Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Winschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Winschoten heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Winschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Winschoten of directe omgeving.

82 klanten uit Winschoten bevelen een bij Casius in Winschoten aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Winschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken laten spuiten of beplakken met folie, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, gasleiding en elektrapunten verplaatsen en waterleiding aanpassen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten, diverse keukenklussen en extra groep aanmaken voor inductie, keuken plaatsen, granieten aanrechtblad op maat laten zagen, composiet aanrechtblad laten zagen, keuken voorbereiden voor installeren keuken, aanpassing keuken voor afvoer gootsteen en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Winschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Winschoten:

Nieuw fineer op de keukenkasten plaatsen

Wij willen graag de 7 keukenkasten, vaatwasser en koelkast en eventueel 2 grote lades opnieuw laten bekleden. De folie bobbelt en is op sommige plekken gescheurd.

Composiet keukenblad op maat zagen

Ik wil een aanrechtblad in de bijkeuken plaatsen, deze is te lang en er moet aan beide zijden een stuk afgezaagd worden.

Betonnen aanrechtblad maken

We willen graag een betonnen aanrechtblad. Dit mag over het bestaande weekblad heen, mits dat kan. De afmetingen zijn: 75 cm, 290 cm met een uitsparing voor een spoelbak, 125 cm met uitsparing voor een gastoestel, 145 cm en 62 cm. De bladen zijn allemaal 55 cm diep.

Bestaande keuken laten renoveren

Ik wil graag de fronten van mijn keukenlade's/kasten en werkblad vervangen. Het zal om 9 lades gaan, 4 kastjes en de koelkastdeur en vaatwasserdeur. De frontjes hebben verschillende afmetingen. Daarnaast wil ik ook mijn aanrechtblad vervangen. Het blad is een L vorm en totaal 3.60 meter lang. Er zal een gat voor de spoelbak gefreesd moeten worden.

Keukenrenovatie

Reparatie keukenkastjes. Gaat om twee lades. Bekleding krult wat op. Dit herstellen/repareren. Gezien de grootte van de klus mag u ook langs komen en het meteen uitvoeren zonder offerte.

het keuken van masief hout moet een ...

het keuken van masief hout moet een nieuw blad op en nieuwe tegels aan de wand nieuwe gootsteen