Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor tegel- en installatiewerk:

Tegel- en installatiewerk

Ik wil graag onze bijkeuken (5 m2) voorzien van vloertegels met vloerverwarming en een afvoerputje. (Riolering is onder huis aangrenzend aanwezig). 1 wand moet ook worden betegeld en voorzien van een (uitstort)gootsteen met kraan (warm en koud). Deze wand is ook de buitenmuur waar een buitenkraan moet komen/vervangen. Warm/koud water leidingen zijn aanwezig op deze wand (opbouw), indien mogelijk leidingen verplaatsen zodat deze in de muur komen (inbouw). Tegels, vloerverwarming set en kranen/gootsteen heb ik al gezien bij de plaatselijke bouwmarkt. Graag prijsopgave voor tegelen, maken afvoerputje, plaatsen kranen en gootsteen, eventueel verleggen leidingen als optie.
Onze klant uit Tolbert (Groningen) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegel- en installatiewerk uit heel Nederland:

Badkamer afmaken met tegel- en installatiewerk

De badkamer en douche moet betegeld worden en een nieuwe thermostaat douche installeren. Het gaat om een badkamer van ongeveer 3 m2. Waarvan de vloeren en wand betegeld moeten worden (de wand moet ook nog glad gemaakt worden). Alle materialen zijn aanwezig.

Tegel- en installatiewerk in de badkamer

Tegels verwijderen op de vloer en de wanden. Nieuwe tegels aanbrengen (vloertegels wil ik graag 60 bij 60 cm en de wandtegels worden 30 bij 60 cm). Douchecabine van 100 x 90 x 200 cm plaatsen. Bad, het toilet en het badkamermeubel blijft bestaand (wat we nu hebben wordt hergebruikt). De badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter.

Tegel- en installatiewerk

Ik zoek een allround klussenman waarmee ik samen diverse klussen in huis aan kan pakken. Het gaat onder andere om: * Meterput waterdicht maken en betegelen; * Vloerverwarmingsslang leggen en de vloer afwerken; * En nog veel meer. Ik ben niet echt op zoek naar een bedrijf, maar wacht eerst de reacties maar even af.

Tegel- en installatiewerk in de woning

Op de begane grond is nog geen keuken aanwezig, deze willen wij laten plaatsen inclusief al het voorbereidende leidingwerk. Op de gehele begane grond willen wij graag vloerverwarming en de vloer laten betegelen, dit is ongeveer 40 m2.

Tegel-, stuc- en installatiewerk in huis

Het betreft het betegelen van 25 m2 vloer. Ook wil ik de muur graag glad laten stucen (20 m2), plaatsen en stucen van gipsplaten op het plafond (12 m2). Waterleiding, afvoer en elektriciteit.

Tegel- en installatiewerk

Het betreft het plaatsen van een toilet en wastafelmeubel. Ook het betegelen van wand en vloer behoort tot de werkzaamheden, dit is ongeveer 2 a 3 m². Er hoeven geen leidingen verlegd te worden.

Tegel- en installatiewerk in de badkamer

Badkamervloer en -wanden tegelen. Inloopdouche. Ophangen badkamermeubel.

Tegel- en installatiewerk in huis

Ik wil de keukenvloer opnieuw laten betegelen, nieuwe kraan in het toilet, nieuw duoblokken (2) en een keukenkraan. De oude vloertegels weghalen of er overheen tegelen. Nieuwe tegels nog niet gekocht. Ongeveer 25 m2. De kranen zijn nog niet aangeschaft, kunt u mee aanbieden. Graag even een afspraak om het aantal m2 van de vloer te bepalen en tegels, duoblokken en kranen aan te bieden.

Tegel- en installatiewerk in de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer opnieuw laten tegelen, een nieuwe douchecabine laten plaatsen (zonder bak) en ook nieuwe badkamer meubels plaatsen. Specifieke informatie: de vloer en wanden betegelen, de wanden zijn nu tot halverwege betegeld, nieuwe tegels tot aan het plafond aanbrengen. Hiervoor moeten oude tegels verwijderd worden, ook de douchecabine verwijderen. Een nieuwe douchecabine plaatsen. Het toilet kan behouden worden, dit is een staande pot. Wel een nieuwe wasbak met bijpassend meubel plaatsen. De badkamer ruimte is ongeveer 5 vierkante meter. Vervolgens graag op de begane grond de toiletruimte vernieuwen. Dit betreft nieuwe tegelwerk en een nieuwe wasbak, de toiletpot is nog in orde.

Tegel- en installatiewerk in toiletruimte

Het toilet moet verbouwd worden. De tegels zijn al verwijderd. Nog 2 wanden en een vloer moeten worden betegeld. Tegels hiervoor heb ik al. Daarnaast heeft een hangend toilet de voorkeur. Ook graag een nieuw wasbakje plaatsen.