Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor inductiekookplaat vervangen:

Inductiekookplaat vervangen

ik wil mijn Siemens EH875MP17E kookplaat vervangen door een nieuwe en ik ontvang hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Geleen (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inductiekookplaat vervangen uit heel Nederland:

Keuken gereedmaken voor inductie koken

Wij willen onze 60 cm gaskookplaat vervangen door een 75 of 90 cm inductiekookplaat. Wat kost het om het gat groter te zagen in granieten aanrechtblad inclusief plaatsen en aansluiten van de inductiekookplaat? We beschikken over een kruipruimte en de afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt hooguit een meter. Perilex aansluiting ontbreekt nog.

2 fase aansluiten voor inductiekookplaat

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen door een kookplaat op inductie. Er loop al een draad vanuit de meterkast naar het gasfornuis. Er moet een groep bijkomen in de meterkast en een stopcontact bij de nieuwe kookplaat. Wat kost het, inclusief arbeidsloon ongeveer? Perilex aansluiting is waarschijnlijk niet aanwezig. Kruipruimte niet aanwezig. Afstand is 3 a 4 meter

Uitbreiden en aanpassen stoppenkast

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met mijn meterkast. Het gaat om het bijplaatsen van 2 nieuwe groepen als dat kan i.v.m. aanschaf inductiekookplaat. Daarnaast eventueel het vervangen van de oude stoppenkast als dat noodzakelijk is. Er zitten nog porseleinen stoppen in, hier wil ik graag advies over.

Het renoveren van een groepenkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik heb nu een kast met 7 automatische stoppen. Ik ben van plan in de toekomst zonnepanelen te nemen en te gaan koken op een inductiekookplaat. Graag zou ik van u willen weten wat het vervangen van de groepenkast kost.

Installatieplan nieuwe keuken

Er dienen een aantal stopcontacten te worden verplaatst, en ook een perilex aansluiting tbv een inductiekookplaat, evt dient de groepenkast vervangen te worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Extra groep plaatsen ivm inductiekookplaat

Plaatsen extra groep voor inductie in keuken (geen bedrading en geen loze leiding beschikbaar!) Een deel van de kast vervangen (oude groep) naar nieuwe kast. (zie de foto) Bedrading kan via kruipruimte naar de ruimte onder de keukenkasten (afstand 7 meter) (Let op: onder een deel van de keuken geen kruipruimte, dus bekabeling moet door de vloer (gat moet nog geboord worden) en dan onder de keuken achter de keukenplint langs). Tevens een aansluiting (stroom) voor Quooker kraan. (leveren en installeren jullie ook kookplaten?) Perilex aansluiting is niet aanwezig .

Vervangen van een meterkast

Vervangen van de oude meterkast door een nieuwe. Het aantal groepen is 17, dat is vrij veel door o.a. een inductiekookplaat en aparte groepen voor wasmachine, droger, afwasmachine, schuur en zaagtafel. Ik zou ook graag wat ruimte hebben voor latere uitbreidingen (warmtepomp, zonnepanelen en vijver / zwembadpomp).

Uitbreiding elektra voor inductie koken

Wij willen onze gaskookplaat gaan vervangen door een inductiekookplaat (7400 watt). Hiervoor hebben wij nodig: - Een fornuisgroep in de groepenkast - Leidingwerk naar de keuken - Een perilex stopcontact in de keuken

Vervangen groepenkast door een 9 groepenkast met 1 groep voor inductie

Ik wil de groepenkast vervangen door een 9 groepenkast waarvan 1 groep geschikt voor inductiekookplaat. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is nog niet zeker. de keuken komt mogelijk boven of beneden. De afstand ligt dan tussen 6-10 meter ongeveer. Het is een dijkwoning. Er is geen kruipruimte, maar wel een soort kelder.

Alle verwarmingsinstallaties vervangen

De cv combiketel op gas vervalt. Verwijderen en afvoeren, elektrische boiler plaatsen elektrische boiler voor de badkamer/ elektrische radiatoren voor alle kamers/ gaskookplaat eruit en inductiekookplaat erin/ AEG IKE 95454 XB Afvoer oude ketel, radiatoren en buizen

Partners

Partners van Casius