Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Brunssum of directe omgeving.

278 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, spoelbak rvs vervangen, keukenblad van beton, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Brunssum:

Aanwezige inbouw combi-oven inbouwen

Ik heb een nieuwe inbouw combi-oven gekocht en de winkel heeft geen geschikt personeel om dit mooi te plaatsen en af te werken.

Wasemkap vervangen

Ik wil graag een wasemkap vernieuwen en oude er uit halen en de wasemkap zal ik bij Praxis kopen. Ze komen de kanalen van de ventilatie schoonmaken dus graag op korte termijn. Kunt u aangeven welke maat kap ik nodig heb? Eerst dus de oude kap verwijderen.

Glazen achterwand in de keuken vervangen

Vervangen van glazen achterwand keuken. - 61 cm x 45 cm, 1 stopcontact - 120 cm x 45 cm, 1 stopcontact - 230 cm x 45 cm, 1 stopcontact

Deuk uit de koelkast verwijderen

Ik heb een kras van ongeveer 3cm en een mini deukje op de linker deur van mijn Samsung Amerikaanse koelkast. Zou graag willen weten of dit van te herstellen.

Afvoer voor de afzuigkap maken

Ik wil graag een afvoer voor de afzuigkap naar buiten laten maken in de keuken op de begane grond.

IKEA keukenblok laten monteren

In elkaar zetten van IKEA keukenblok met 3 kasten (2 laden en 1 met planken) en bovenblad. Alle onderdelen hebben we in huis. Hebben daar zelf geen tijd voor. Plaatsing liefst zsm in verband met dringende noodzaak over opbergruimte te beschikken. Geen apparatuur, vlakke onder- en achtergrond.

L-vorm werkblad vervangen

Gaarne het werkblad opmeten (L vorm) achterwand verwijderen en weer terugplaatsen na montage werkblad ,tevens uitzagen wasbak en gasplaat en monteren.

Waterschade in de keuken

Waterschade, opzwellen bij naad, van kunststof keukenblad. (vervangen?). Gootsteenkastje ± 100 cm bodemplaat opgezwollen, vervangen?. Gaarne begroting en offerte. Na goedkeuring verzekering werkzaamheden in overleg uitvoeren.

Basis keuken laten installeren

Ik wil wwn bsis keuken laten installeren. Met koelkast oven en spoelbak

Nieuwe keuken plaatsen

Nieuwe keuken van ongeveer 3.30 m. plaatsen. Afvoer, water- en elektra leidingen worden door ons zelf gemaakt.

Nieuwe keuken plaatsen

Voor de plaatsing van mijn nieuwe L-vorm keuken wil ik de oude laten demonteren en afvoeren. Voor de nieuwe keuken zal wel het e.e.a. aan leidingwerk verlegd moeten worden. Tevens wil ik een oude deuropening laten dichtmaken.

Bosch Solitaire gasfornuis repareren

Kunt U mij misschien helpen aan het volgende onderdeel: Buiten oven ruit voor de: Bosch Solitaire E nr: SOF 915 C/02 Bvd

keuken

inbouw oven afmaken.

Plaatsen vaatwasser

Het vervangen van een inbouw vaatwasser, volledig geïntegreerd. Levering nieuwe vaatwasser in overleg.

Wasemkap vervangen en beetje tegelwerk

Inbouw wasemkap met opklapkeukenkastdeurtje vervangen voor een nieuwe platte r.v.s wandschouw wasemkap inclusief het aanvullen van ongeveer 1 meter witte metro tegels. Materiaal in overleg. Offerte voor verzekerig(hebben al toegezegd) en dan uitvoering.

Leveren en monteren pannencaroussel

Onze pannencaroussel is gebroken en zoeken een nieuwe met installatie ervan het keukenkastje is 90x90cm en 60cm diep.

Voor onze nieuwe keuken zal er elektra ...

Voor onze nieuwe keuken zal er elektra aangelegd moeten worden. Rioolaansluiting gemaakt worden (verlegd). Gas verlegd. En alle muren recht gestucd worden.

De keuken is al besteld en wordt ook ...

De keuken is al besteld en wordt ook geplaatst. Het gaat hier om de voorbereidende werkzaamheden zoals: stopcontacten aanleggen waar nodig en de water en gasleiding op de juiste plek.

In een nieuwbouw-woning moet in de ...

In een nieuwbouw-woning moet in de keuken een afvoer voor de afzuigkap gerealiseerd worden. Hiervoor moet het volgende gebeuren: - in de muur tussen keuken en garage moet een 15cm-doorvoer gemaakt worden. - in het dak van de garage moet een doorvoer gemaakt worden. - op het dak moet een afvoerbuis + kap geplaatst worden inclusief de verwerking van deze in/op het dak - in de garage moet een luchtafvoer gerealiseerd worden als verbinding tussen het gat in de keukenmuur en de afvoer via het garagedak. De afvoer via het garagedak dient zo dicht mogelijk bij de keukenmuur gerealiseerd te worden om onnodig lange buizenwerk te voorkomen.