Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad repareren:

Aanrechtblad repareren

Ik heb krassen op mijn kunststof aanrechtblad
Onze klant uit Zuidhorn (Groningen) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad repareren uit heel Nederland:

Granieten aanrechtblad repareren

Wij hebben een granieten aanrechtblad met ook een spoelbak van graniet. Nu is het graniet in de spoelbak aan het slijten. De naden laten los. Wat kan hier aan gedaan worden?

Aanrechtblad repareren

Hi, I recently bought an house and there is a small hole on the worktop. I want this hole to be closed with the same material. Can you please check the photos and tell me if you can do it? Regards, Fatih

Schade aan een aanrechtblad repareren

Ik heb een brandplek in de toplaag van mijn aanrechtblad door een heet koffiekannetje, ik zou dit graag gerepareerd willen hebben.

Aanrechtblad met schade repareren

Ik heb een beschadiging op het aanrechtblad. Kunt u dit repareren? Het blad is van hout.

Aanrechtblad met schade repareren

Hete pan op het aanrecht gezet. Schade ongeveer 2 vingers breed.

Kunststof aanrechtblad repareren

Mijn nichtje heeft secondelijm laten vallen op mijn kunststof aanrechtblad.

Composiet aanrechtblad repareren of vervangen

Ik heb een nieuw composiet aanrechtblad gekocht alleen we willen er 2 cm uitgezaagd hebben omdat de nieuwe kookplaat te groot is. Het aanrechtblad is 2 cm dik.

Aanrechtblad repareren

Er is een beschadiging in ons kunststof aanrechtblad gekomen die ik graag zou willen laten repareren. Ik zal een foto bijvoegen.

Kunststof aanrechtblad repareren

We vermoeden dat de coating van het aanrechtblad versleten is. Het wordt steeds moeilijker om het goed schoon te krijgen. Hetzelfde geldt voor de spoelbak.

Aanrechtblad repareren

Heer, mevrouw, In mijn appartement in Heerlen heb ik schade opgelopen aan mijn aanrechtblad vanwege een lekkende kraan (witte vochtplekken) en schade door ontstoppingsmiddel (licht uitgebeten kring). Het aanrechtblad is gemaakt van MDF met een kunststof toplaag, gekocht bij en geplaatst door IKEA. Kunt u aan de hand van de foto hieronder een prijsindicatie geven voor de reparatie?

Partners

Partners van Casius