Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkast deuren ikea afstellen:

Keukenkast deuren Ikea afstellen

Wij hebben een Ikea keuken zelf geplaatst. alleen het stellen van de lades en deurtjes wil niet goed lukken. Het zelfde geld voor de geplaatste paxkasten van Ikea.
Onze klant uit Hoensbroek (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkast deuren ikea afstellen uit heel Nederland:

Keuken renovatie

Onze keukenruimte is klein, op smalste deel 1,8 mtr. Lengte is 2,8 mtr, waarvan 1,3 mtr. smal is. Momenteel zit er een standaard keuken in die de woningbouw destijds geplaatst heeft. Wij hebben een landelijke keuken gezien, op een alternatieve manier. Met open legplanken. Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), plafond, vloer of wanden aanpassen.

Woonkamer verlengen met een uitbouw

Wij willen graag een uitbouw van +/- 1. 50 à 1. 75 mtr breedte van woning is 5. 20mtr. Wij willen graag de openslaande deuren met zijramen hergebruiken (1,5 jaar oud). Tevens willen wij een klein muurtje laten openbreken en 1 meter naar achter verplaatsen dan ontstaat een nis in de keuken waar een keukenkast (koelkast/vriezer/magnetron)in gebouwd dient te worden.

Volledige keuken verbouwen

In welke stijl heb je interesse? Modern. Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries, kortom een volledige verbouwing). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben een U-vormige keuken landelijk klassiek. Willen graag naar moderner wit.

Diverse klussen in huis en tuin

Wij willen 4 planken laten plaatsen tussen de keukenkast en de muren. De planken moeten in de kleur van de keuken geschilderd worden. Het plaatsen moet zodanig gebeuren dat je geen plankdragers ziet. Verder willen wij 5 louvre-deuren laten plaatsen als afscheiding in onze woonkamer. Ze hoeven niet scharnierend geplaatst te worden, maar vast. Het gaat om 2 deuren aan de linkerkant en 3 aan de rechterkant van kamer. De plafondhoogte is 260 cm, de deuren zijn ongeveer 242 cm hoog. De deuren zijn hier al voorhanden. Als laatste klus willen wij gaten van 10 cm doorsnede laten boren in 4 tegels in onze tuin, zodat daar spotjes in geplaatst kunnen worden.

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Van een aantal keukenkast deuren laat de folie los en/of is gescheurd. Ik zou dit graag willen laten vervangen. Indien er geen exact kleurmatch mogelijk is dan alle keukenkasten (inclusief koelkast en vaatwasser) vervangen. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om dit zelf te doen. Het gaat om 23 kasten waarvan er nu bij 4 de folie los laat.

Louvre deuren leveren

Voor een project van ons zijn wij opzoek naar 2 smalle en hoge Louvre deurtjes. In de bijlage heb ik een schets gemaakt van een deur met de buiten afmetingen (in mm), de stijlen moeten geschikt zijn voor standaard "keukenkast" scharnieren. Onderstaande foto is een sfeerbeeld van de aan te bieden Louvre deurtjes. De deuren mogen onbehandeld aangeboden worden, grondverf en aflakken regelen wij zelf. Indien u nog vragen heeft kunt mij bellen.

Deuren en keukenkasten spuiten

Ik wil graag 10 geschilderde deuren en eventueel ruim 10 keukenkast deuren van verschillende maten schuren en spuiten in een lichtere kleur.

Deuren van keukenkast en kasten opnieuw stellen

Graag willen we een deur van de keuken en zes deuren van lage woonkamerkasten opnieuw laten afstellen.

Onderdelen in een keuken herstellen

Ik wil graag enkele reparaties in mijn keuken laten uitvoeren: 1) Bevestiging van keukendeur die uit de zijwand is 'gesprongen' door tegen de openstaande kast te lopen. De zijwand is bij het bevestigingspunt beschadigd. De deur is nog intact maar moet opnieuw worden bevestigd. 2. Loopwerk afvalemmers onderspoelbak achter deur verbogen en moet mogelijk worden vervangen 3. Herstel van gebarsten plint op zichtpunt in keuken 4. Draaiwerk carrousel kast nazien. 5. Keukenkast deuren opnieuw afstellen.

Keukenkasten opnieuw bekleden

1 keukenlade en 2 keukenkast deuren opnieuw bekleden. Lade en kastdeuren zijn door water schade beschadigd. ( MDF gelamineerd). MDF is opgezwollen en lamineer is losgelaten.

Partners

Partners van Casius