Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat voor ventilatie boren:

Gat voor ventilatie boren

Betreft het boren van een gat met 15 cm doorsnede voor ventilatie van de keuken.
Onze klant uit Eijsden (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat voor ventilatie boren uit heel Nederland:

Gat boren in buitenmuur

Gat boren 150mm in buitenmuur voor aansluiting afvoer ventilatie keuken.

Gat in muur van douche maken voor ventilatie

Ik wil dat er een gat in de muur gemaakt wordt met eventueel een ventilator zodat de douche beter ventileert zodat er geen schimmel meer ontstaat. Ik wil graag weten of dit kan zonder de binnentegels te breken.

MDF plafond in badkamer maken

Werkzaamheden Aanbrengen MDF plafond in badkamer (met 7 spotgaten en 1 ventilatie gat) rondom ca 1 cm vrij, een en ander volgens bijgaande schets. Grondhout h.o.h. ca 50 cm en elektra reeds aanwezig en aan betonnen plafond bevestigd. Materiaal plafond voor afwerken: MDF vochtbestendig dikte 18 mm. Vochtweren MDF meeleveren is niet aanwezig.

Ventilatie zonder geluidsoverlast monteren

In ons verbouwde huis zijn wij aan de voorzijde gaan slapen, maar nu lopen wij tegen het probleem op dat wij geen ramen open kunnen zetten wegens geluidsoverlast. Het betreft 2 kunststof kozijnen, met scharnier open van 1.67 bij 1.40 meter, dubbel glas, zonder ventilatieroosters. Er zit 1 ventilatierooster(tje) boven in de muur tussen de ramen in. Wat kost het om 2 suskasten te laten plaatsen inclusief nieuwe kozijnen? Of zijn er mogelijk andere ideeën die niet zo ingrijpend zijn? Eventueel kan er nog iets gedaan worden met de muur waar al een gat naar buiten in zit. Zou iemand langs kunnen komen en hierin kunnen meedenken?

Ventilatiegat in badkamer maken

Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en wil graag een ventilatie gat naar buiten realiseren. De ventilator buis is 12.5 cm breed. De binnen muur is van beton. De buiten muur is van steen. Zou u mij een prijs opgaven kunnen geven? En een idee van wanneer dit gerealiseerd zou kunnen worden?

Afzuigkap installeren

Ik wil mijn kapotte afzuigkap vervangen voor een nieuwe en hierbij een eigen uitgang naar buiten krijgen (door de spouwmuur) ipv dat de afzuigkap aan het centrale ventilatie systeem is gekoppeld (dit is nu het geval). Gat naar buiten moet ook nog gemaakt worden, liefst alles aftimmeren. En de kap wil ik iom de installateur aanschaffen.

Gat boren en monteren van luchtafvoer van ventilatie badkamer

Voor mijn woning ben ik op zoek naar vakman die een gat in de zijgevel kan boren voor de luchtafvoer van de ventilatie in de badkamer (verleggen van een bestaande dakdoorvoer naar geveldoorvoer ventilatie). Het gaat om het boren van een gevel sparing van 110 mm en het monteren van een flexibele luchtslang van 110 mm. Daarnaast moet het gevelrooster nog gemonteerd worden. De dikte van de muur is 30 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Verschillende klussen in huis

In mijn net aangekochte appartement zijn een paar dingen waar ik naar wil laten kijken: Het glas in lood in de deuren zijn wat beschadigd. Ik vroeg mij af of deze beter vastgezet konden worden. Het is een monumentaal pand waar in de woonkamer enkel glas is met glas in lood. Ik vroeg mij af of er iets moois mogelijk is om het beter te isoleren van geluid en voor warmte. In mijn slaapkamer heb ik openslaande deuren, maar ook dit is enkel glas. Deze zou ik misschien willen vervangen. In mijn badkamer zit ook enkel glas en wil ik misschien laten vervangen. Tevens zit daar een afzuiging, maar die doet het niet op dit moment. In mijn tweede slaapkamer moet een ventilatie komen, want er zit wel een raam maar die kan niet open. De deur drempels in huis zijn van lelijk hout en zou ik misschien veranderd willen hebben. Er is een aansluiting voor een haardje, maar geen idee hoe dit zou kunnen werken. Er zit een schoorsteen, maar het gat is dicht gemaakt.

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Wij zouden graag onze afzuigkap willen loskoppelen van de mechanische ventilatie en deze direct naar buiten laten aflopen. Hiervoor zullen een aantal keukenkastjes moeten worden aangepast en er een gat in de gevel worden geboord en een rooster worden geplaatst. Ik heb een probleem met mijn telefoon dus graag even mailen.

Aanleggen mechanische ventilatie

Wij willen een mechanische ventilatie box laten installeren met een nieuwe dakdoorvoer. 2 Afvoer kanalen en dakdoorvoer aanwezig. Alleen een nieuw kanaal vanuit de badkamer naar zolder aanleggen en de box dient geïnstalleerd te worden. Bij maken gat in plafond badkamer kom je uit binnen een meter van de te plaatsen mechanische ventilatie box uit. Graag een offerte voor de complete klus, inclusief de mechanische ventilatie box.