Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Kerkrade of directe omgeving.

360 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, keuken renoveren, spoelbak infrezen in het aanrecht blad en aanrechtblad plaatsen, hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, composiet aanrechtblad zagen, vervangen inductie kookplaat in composiet blad, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Kerkrade:

Keukenblad, strip en plank vervangen

Door een overstroming van de wasbak in de keuken moet mijn keukenblad, een plank in een dubbel keukenkastje en een strip op de grond (voorkomen van weglopen water onder wasmachine) vervangen worden. Ik heb foto`s van de keuken bijgevoegd. Het aanrechtblad is 62,3 cm diep en 307 cm lang en 3,7 cm dik.

Dekton keukenblad aanbrengen

Graag een richtprijs voor een Dekton keukenblad, dikte 20 en 30 mm svp. Betreft 1 stuk van 2,5 meter bij 0,62 meter en 1 stuk van 1,25 meter bij 0,62 meter (L-vorm).

Aanrechtblad repareren

Mijn aanrechtblad is beschadigd door een hete koekenpan. Ik wil dit graag laten herstellen indien mogelijk of vervangen.

Keukenfrontjes repareren

Ik heb een vraag: Ik heb in mijn witte hoogglans keuken 2 frontjes beschadigd. Daar is de lak/folie van gescheurd aan het frontje is verder niks mis. Nu is mijn vraag kunnen jullie dit repareren en wat zijn de kosten daarvan? De afmetingen van de frontjes zijn 60 x 30 cm en 90 x 12 cm en ze zijn 2 cm dik.

Klussen in de keuken

Ik heb keukenblad wat moet kleiner gemaakt worden en geplaatst worden in keuken. Alleen kleine ijskast erbij. Hangkastjes keuken. Behangen keuken kleine keuken. Vier lampen ophangen.

Spoelbak in keuken vervangen

Bestaande ronde spoelbak met overloop in keuken vervangen en aansluiten. De spoelbak lekt. Ik wil nu graag een nieuwe en deze wil ik laten aansluiten. De huidige zit vast met schroeven en klemmen. De kraan staat los van de spoelbak.

Nieuw keukenblad monteren

Graag zo snel mogelijk contact opnemen in verband met een nieuw keukenblad Niet anoniem bellen, neem ik niet op ... Of te wel inspreken op voicemail ...

Deur van de ijskast bekleden

Duet van ijskast opnieuw bekleden het kunststof laat los

Glijsysteem van de apothekerskast repareren

De trekkast/apothekers (Siematic -1999) loopt niet (meer) goed in en uit. Is niet altijd het geval. Als ik 'm goed uittrek dan wil ie wel eens en paar keer goed in/uit-lopen. Hij hapert/stopt meestal bij de laatste 5-10 cm. Gaat dan alleen met een ferme extra ruk/duw, los dan wel helemaal open/dicht.

Betonlook aanrechtblad aanbrengen

Ik wil een robuust uitziende keuken en ben op zoek naar een bedrijf die onze nieuwe keuken kan gaan voorzien van een aanrechtblad en wasbak met betonlook. Afmetingen aanrechtblad met wasbak met onderbouw 280 cm x 80 cm. Afmetingen werkblad (kookeiland) wordt 196 cm x 86 cm. Wat ik begrepen heb kan de betonstuc aangebracht worden op een houten werkblad. Wij zorgen hier zelf voor. We willen graag dat het stucwerk een matte uitstraling heeft en zo robuust als mogelijk.

Scharnier van de koelkastdeur vervangen

Deur van keuken bevestigd aan ijskast defect.

Keukenplaatsing voorbereiden

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. doorvoer vergroten in muur t.b.v. afzuigkap 2. Koof t.b.v. afzuigkap ca 2.25 m. 3. Afvoer afzuigkap via buitenmuur door veranda met platte buis (220x90) ca 2,5 m. 4. 1 waterleiding die op de muur zit in de muur verleggen (ca 2,5 m) 5. 3 stopcontacten verleggen (ca 30 cm) 6. Schakelaar aanbrengen 7. Stucen ca 10 m2 8. Eventueel installatie nieuwe keuken

Scharnieren van de koelkast repareren

Reparatie en herstel van scharnieren de koelkast.

Afzuigkap en ventilator

Afzuigkap aansluiten en ophangen in de keuken. Ventilator monteren en ophangen in de slaapkamer.

Keuken plaatsen

Een afgebouwde keuken weer nieuw plaatsen

Afzuigkap vervangen

Monteren van een nieuwe afzuigkap en tevens demonteren van oude afzuigkap. Levering afzuigkap in overleg.

Keukenrenovatie

Het opknappen van mijn huidige eikenhouten keuken, zoals: Spuiten van deurtjes, lades, etc. het vernieuwen van: Combitoestel voor koken op gas en electrische bakoven, afzuigkap, armatuur voor warm en koud water, werkblad, scharnieren en handgrepen, lade-inleg voor bestek. Sta graag open voor overige suggesties.

Afzuiginstallatie

gat ten behoeven van afzuigkap naar buiten boren in gewapend beton element

keuken installeren

over plus minus 5 weken gaan we verhuizen. er moet een nieuwe keuken geplaats worden wij zoeken iemand die de achterwand betegelen kan en de keuken kan plaatsen en appratuur kan instaleren. en wat hier ongeveer de prijs van bedraagt. we wonen in kerkrade

Aanpassen stroom in keuken

In mijn nieuwe woning wordt de keuken verbouwd/vernieuwd. Hiervoor dient het leidingwerk voor warm en koud water te worden aangepast. Tevens dient de afvoer verlegd te worden. Ook de stroomvoorzieningen moet worden aangepast.

Aanrecht herstellen

Mijn aanrecht is beschadigd wegens een hete pan wat moet ik er aan doen maken jullie een offerte, door geven aan de verzekering We hadden wel verbrand kunnen zijn ik hoop dat dat u ons kan helpen.

We hebben een keuken gekocht en we ...

We hebben een keuken gekocht en we zoeken iemand die gas,water en elekro kan aanleggen. En daarna moet de muur gestuct worden. En er moet nog een nieuwe tegevloer worden gelegd.

Het plaatsen van aanrechtblok bestaande ...

Het plaatsen van aanrechtblok bestaande uit 5 onderkasten en drie bovenkasten. Het werkblad heeft ingebouwde wasbak en uitsparing voor kookplaat. plaatsen van kraan.Het plaatsen van inbouw vaatwasser en aansluiten ervan. achterwand van kookplaat en plaatsen en aansluiten wasemkap. De desbetreffende leidingen liggen er al, maar mischien moeten ze iets verplaatst worden.