Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenwerkblad plaatsen:

Keukenwerkblad plaatsen

Plaatsen van een werkblad in de keuken waarbij ook de wasbak en een fornuis geplaatst moet worden. Graag een offerte voor deze situatie en eenzelfde situatie zonder de plaatsing van een fornuis.
Onze klant uit Musselkanaal (Groningen) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenwerkblad plaatsen uit heel Nederland:

Keukenwerkblad vervangen

Ik wil graag een nieuw keukenwerkblad laten plaatsen inclusief nieuwe gootsteen, inductiekookplaat en kraan. Keuken is in U-vorm. Ik heb nog geen nieuw werkblad gekocht. Ik zou graag willen dat iemand langs kon komen om de maten te kunnen opmeten. Materialen in overleg, zat te denken aan een werkblad van kunststof. Inclusief het verwijderen en afvoeren van het oude werkblad.

Keukenwerkblad plaatsen

Graag ontvang ik een prijsindicatie van een Dekton werkblad (hoogst waarschijnlijk zwart) ten behoeve van een L-vormige keuken met de volgende afmetingen en uitsparingen: Dikte werkblad: 12 mm Lange muur zijde: 300 cm lang en 62 cm diep. Korte muur zijde: 247 cm lang en 62 cm diep. In de lange muur zijde is een uitsparing nodig voor een inductiekookplaat van 76 cm x 49,5 cm. In de korte muur zijde is een uitsparing nodig voor een spoelbak vlak inbouw van 50 cm breed x 40 cm diep. Aan het uiteinde van het werkblad aan de lange zijde van de muur wil ik het bedekkingspaneel ook in dit materiaal uitvoeren. Dit paneel heeft als afmetingen 82 cm x 80 cm en een dikte van 12 mm. Ik zie graag een prijsindicatie tegemoet. Indien er nog vragen zijn, dan hoor ik deze graag.

Zwarte keramiek keukenwerkblad leveren en plaatsen

Graag een offerte van een keukenwerkblad in keramiek mat zwart 2cm dik 145x60 235x60 uitsparing van pilaar in muur rondom smetplint van 10-12 mm 8cm hoog

Keukenwerkblad vernieuwen

Ik wil mijn aanrechtblad vernieuwen en heb in de winkel in Lisse een werkblad gezien onder het nummer F 7684 TC maar heb een lengte van 3 meter nodig, ik wil deze namelijk van muur tot muur toe laten plaatsen. Ik wil graag weten wat dat gaat kosten inclusief het plaatsen.

Hoge plinten plaatsen, rolgordijnen inkorten en ophangen, keukenblad inkorten

Ik heb 2 rolgordijnen die in de breedte ingekort moeten worden en opgehangen moeten worden. Deze zijn van Leen Bakker. Keukenwerkblad moet in de breedte gezaagd worden, hoeft niet bevestigd te worden, blad is 3.20 cm dik. Hoge plinten (ongeveer 60 meter) moet gelegd worden, met montage kit. We wonen in Amsterdam IJburg, en horen graag een prijsopgave.

Nieuw keukenwerkblad monteren

Het betreft het uitzagen van de uitsparingen voor kookplaat en spoelbak en het plaatsen van een nieuw keukenwerkblad van 300 x 63 in bestaande keuken. Keukenblad is van hout.

Keukenwerkblad vernieuwen

Ik wil nieuw keukenwerkblad plaatsen en de oude verwijderen. Het is hoekkeuken (2.40 en 2.20 meter). Gaten voor gasfornuis en spoelbak graag in laten freezen. Het gaat om een kunststof blad. Hoeveel gaat dat kosten?

Tegelwerk en aanrechtblad aanbrengen

Ik wil de oude tegels eruit en nieuwe laten leggen. Daarnaast oude keukenwerkblad verwijderen en een nieuwe plaatsen.

Keukenblad vervangen

Wij willen graag een nieuw keukenwerkblad laten plaatsen. Het gaat om een L-vormig blad met nog een los gedeelte. Het gaat om een gedeelte van 159 x 60 centimeter, 160 x 40 centimeter en van 248 x 75 centimeter met daaruit nog wat hoeken en uitsparingen voor de spoelbak en het gasfornuis. De voorkeur gaat uit naar een zwart, kunststof keukenblad.

Vervangen van het keukenwerkblad

Ik wil mijn keuken het werkblad vervangen. De afmetingen ervan zijn 2.60 meter bij 0.60 meter. Graag ook een verzonken spoelbak in het midden plaatsen. Het oude blad verwijderen en afvoeren. Het nieuwe blad mag van kunststof zijn, in ieder geval een voordelig blad. De klus graag compleet aanbieden.