Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanwezige inbouw combi-oven inbouwen:

Aanwezige inbouw combi-oven inbouwen

Ik heb een nieuwe inbouw combi-oven gekocht en de winkel heeft geen geschikt personeel om dit mooi te plaatsen en af te werken.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanwezige inbouw combi-oven inbouwen uit heel Nederland:

Afbouw wand- en plafond afwerking

Voor de afbouw van een CPO project zou ik graag een offerte willen opvragen voor de wand- en plafondafwerking en opvragen. De hoofdaannemer realiseert momenteel het casco. De metalstudwanden (onafgewerkt) zijn hier onderdeel van. Hieronder een korte omschrijving: • Plafond afwerking o Verlaagd plafond middels metal stud (voor woonkamer, hal, gang, toilet en badkamer) o Hoogte van plafond voldoende voor inbouw spotjes en koven voor gordijnen (onze inschatting is circa 75 -100mm, maar horen graag wat jullie aanraden) o Stucplafond (niet verlaagd) voor overige ruimten (3x slaapkamer en berging) o Afwerking stucwerk + sauzen (wit) o In plafond inbouwspots meenemen (te leveren door derden of wellicht door jullie) o Koven ten behoeve van gordijnen bij verlaagde plafond o Achterhout ten behoeve van te plaatsen verlichting o In constructieve plafond (breedplaatvloer) dienen de aanwezige in- en uitblaasventielen te voorzien van een opzet(verleng)stuk naar verlaagde plafond ? Ventielen in verlaagde plafond zoveel mogelijk in het vlak van het plafond verwerken/wegwerken o Constructie (meenemen voor taetsdeur tussen gang en woonkamer in verlaagde plafond (staat nu nog als schuifdeur ingetekend) • Wandafwerking o Deels metalstud en beton (constructief) o Afwerking stucwerk (vlakheidsklasse A) + sauzen (grotendeel wit en wellicht enkele wanden gekleurd) o Toilet worden deels door hoofdaannemer betegeld tot 1.4m. Hierboven willen we graag inzelfde vlak als tegel stucwerk o Badkamer wanden zijn deels betegeld tot 1.4m, douchehoek is volledig betegeld, achter wasbak wordt wand volledig stucwerk. In de bijlage is ook een overzicht met een inschatting van de desbetreffende oppervlaktes toegevoegd. De uitvoering van deze werkzaamheden is naar verwachting na casco-oplevering van 13 mei 2020.

Intercom installatie vervangen voor VvE

Wij willen graag vanuit de VVE de intercom laten vervangen. Werkzaamheden: - Vervangen van de complete zwakstroombedrading, met gebruikmaking van de bestaande buisleidingen - Leveren en plaatsen van 2 stuks buitentoestellen, inbouw, ingebouwd achter de daartoe aanwezige perforaties op de bestaande plaatsen, links en rechts van de hoofdentree - Leveren en plaatsen van 6 binnentoestellen, voorzien van elektronische signaalgevers, in de woningen - Leveren en plaatsen van een netvoedingsapparaat 220 volt, bij de groepenkast van de trappenhuisverlichting - Leveren en vervangen van alle (inbouw) benedenbeldrukkers, uitgevoerd in metaal - Leveren en vervangen van alle (opbouw) etalagedrukkers - Leveren en plaatsen van een nieuwe deuropener

Verplaatsen van een wandcontactdoos

Ik wil graag de wandcontactdoos laten verplaatsen in de slaapkamer. Daarnaast inbouw wandcontactdoos vervangen / wisselschakeling aansluiten,of inspecteren, ik heb geen idee hoe de toestand is van de aanwezige elektra. Het betreft een jaren '60 woning waarvan wij op 15 november de sleutel krijgen. Indien mogelijk 16 november bijvoorbeeld situatie inventariseren en klus afronden.

Badkamer laten renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. De afmeting van de badkamer is ongeveer 1,80 bij 2,10 meter. De badkamer zit in een uitbouw van een jaren 30 woning. - in de badkamer wil ik de twee douchewanden ontdoen van de tegels en voorzien van stucwerk. Op de vloer wil ik nieuwe tegels. De oude moeten verwijderd worden (kan ik eventueel zelf) met behoud van de aanwezige vloerverwarming. - het badkamermeubel en het toilet wil ik vervangen. Hoeft geen hangtoilet te zijn (zit er nu ook niet) maar wel een toilet totaal de muur zonder schroeven aan de buitenkant in verband met het schoonmaken. - aandachtspunt is het plafond (nu plastic met inbouw spotjes). Hier moet een mooie oplossing voor komen met opnieuw inbouw spotjes. - nu zit er een massagedouche ingebouwd. Deze mag eruit. Ik wil graag een eenvoudige mengkraan met een afneembare douche. De vraag is nog even of de huidige douchewand kan blijven staan omdat er nog een oud (niet-gebruikt) kraantje van een vorige toilet mogelijk uit komt. - ventilatie aanbrengen. Kunt u een eerste reactie per mail geven? In verband met slechte bereikbaarheid wil ik graag per mail een afspraak met u maken.

Gaten boren en sleuven frezen

Graag ontvang ik een offerte voor het boren van in totaal 18 gaten ten behoeve van inbouw dozen WCD en schakelaar en frezen van ongeveer 12 meter sleuf tbv pvc buis om huidige aanwezige WCD te verlagen tot 30 cm boven de vloer. Verder moet er 1 extra brede sleuf, inbouwmaat 1370 x 140 x 45 mm, voor audiokabels van de TV en Home cinema.

Toiletruimte vernieuwen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van ons toilet. Het gaat om een vloeroppervlakte van 94 x 92 cm. Er zijn ook foto's beschikbaar. Uit te voeren werkzaamheden: - Verwijderen en afvoeren huidige tegels, toilet, wastafeltje en vloertje - Leggen nieuwe vloertegels, plaatsen nieuw toilet, wastafeltje en betegelen onderzijde muur - Oppervlakte vloer: ca. 0,9 vierkante meter - Oppervlakte te betegelen muur: ca. 5 vierkante meter Reeds aanwezige materialen: - Vloertegels (30 x 60 cm) - Muurtegels (30 x 60 cm) - Inbouw-unit toilet (spoelsysteem) en toiletpot - Hoek-wastafeltje Overige materialen t.b.v. montage (lijm, montagemateriaal, etc. ) zijn nog niet aanwezig en kunnen dus in de offerte worden meegenomen, evenals eventueel aanbrengen noodtoilet (wanneer het toilet langer dan 1 dag niet bruikbaar is). Wij vernemen graag of u iets voor ons kunt betekenen. Bij voorbaat

4 stopcontacten verlagen en 2 extra erbij plaatsen

In het huis dat we gekocht hebben, willen we graag 4 stopcontacten in de woonkamer laten verlagen naar 30 centimeter en vervangen door inbouw stopcontacten. (1 stopcontact is zeker opbouw, andere niet helemaal zeker) Verder willen we in de woonkamer 1 nieuw dubbel stopcontact laten aanleggen, zie rode ster op de plattegrond. Ook in een van de slaapkamers willen we graag 1 extra dubbel stopcontact laten plaatsen, zie rode ster op de andere plattegrond. De rode cirkels zijn de al aanwezige stopcontacten. 16 september krijgen we de sleutel van het huis, vanaf dan kan er ook vooraf gekeken worden. Vanwege andere werkzaamheden moet deze klus plaatsvinden bij voorkeur op 24-25 september. Plattegrond beschikbaar.

demonteren moderne keuken

keukenblok in hoefijzer model. 250cm x 200cm x 300cm. Aanwezige elektronica : inductie kookplaat, afzuiger, vaatwasser, magnetron, koel-vries combinatie, koffiezet machine, inbouw verlichting. Geen hangkastjes. Er zijn geen foto's. Accu mobiel was leeg. Keuken moet netjes uit elkaar gehaald worden met de montage materialen bij de juiste keuken onderdelen. Belangrijk is het volgende : - Ik moet vandaag de offerte hebben. - de keuken moet waarschijnlijk vanaf 24-8 gedemonteerd worden.

Toiletrenovatie en buitenverlichting installeren

1.toilet -tegels verwijderen, tegels zetten tot ca. 1.64 meter hoogte (+ hoekstrip), verlaagd plafond met 1-2 inbouw spotjes + schakelaar, wastafeltje en toilet plaatsen, wanden van bovenkant tegels tot plafond stuken o.i.d. en toiletdeur goed sluitend maken en alle leidingen weg frezen. Thans aanwezig: toilet, wastafel en 7 m2 tegels. 2. Buitenverlichting achter - led straler met sensor en schakelaar binnen. Electra af te splitsen van aanwezige buitenkabel. Vanaf deze positie ca. 2 meter kabel nodig.

Houtkachel en inbouw openhaard installatie

Erkend installateur gevraagd voor: 1. Installatie aanwezige houtkachel in boerderij onder bestaande schouw 2. Installatie houtkachel in schuur, materiaal en schoorsteen met gat aanwezig volgens juiste maatvoering 3. Nakijken / Reparatie van een oud Belgisch houtkacheltje 4. Installatie inbouw open haard KH70 recht (aanwezig) op begane grond in muur (zit al gat in muur die uitkomt op de gang en later dichtgemetseld kan worden door de aannemer op de juiste grootte (binnenkap is al aanwezig, pijpmateriaal 20 cm nog niet aanwezig; pijp komt recht naar boven buiten uit op ongeveer 240 cm hoogte) Materialen verzorgen we grotendeels zelf.