Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Geleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Geleen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Geleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Geleen of directe omgeving.

244 klanten uit Geleen bevelen een bij Casius in Geleen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Geleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, aanrecht wrappen, keukenfrontjes vervangen Sie Matic keuken, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Geleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Geleen:

Inductiekookplaat vervangen

ik wil mijn Siemens EH875MP17E kookplaat vervangen door een nieuwe en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Inbouw gaskookplaat laten aansluiten

Ik wil de inbouw gaskookplaat laten aansluiten op gas. Slang zit al in de inbouw kookplaat, is al ingebouwd. Alleen de slang aansluiten dus.

Vrieskast in keuken inbouwen

Vrieskast staat nu op zijn plek, alleen moet een (keuken)deur erop gemonteerd worden + hij moet bevestigd worden aan de zijkanten, zodat hij vast staat (waterpas) + uit de plint moet iets gehaald worden met betrekking tot de luchtbehandeling van het apparaat. (onderkant)

Nieuwe keuken plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen. De oude keuken moet eerst verwijderd worden. Het is een hoekkeuken met twee delen van 2.4 en 2 meter. Ik wil graag advies over de nieuwe keuken. Graag contact om e.e.a. te bespreken.

Folie op keukenkastjes verwijderen en spuiten

De folie van onze keukendeurtjes laat los. Ik wil de folie graag laten verwijderen en dan de deurtjes laten spuiten. Wij hebben 7 standaard deurmaten, 3 x een afwijkende maat deur, 5 lades, 1 vaatwasser paneel en een ladepaneel dat geen lade is. Kunt u mij de mogelijkheden met offerte maken?

Werkblad keuken verlengen

Ik wil graag het keukenblad van de keuken laten verlengen met +/- 2 meter. En een extra stuk naast het huidige blad laten plaatsen. Het blad moet boven een vaatwasser, wasmachine en droger komen. Wat zou dit kosten?

Keuken en keukenwand renoveren

Ik wil graag een nieuwe keuken laten leveren en plaatsen. Ook de tegelwanden en vloer moeten vervangen worden. Er hangt op dit moment een verwarmingsketel in de keuken, deze wil ik netjes laten wegwerken. Graag contact om de mogelijkheden te bespreken.

Kookplaat van Bauknecht monteren

Klant wil graag een kookplaat van Bauknecht geplaatst hebben in reeds aangekocht aanrechtblad.

Vervangen van telescopische afzuigkap

In de keuken zit nu een vlakscherm afzuigkap van het merk Bauknecht type DNHI 1660 WS. Kleur wit met olmen afdeklijst, breedte 0,60 cm. Bijgevoegd drie foto's van bestaande afzuigkap. Ik wil de afzuigkap vervangen.

Keuken opknappen

Nieuwe afzuigkap, nieuwe planken en/of kastjes, vouw- of schuifdeur aanbrengen en verder samen kijken wat nodig of gewenst is - eventueel ook verder in huis wat klussen. Levering van de materialen in overleg met de vakman.

Keuken afwerken

Ophangen en aansluiten van een afzuigkap, aanleggen van twee stroompunten en tegelen van een achterwand. Tegels en afzuigkap kopen we zelf.

Vervangen keukendeurtjes

Enkele deurtjes zijn aan het bladderen. Moet dus alle deurtjes vervangen. Het gaat in totaal om 22 deurtjes en /of laden. Alle hang en sluitwerk is in goede staat ook handgrepen kunnen gewoon weer gebruikt worden. Gaat dus echt alleen om de deurtjes en laden demonteren oude en monteren nieuwe. De keuken is van het merk Impuls. Bereikbaar vanaf 18 september.

Voorbereiding nieuwe keuken

Week 36 wordt er een nieuwe keuken geplaatst. Daar zijn in week 34/35 een aantal voorbereidende werkzaamheden voor nodig: Electra volgens tekening (beschikbaar). Waterleiding en gas omleggen (volgens tekening). Wanden/plafond stucadoren. Ca. 10-12 vkm vloertegels leggen.

In onze keuken die in een voormalige ...

In onze keuken die in een voormalige schuur ligt moet een renovatie plaatsvinden incl. een nieuwe keuken plaatsen. Er moeten leidingen verlegd worden, plafond vernieuwd, tegels leggen in de keuken en de woonkamer, nieuwe verwarmingsleidingen die moeten worden verlegd, voorzetwanden en isolatie aanbrengen, stroom aanleggen, een nieuw plat dak.

Keuken en badkamer moeten betegeld ...

Keuken en badkamer moeten betegeld worden en een klein plafond moet er in de badkamer gemaakt worden. Het gaat puur om het werk materiaal (tegels etc) kopen we zelf.