Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat voor ventilatie boren:

Gat voor ventilatie boren

Betreft het boren van een gat met 15 cm doorsnede voor ventilatie van de keuken.
Onze klant uit Eijsden (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat voor ventilatie boren uit heel Nederland:

Kruipruimte ventileren

We hebben een kelder 540(L) x240(H) x 230 (B) die wij gebruiken voor opslag. De bovenaan de keldertrap zit rechts een deur naar de gang en links bovenaan een doorvoer (doorsnee 13 cm) naar de garage. Verder geen ventilatiegat, het allemaal dicht en daardoor ruikt het muf. De kelder is verder wel voldoende droog, geen schimmels etc. Het plafond van de kelder zit onder het maaiveld. Ik weer niet of die kelder met de fundering is mee gestort of als losse bak is plaatst en vast gemaakt aan de fundering. Er zal dus een gat in het beton geboort moeten worden aan de zuidkant, de andere kant dan de trap. Wij hebben daar een tegelplaats en daar zal een soort rooster moeten worden geplaatst. Ik weet niet of er dan mechanische ventilatie in moet of dat er volstaan kan worden met natuurlijke ventilatie. Ik weet ook niet of het gat vanuit de garage voldoende is. Er zit wel een geopend rooster in de garagedeur.

Raam in de buitenmuur dichtmetselen

Graag wil ik een raamgat dicht laten metselen. Het raam is er al uit, is in de buitenmuur op de eerste verdieping. Moet vanaf buiten gebeuren. Ongeveer 3/4 m2. Ook voegen. Ook een ventilatie gat van 30 cm in de buitenmuur. Als het kan op korte termijn. Redelijk bereikbaar.

Badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 218 x 105 cm laten verbouwen. De tegels moeten worden vervangen, net als de douche en waarschijnlijk ook de granito vloer, die lijkt te lekken. De verwarming moet vernieuwd worden evenals de douche kraan, de douchekop en de was tafel. Het plafond moet gestuukt worden en indien mogelijk moet er een afvoerkanaal worden aangelegd naar de schoorsteen voor de ventilatie. Nu is er een gat in het plafond en ventileert de badkamer via de zolder. Ik wil liever een aansluiting naar buiten. Ik wil de klus volgend jaar pas laten uitvoeren, in onderling overleg. Ik wil eerst een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik ontvang graag advies en een gedetailleerde offerte.

Gat in de buitenmuur maken voor een afvoer

Wij hebben jarenlang een wasemkap op de mechanische ventilatie aangesloten gehad, maar nu willen we er een met een afvoer naar buiten. Daarvoor moet er op de begane grond in de woning een gat in de buitenmuur gemaakt worden. Graag willen wij weten wat hiervoor de kosten zijn.

Sleuf in cementvloer maken en gat in muur voor ventilatie

In de tuin ligt een cement/betonnen vloer waarvan het water niet wegloopt. Daar zou een sleuf in gemaakt moeten worden zodat het water kan weglopen. Ook zijn we bezig in de badkamer. Daar moet een rond gat in de buitenmuur gemaakt worden voor de ventilatie. Graag zou ik een offerte hiervoor van jullie ontvangen?

Gat boren in buitenmuur

Ik wil een gat boren van 150 mm in de buitenmuur voor de aansluiting van de afvoer voor de ventilatie in de keuken.

Gat in muur van douche maken voor ventilatie

Ik wil dat er een gat in de muur gemaakt wordt met eventueel een ventilator zodat de douche beter ventileert zodat er geen schimmel meer ontstaat. Ik wil graag weten of dit kan zonder de binnentegels te breken.

MDF plafond in badkamer maken

Werkzaamheden Aanbrengen MDF plafond in badkamer (met 7 spotgaten en 1 ventilatie gat) rondom ca 1 cm vrij, een en ander volgens bijgaande schets. Grondhout h.o.h. ca 50 cm en elektra reeds aanwezig en aan betonnen plafond bevestigd. Materiaal plafond voor afwerken: MDF vochtbestendig dikte 18 mm. Vochtweren MDF meeleveren is niet aanwezig.

Ventilatie zonder geluidsoverlast monteren

In ons verbouwde huis zijn wij aan de voorzijde gaan slapen, maar nu lopen wij tegen het probleem op dat wij geen ramen open kunnen zetten wegens geluidsoverlast. Het betreft 2 kunststof kozijnen, met scharnier open van 1.67 bij 1.40 meter, dubbel glas, zonder ventilatieroosters. Er zit 1 ventilatierooster(tje) boven in de muur tussen de ramen in. Wat kost het om 2 suskasten te laten plaatsen inclusief nieuwe kozijnen? Of zijn er mogelijk andere ideeën die niet zo ingrijpend zijn? Eventueel kan er nog iets gedaan worden met de muur waar al een gat naar buiten in zit. Zou iemand langs kunnen komen en hierin kunnen meedenken?

Ventilatiegat in badkamer maken

Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en wil graag een ventilatie gat naar buiten realiseren. De ventilator buis is 12.5 cm breed. De binnen muur is van beton. De buiten muur is van steen. Zou u mij een prijs opgaven kunnen geven? En een idee van wanneer dit gerealiseerd zou kunnen worden?