Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor dekton keukenblad aanbrengen:

Dekton keukenblad aanbrengen

Graag een richtprijs voor een Dekton keukenblad, dikte 20 en 30 mm svp. Betreft 1 stuk van 2,5 meter bij 0,62 meter en 1 stuk van 1,25 meter bij 0,62 meter (L-vorm).
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dekton keukenblad aanbrengen uit heel Nederland:

Keukenblad monteren

Ik wil een keukenblad dekton type/kleur domoos lengte 440 diep 70 cm en hoogte 5 cm. Uitsparing voor spoelbak, inductieplaat van 80 cm en een uitsparing voor de kraan. Kunt u mij daar een prijsopgave van geven? Ik wil dit laten bestellen en plaatsen.

Dekton keukenblad leveren en monteren

200 x 62 x 2 domoos dekton werkblad met een dubbele spoelbak onderbouw uitsparing. 2 kraangaten. 200 x 124 x 2 domoos dekton werkblad met grote kookplaat uitsparing. (90 CM) eiland

Keukenbladen leveren

1x keukenblad 304 cm uit 1 stuk 70cm diep randdetail recht/strak afgewerkt zonder afschuining 1x keukenblaf 280 cm x 70 diep met vierkant uitsparing rvs vlak spoelbal (ca 50x50cm) en kraangat 1x aanbieding voor Keramiek EN Dekton p.s. graag mailen en niet bellen

Werkblad en tafelblad leveren en plaatsen

Wij willen graag een werkblad en tafelblad van dekton marmerlook of keramiek marmerlook. Eventueel kunnen wij het blad zelf aanschaffen en is alleen het zagen nodig. Het keukenblad is 270*120 en tafelblad 250*120. Graag zien wij ook prijsverschil tussen opgedikt blad voor de keuken (4 tot 6 cm) en masiefblad keuken 2cm en opgedikte tafel 4 cm.

Dekton keukenblad aanbrengen

Wij hebben een bod uitgebracht op een nieuwe woning waarvan wij op 1 juni de sleutel zullen krijgen. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor een matzwarte Dekton keukenblad voor onze nieuwe keuken. Het gaat om een kookeiland (220 x 100 centimeter) en een werkblad in onze inbouwkastenwand (80 x 60 centimeter). Bij het kookeiland moet een uitsparing in het blad voor een wasbak (40 x 40 centimeter) en een inductieplaat (75 x 50 centimeter) komen. Het betreft een offerte aanvraag voor de levering en plaatsing van het keukenblad, uitvoering is eind juni gewenst.

Gemarmerd Dekton keukenblad aanbrengen

Het betreft een prijs indicatie aanvraag voor onze nieuwbouwwoning die naar verwachting over 1-1.5 jaar wordt opgeleverd. Keukenblad van 2.40 x 0.62 meter met uitsparing voor wasbak en 2 uitsparingen voor kranen. Keukenblad voor eiland van 1.00 x 2.60 meter met uitsparing voor kookplaat en 1 stopcontact uit het blad. Als optie graag de extra prijs meenemen voor laten doorlopen blad kookeiland aan de kopse kanten tot de grond. Materiaal: dekton, zowel interesse voor wit als zwart gemarmerd. Inclusief bezorging en installatie, indien mogelijk ook met aansluiten water en elektra in keuken.

Dekton keukenblad plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de prijs en wat het extra kost om de kookplaat en spoelbak er uit te halen. Ik heb een L-keuken van ongeveer 265 x 245 of 185 cm. Het blad is 60 cm diep. Wat kost het blad inclusief het plaatsen ervan per strekkende meter? Als alternatief overweeg ik composiet.

Dekton keukenblad aanbrengen

Keukenblad van Dekton (zwart, donker antraciet of donkerbruin) Dikte 4 cm Formaat 500 cm x 70 cm Uitsparingen voor gootsteen(spoelbak) 40 x 40 cm + kraan en inductiekookplaat 80 x 50 centimeter.

Dekton keukenblad leveren en monteren

Ik zou graag een offerte willen van een dekton keukenblad van 360 cm breed en 10 cm dik en uit 1 stuk. Een globale prijsopgave is voldoende.

Dekton keukenblad monteren

Ik wil graag een offerte voor een Dekton keukenblad. 70 cm breed en 360 cm breed met een uitsparing voor een los fornuis en een vlakbouw spoelbak. Twee gaten: voor Quooker kraan en Quooker pomp. Het zou gaan om dekton natural irok. Voorzijde dikte 6 cm en daarna 2 cm. Zie ook PDF.