8 gerealiseerd zijn en de tekeningen zijn aanwezig. Globale indicatie is met een marge van 15%.

Mechanische ventilatie installeren

Na een verbouwing hebben we in totaal vijf ventilatiegaten die op de mechanische ventilatie aangesloten moeten worden over. Bijkeuken, woonkamer, hal, 1 kamer en de douche. Twee toiletten en een afzuigkap hebben eigen afzuiging naar buiten op een motor. Na verbouwing zijn de aansluitpunten van de WTW vervallen, vandaar dat we nu een mechanische ventilatie willen. Er zijn dus al buizen geplaatst. Er moeten vier ventilatie doppen op de gaten (1 gat heeft dop). In offerte tevens schoonmaken huidige kanalen opnemen. De huidige WTW (15 jaar oud) moeten weggehaald worden en een nieuwe mv met afstandsbediening geïnstalleerd. Enkel reageren wanneer plaatsing in januari mogelijk is. Graag prijs inclusief mv merk en type opgeven bij offerte. Mv komt op zolderverdieping op zelfde plek as nu WTW installatie staat. Foto's van huidige WTW bijgesloten.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij willen onze groepenkast in ons woonhuis gebouwd in 1977 laten vervangen, mede ivm met het vervangen van onze huidige keuken. Het is momenteel nog de originele draaistoppen kast met een aardlekschakelaar waar voor zover ik zie 4 pvc-buizen met bedrading op zijn aangesloten + een pvc-buis naar de beltrafo. De zwaarste apparaten welke er momenteel op zijn aangesloten zijn: - een elektrische oven, een Koel/Vries-combinatie (ca. 2010, vermogen onbekend), een eenvoudige combimagnetron (1000W), afzuigkap en waterkoker in de keuken - een wasdroger en wasmachine op de zolder - een TV en AV-audio installatie in de huiskamer. Hier komen na het vervangen van de keuken bij: - een vaatwasser, en een inductie koopplaat (simpele 4pits, geen wok-pit etc. ), een uitgebreide combimagnetron (hete lucht, boven en onderwarmte, grill, event. Stoom). In de nieuwe situatie moet het aantal (eind? )groepen geschikt zijn voor: - een vaatwasser op een nog te realiseren eigen wandcontactdoos; een inductiekookplaat, eventueel op de aansluiting van de huidige electrische oven indien mogelijk; uitgebreide combimagnetron op een nog te realiseren wandcontactdoos; een koelvriescombinatie, eventueel op de aansluiting van de huidige K/V-combinatie; een afzuigkap en waterkoker. - een droger en wasmachine welke op de zolder staan, met een wandcontactdoos op een extra plaats, omdat deze in de toekomst waarschijnlijk naar een ander deel van de zolder gaan. Deze apparaten kunnen eventueel met een switch geschakeld worden omdat deze normaal niet gelijktijdig draaien. - TV en AV-audio installatie in de huiskamer, liefst met een extra wandcontactdoos - een aantal (niet-permanent bezette) wandcontactdozen in de keuken, slaapkamer en op zolder moeten ook aangesloten worden.

Partners

Partners van Casius