Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor granieten werkblad laten zagen op locatie:

Granieten werkblad laten zagen op locatie

In onze keuken zit nog een kookplaat met afgeronde hoeken. Deze vertoont gebreken en willen wij laten vervangen door een rechthoekig exemplaar. De ronde hoeken in het granieten keukenblad (ongeveer 1,5 cm dik) moeten dus recht gezaagd worden en aan een kant moet iets worden weggezaagd. Graag alleen bericht als u verzekerd bent tegen (bedrijfs)schade, want wij begrijpen dat dit nog wel eens mis kan gaan.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granieten werkblad laten zagen op locatie uit heel Nederland:

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Omdat wij in een oude keuken plaats willen maken voor een gasfornuis, willen wij een granieten blad laten afzagen bij ons thuis op locatie in Hoevelaken. Eén rechte lijn van 60 cm dus en liefst stofvrij. Bovendien zouden we het ruwe zaagresultaat graag een beetje gepolijst zien indien mogelijk. Concreet moet er dus tussen de vaatwasmachine en de koelkast 90cm open ruimte komen voor een gasfornuis. De lades en de gaspit die er nu staan worden dus verwijderd waarna het zagen kan gebeuren. Graag een offerte voor dit klusje op locatie.

Keuken met granieten werkblad slopen

Weghalen en verwijderen van oude keuken met granieten werkblad. Alleen onderkastjes, afwasser (doet het goed), afzuigkap (werkt), gasplaat (in orde) en houten of bijna houten kastjes. Granieten werkblad 3 x 2 meter 70 en 80 cm breed. Moet leeg worden opgeleverd.

Keuken demonteren en na verhuizen monteren

Ik ga verhuizen en wil mijn keuken meenemen. Het gaat om een granieten werkblad (L-vormig) van 1.10 bij x 0.60 m verlijmd met 1.20 x 0.60 m. Er zijn vier kastjes, waarvan 1 hoekkastje, een gootsteenkastje. Daarnaast oven en vaatwasser. Kastjes mogen in elkaar blijven zitten. In mijn nieuwe woning weer monteren.

Sparing in het werkblad groter zagen

Ik wil een opening voor een kookplaat 1 centimeter groter zagen aan drie zijden. Het gaat om een granieten werkblad. De maat van de sparing is 49 bij 86 centimeter.

Granieten keukenblad zagen

Onlangs heb ik een nieuwe gasplaat aangeschaft. Nu blijkt het zo te zijn dat de standaardafmetingen gewijzigd zijn. Nu is een kookplaat 49 cm diep. Voorheen 48 cm. Hierdoor is dus het gat waar de kookplaat in moet vallen een cm te klein. Er moet dus 1 cm uitgezaagd worden (over een breedte van ongeveer 56 cm). Het gaat hier om een GRANIETEN werkblad.

Gat in granieten aanrechtblad boren

Wij zoeken iemand die rond 13 maart een gat kan boren in ons aanrechtblad. Hier komt een Quooker in. Het betreft een granieten werkblad.

Keuken in U-opstelling verwijderen

Het betreft het verwijderen van een U-keuken. De buitenmaat van de keuken is 2.40 x 2.40 x 2.40 meter. Het zal gaan om een granieten werkblad, granieten platen tegen muur, keukenkastjes en apparatuur. Het afval dient ook te worden afgevoerd.

Nieuw granieten werkblad inmeten en installeren

Ik wil ons keukenblad laten vervangen door een granieten werkblad met spoelbak. Ik zoek iemand die ons kan helpen aan een goede aanbieding en die het inmeten en de installatie kan verzorgen. Uiteraard ben ik benieuwd naar de kosten. Het keukenblad loopt recht. Het huidige werkblad verwijder ik zelf.

Granieten werkblad doorzagen op locatie

Ik wil mijn granieten werkblad van 3 cm dik door laten zagen. Er moet 2 keer een stuk afgezaagd worden. Wat zou dat kosten?

Granieten aanrechtblad op maat laten zagen

ik wil een graniet werkblad op maat laten zagen van 391cm moeten 11 cm er af. Wat zijn precies de kosten hiervoor?

Partners

Partners van Casius