Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor glasplaat keramische kookplaat whirlpool vervangen:

Glasplaat keramische kookplaat Whirlpool vervangen

Wij ontvangen graag een offerte voor het vervangen van een beschadigde glasplaat van een whirlpool keramische kookplaat. Prijs graag inclusief nieuwe glasplaat en demonteren oude plaat.
Onze klant uit Echt (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasplaat keramische kookplaat whirlpool vervangen uit heel Nederland:

Glasplaat van kookplaat vervangen

De glasplaat van mijn keramische kookplaat is gebarsten, maar de vier zones werken nog. Kan een nieuwe glasplaat geplaatst worden? De kookplaat is 57,5 bij 50 cm ongeveer.

Repareren van een keramische kookplaat

Onze keramische kookplaat van Scott Ceran heeft een grote barst over de hele lengte. Ik denk dat de hele glasplaat moet worden vervangen. De twee rechter pitten geven een foutmelding en werken nu niet (waarschijnlijk vanwege de kapotte plaat).

Keramische kookplaat vervangen

Onze keramische kookplaat van Schott Ceran is kapot. Ik zoek een vervangende keramische plaat en een specialist die het kan vervangen/monteren. De details van de kookplaat zijn als volgt: kookplaat SCHOTT CERAN - Ikea keuken. Glasplaat = lxb = 49,3 x 56,3, Geheel lxb 51,4 x 58,3. Mocht de vakman deze plaat niet kunnen leveren en plaatsen dan staan wij ook open voor andere kookplaten.

Reparatie van de keramische kookplaat

Ik ben op zoek naar reparatie/vervanging van een keramische kookplaat. Er is een gietijzeren pan opgevallen en er zitten nu over 3 kookpitten barsten. Het gaat om een Functionica Schott Ceran. Ik zou graag willen weten of het te repareren (nieuwe glasplaat) is en wat grofweg de kosten zijn. De knoppen zitten niet geïntegreerd in de kookplaat, die hebben we apart. Ik heb een glasplaat van 58 bij 51 cm. Het gat is 55.5 cm. De nieuwe platen beginnen allemaal bij 60 cm.

Reparatie van de electrische kookplaat

Op de glasplaat van mijn keramische kookplaat is iets gevallen (kopje). Hierdoor is er een scheur in het glas ontstaan. Het betreft een kookplaat van het merk Siemens, type ET78550. Is reparatie hiervan mogelijk en kunt u aangeven wat reparatie kost.

Keramische kookplaatpit repareren

Een van de pitten van onze Zanussi zkt-645 lx werkt niet meer. We hebben de glasplaat verwijderd en onder de printplaat lijkt een plastic elementje doorgebrand. We kunnen foto's sturen om het te verduidelijken. Het lijkt ons dat een nieuw onderdeeltje op de printplaat solderen de oplossing kan bieden.

Keramische kookplaat repareren of vervangen

Reparatie glasplaat keramische kookplaat. Merk: Ariston Type: VL 04S. 1 Onderdeel + reparatiekosten. Vervanging defecte keramische kookplaat door nieuw. Uit -en inbouw kosten. Kosten vergelijkbaar vervangbaar type kookplaat.

Keramische kookplaat vastzetten

Glasplaat van keramische kookplaat is losgekomen. Waarschijnlijk opnieuw vastkitten. Het betreft een ATAG keramische kookplaat van 12 jaar oud.

Keramische of inductie kookplaat moet ...

Keramische of inductie kookplaat moet vervangen worden (ivm gebroken glasplaat) moet aangesloten worden.

In mijn keuken staat een keramische ...

In mijn keuken staat een keramische kookplaat. Helaas is in de glasplaat een barst gekomen, er moet nu iets anders komen. Ik wil graag een Inductiekookplaat bij Praxis kopen en hem daarna geplaats hebben. Geplaatst én gemonteerd.