Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hoensbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Hoensbroek heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Hoensbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Hoensbroek of directe omgeving.

175 klanten uit Hoensbroek bevelen een bij Casius in Hoensbroek aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoensbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: opzoek naar een keukenspecialist die met ons opzoek gaat naar een nieuwe keuken en hem ook plaatst., keuken installatie klaar maken, offerte keuken waterschade, voorbereidend werk voor plaatsen keuken, nieuwe afzuigkap plaatsen met directe ventilatie naar buiten, nieuwe keuken plaatsen, gat vergroten in een Ceasarstone aanrechtblad en perilex WCD installeren, keuken leiding en elektra klaarmaken voor nieuwe keuken, nieuwe spoelbak en aansluiten inductie, koof afzuigkap maken en afvoer gat boren op de buitenmuur, wrappen van keuken deuren, keuken gereed maken voor plaatsing, keuken demonteren en herplaatsen, bestaande keuken verhogen, keuken verlagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Hoensbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hoensbroek:

Keukenkast deuren Ikea afstellen

Wij hebben een Ikea keuken zelf geplaatst. alleen het stellen van de lades en deurtjes wil niet goed lukken. Het zelfde geld voor de geplaatste paxkasten van Ikea.

Keukenblad leveren en plaatsen

Voor een hoekkeuken wil ik graag een globale berekening van de prijs. 1 blad is 64 x 240 met inkeping voor kookplaat van 80 cm. 2e blad loopt taps toe van 64 naar 104 cm, de lengte is ook 240 en hier moet een enkele spoelbak en kraanwater inkomen. Kleur: liefst betongrijs. Zo snel mogelijk, er ligt nu een tijdelijk blad op. Het mag een composiet, keramiek of granieten blad zijn.

Kunststof aanrechtblad repareren

We vermoeden dat de coating van het aanrechtblad versleten is. Het wordt steeds moeilijker om het goed schoon te krijgen. Hetzelfde geldt voor de spoelbak.

Granieten blad zagen

Ik heb een granieten blad van 260 bij 60 cm en wil deze graag op 240 bij 40 cm gezaagd hebben. Een kleine klus met het juiste gereedschap.

Keuken met waterschade repareren

Door een verstopping in de riolering is water terug in het keuken kastje gekomen waardoor schimmel is ontstaan. Graag een offerte voor de verzekering om de met schimmel bevlekte delen te vervangen. De maten van de delen zijn ongeveer: Bodemplaat a 30 x 58. Bodemplaat a 58 x 88. Achterwand a 58 x 57. Achterwand a 70 x 88. Zijwand tussen twee kastjes a 57 x 70. Gaarne een offerte voor de verzekering.

Beschadigde keukenplint vervangen

Door waterschade is mijn huidige keukenplint beschadigd en moet er een nieuwe geleverd en geplaatst worden. Betreft wit mdf 15 cm hoog, 1 kant is 155 cm en de andere kant is 190 cm. Graag had ik hiervan een offerte ontvangen.

Spoelbak keuken vervangen

Keukenspoelbak is oud en beschadigd. Moet vervangen worden door nieuwe bak en kraan. Aan- en afvoer van water moet gecombineerd met boiler en vaatwasmachine, is nu ook al zo. Huidige bak is Blanco Twen. Zou graag enkele bak willen hebben met uiteraard dezelfde afmetingen als de huidige. Het materiaal is in overleg te leveren.

Renovatie keuken

Renovatie van keuken. Huidige keukenkastjes dienen gespoten te worden in andere kleur, opnieuw inhangen van verschillende kastjes. Nieuwe inbouwapparatuur zoals koelkast, combi magnetron en afzuigkap. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Keukenvoorbereiding

In september wordt een nieuwe keuken gemonteerd. We zoeken nog iemand die het voorwerk kan doen, zoals het omleggen van het water, de afvoer en de electra. Daarnaast zoeken we nog iemand die de muren daarna wil stucen. Dit zal alles bij mekaar ongeveer 20 m2 zijn.

Ik moet een wand van de keuken betegeld ...

Ik moet een wand van de keuken betegeld hebben. Ongeveer 6 vierkante meter. Liefst tegels van 10x10 cm. Verder moet er behangen worden. Ook moet plafond gelatexed worden.