Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor grote red duo warmwater kraan inbouwen:

Grote Red Duo warmwater kraan inbouwen

Ik wil graag een Grote Red Duo warmwaterkraan laten inbouwen.
Onze klant uit Herkenbosch (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote red duo warmwater kraan inbouwen uit heel Nederland:

Tuin renoveren en zomerklaar maken

Het gaat om een renovatie /zomerklaar maken van onze tuin, totale grondoppervlakte/kavel 570 m2 inclusief de woning. De tuin qua uiterlijk wat strakker maken. Onder andere op bepaalde plaatsen tuin iets ophogen, in overleg split leveren en plaatsen op worteldoek of alleen plaatsen, snoeien grote en lange klimophaag, beide zijden, ook aan waterkant, snoeien grote boom en verpulveren boomstronk en wortels. Ook van andere weggehaalde bomen en bodembedekkers wortels verpulveren. Snoeien van een aantal bolboompjes Red Robin en leveren en plaatsen nieuwe Red Robin. Verplaatsen van buxushaag of vervangen voor alternatief Ilex crenata, Japanse hulst, en plaatsen vernieuwde sterke Annabel hortensia. In overleg ontwerp en aanleg nieuwe beplanting. Wij zijn op zoek naar een scherp geprijsde vakman(nen). Zelf meewerken/helpen en voorwerk verrichten is geen probleem.

Zeer divers onderhoud en renovatiewerk

Het gaat om divers schilderwerk, inclusief houtreparaties van bijvoorbeeld de nieuwe hardhouten glaslatten. In grote lijn houdt dit in: * Deuren inclusief de binnenzijde, * Kozijnen, ramen, boeidelen, * Hout onder mastgoot (indien nodig), * HWA 2 stuks. Deklijsten / windveer schuur en overkapping. Voordeur glaslatten vast en tochtvrij zetten. Dak golfplaten nieuw deels doorzichtig (indien slecht vervangen) eventueel nieuwe deklijst. Hout: red cedar. Container hokje afwerken (zwarte pannen met gevelpannen), Indien te weinig ruimte voor de deuren graag bijschaven, Poort bijschaven in verband met nieuw pleisterwerk; holle stucwerk repareren. Nieuw pleisterwerk en sauzen (onderste rand donker). Voorraam: schroeven vervangen door rvs bouwkundig advies over bolling onderdorpel verf op muur verwijderen Voordeur, doucheraam en schuurraam nieuwe RVS tochtstrippen Dak en goot inspectie. Pannen (betere vorsten); lood en schoorsteendoorvoer Goot beugels vast (beugels nakijken). Enkel muur portiek bij voordeur isoleren In overleg: inbraakbeveiliging op buitendeuren? Oplossing voor lelijke reparatieplekken? Naast balkondeur

Schuur laten bouwen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een nieuwe schuur kan/wil bouwen. Naar verwachting wordt in maart dit jaar onze damwand vervangen. De hele tuin gaat hiervoor op z'n kop, onze oude schuur zal gesloopt worden en er moet een nieuwe schuur worden geplaatst. Op de bijlage is aangegeven wat wij in gedachten hebben. Materiaal Western Red Ceder, kleur zwart, Zweeds Rabat potdeksel. Als de damwand wordt vervangen worden er meteen voor de fundering ook een aantal palen ter hoogte van de nieuwe schuur geslagen. Wij willen graag een schuifdeur in de schuur. Er staat een grote kersenboom in de tuin, en daar willen wij als het kan graag een uitsparing voor maken (vandaar de 'hap' uit de schuur zoals vermeld in de bijlage).

Red Cedar Chalet verbouwen tot "Luxe Suite in het bos"

Wij hebben een Red Cedar Chalet gekocht op een mooie kavel in het bos en willen dit klassiek ingerichte chalet transformeren tot een luxe suite in het bos. Alle binnenmuren gaan verwijdert worden zodat het 1 open ruimte wordt. Er zal een scheidingswandje geplaatst worden waar aan de ene zijde de badkamer komt en aan de andere zijde de keuken. We hebben de volgende planning: Augustus/September - Buiten schilderwerk (Red Cedar Lak) - Binnenmuren verwijderen - Plaatsen binnenmuurtje - Plaatsen Toilet - Plaatsen Douche - Voorbereiding bad - Voorbereiding keuken - Stucwerk plafond en muren - Tegelwerk badkamer - Leggen laminaarvloer Oktober/November - Plaatsen bad - Plaatsen keuken - Bouwen vaste kast Na de verbouwing gaan we in het voorjaar nog de volgende aanpassingen doen - 2 deuren vervangen voor ramen - Plaatsen glazen schuifdeuren - Aanpassen schuur - Plaatsen sauna en jacuzzi Al met al een grote klus waarvoor we iemand zoeken die ons maximaal ontzorgt en genoeg mensen kent in de omgeving van Putten om het werk uit te voeren. We zoeken bij voorkeur een ZZP-er die ook bereid is een aantal werkzaamheden in het 'weekend' uit te voeren en die ook een netwerk van specialisten heeft voor het specialistische werk. Alleen reageren als u slim kunt omgaan met de verschillende werkzaamheden. Eenvoudige werkzaamheden kunnen ook door een stagiair gedaan worden zodat de prijs uiteindelijk lager uitvalt.

Luiken en deuren van een koetshuis namaken

Ik wil door een timmerman graag 2 grote luiken laten namaken. Het zijn de oorspronkelijke deuren van een koetshuis. Ik wil er ook graai mooie oude sluitingen op, hoewel die geen functie meer zullen hebben. Het gaat om deuren van 210,7 cm hoog, 81,05 cm breed en 4,0 cm dik. De planken die het frame vormen zijn aan de bovenzijde 22 cm, onderzijde 44 cm en aan de zijkanten 12,5 cm breed. Er moeten op beide deuren diagonale schoren komen. Ik wil in overleg de houtsoort kiezen maar denk aan Red Cedar. De bovenzijde moet worden voorzien van lood. De luiken moeten worden voorzien van grondverf.

Onderhoudswerkzaamheden

Mijn red cedar chalet heeft een grote beurt nodig wat betreft het buitenlakgebeuren. Chalet is 12 bij 4 meter. Helemaal van hout.

Woningonderhoud

Hierbij punt voor punt de zaken die gedaan moeten worden. Wij wonen in een houtskeletwoning uit 1987. A) Nieuwe schuurdeur met draadglas en het hang- en sluitwerk overzetten van achterdeur in schuurdeur. Het steekslot van de voordeur in de schuurdeur zetten. B) Nieuwe achterdeur met isolatieglas, voorzien van nieuwe scharnieren + grote dievenklauwen en een driepuntssluiting. Verder nieuw beslag. Alles met politiekeurmerk. Gaat u uit van een standaard beslag van bv Axa, nu heb ik met 2 sterren. C) De zijkant van de opbouw van het huis controleren op lekkage, de zijkant is hout RED CEDAR. D) Achterzijde ramen controleren en herstellen. E) Voorkant openslaande ramen repareren.

Bedrijf Caribbean Red Stone in Suriname ...

Bedrijf Caribbean Red Stone in Suriname zoekt een bedrijf in Nederland dat een joint venture wilt aangaan voor het exporteren en produceren van een innovatief Leemstenen machine. Voor het investeren in dit project willen wij gebruik maken van subsidie regeling vanuit de Nederlandse overheid en eigen middelen. Leemsteen bestaat uit klei,zand,silt en laterit. Deze grondstoffen komen in grote hoeveelheden voor in Suriname. Wij kunnen goedkoper gaan produceren dan de bestaande zand, cement bouwstenen.

het betreft een houten huis gelegen in ...

het betreft een houten huis gelegen in een parkachtige bostuin van 2400 m. ; uitbreiden van 320 kub naar 500. Bestaande gedeelte ook opnieuw met hout ( red ceder?) bekleden. Begane grond: keuken uitbrieden tot woonkeuken; slaapkamer vergroten en interne bergruimte. Bovenverdieping: realiseren interrne trap; grote werkruimte.( vide) Dak opnieuw bekleden ( is nu pannendak). We willen graag meer glas; aan de kamer serre-opbouw.

gevel aan achterkant dat nu ...

gevel aan achterkant dat nu schuin/dakpannen is, recht optrekken (houtskeletbouwwoning) en afwerken met red-cedar planken. 3 ramen op 1e verdieping maken. Binnenmuurtjes maken (gipsplaat) 2 deuren plaatsen. Op deze verdieping, in 1 kamer cv en elektra aanleggen. Op 2e etage de (houten) vloer over de breedte van het huis (750 cm.) 250 cm. uitbouwen. Schuin/Pannendak plaatsen. Goten/regenpijpen (ver)plaatNieuwe (vlakke)dakbedekking (geen grind) van 19m2. Binnenmuurtjes plaatsen op 2e verdieping (ca. 1100 cm lengte, incl 3 deuren, waarvan waarschijnlijk 2'pocket-door'/schuifdeur. Cv uitbreiden voor 1 kamer, elektra doortrekken met lichtpunten en wandcontactdozen. Tevens offerte voor grote dakapel ca 620 cm. met 4 ramen en een vast/dicht deel. Vergunning aanwezig. Liefst spoedig te realiseren!