Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gat in natuurstenen werkblad zagen:

Gat in natuurstenen werkblad zagen

Van een natuurstenen blad van een kookeiland het kookgat van het blad een paar centimeter langer uitzagen in verband met een nieuwe kookplaat. Blad kan in de regio Limburg gebracht worden.
Onze klant uit Echt (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in natuurstenen werkblad zagen uit heel Nederland:

Natuursteen / granieten aanrechtblad laten zagen

Ik wil het gat in mijn natuurstenen / granieten aanrechtblad groter laten zagen ten behoeve van een inductiekookplaat ter vervanging van een gaskookplaat. Het gat is nu 56 x 50 cm en moet breder worden. Zo'n 78 cm, afhankelijk van de kookplaat die we aanschaffen. De diepte van het aanrechtblad is 69 cm, de breedte is 94 cm, en is 3 cm dik. Graag op locatie. Is dit mogelijk?

Gat voor kookplaat groter maken

Ik wil een opening in een natuurstenen aanrechtblad laten vergroten. Ik ga de gaskookplaat vervangen door een iets grotere maat inductiekookplaat. Er moet aan 1 kant 1 cm af. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gat in een granieten blad aanpassen

Gat voor kookplaat groter maken in een zo te zien natuurstenen aanrecht zonder aanrecht te verwijderen.

Ik zou graag willen weten wat het ...

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om een douchewand en douchedeur te laten plaatsen op een douchebak en die goed af te kitten (exclusief materiaalkosten). Daarnaast zou ik graag willen weten wat het kost om een natuurstenen vensterbank waar een gat in zit te vervangen of te repareren (incl materiaalkosten). Tot slot wil ik graag weten wat het kost om een slot uit te vijlen, zodat de deur van de berging goed sluit en wat het kost om binnendeuren goed te laten sluiten, zodat ze niet rammelen als de ramen tegen elkaar open staan. Het gaat me om een grove prijsopgave, die we in een later stadium gedetailleerder zouden kunnen maken, maar ik wil op dit moment weten waar ik ongeveer aan toe zou zijn. Het betreft nieuwbouw. met vriendelijke groet.