Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad op een hoekkeuken plaatsen:

Aanrechtblad op een hoekkeuken plaatsen

Wij hebben een hoekkeuken waar een blad in moet komen. De langste lengte is 3,60 dus de kortere kant moet doorlopen tot de muur zodat de lange kant er tegenaan geplaatst kan worden, dit rekening houdend met de maximale standaard lengte van 325 cm. Het blad is voorzien van waterkering.
Onze klant uit Leek (Groningen) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad op een hoekkeuken plaatsen uit heel Nederland:

Aanrechtblad met toebehoren vervangen

Ik wil het aanrechtblad van de hoekkeuken vernieuwen inclusief gaspitten, spoelbak (2 stuks of een grote en een kleine) en mengkraan. Dit alles in eenvoudige uitvoering. Blad van MDF of iets dergelijks.

Keuken verwijderen en afvoeren

Wij willen in november of december onze hoekkeuken van 200 x 250 cm laten verwijderen en afvoeren naar grof vuil. Het gaat om 5 bovenkasten, 6 onderkasten, een oven, een aanrechtblad en het tegelwerk boven de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. De keuken staat op de begane grond van onze eengezinswoning.

Keuken slopen en afvoeren

Het betreft een hoekkeuken dient te worden gesloopt inclusief het verwijderen van de wandtegels. De lange hoek van de keuken is 2.50 meter en de korte hoek 2 meter. Het gaat om boven- en onderkastjes, apparatuur, wandtegels en aanrechtblad.

Keuken slopen en afvoeren

De keuken dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om een hoekkeuken in een appartement. Er zijn 7 onderkasten, 4 bovenkasten, een elektrische kookplaat, vrijstaande koeling en het aanrechtblad die verwijderd moeten worden. Alles werkt nog naar behoren.

Oude keuken laten verwijderen

Ik wil mijn oude keuken op 15 mei laten verwijderen. Het gaat om het verwijderen van een kleine hoekkeuken met composiet aanrechtblad en boven en onderkastjes. Ook de apparatuur moet verwijderd worden, het gaat hierbij om een combi oven, vaatwasser, koelkast en gasfornuis met afzuigkap.

Aanrechtblad laten plaatsen

Ik wil het aanrechtblad in onze hoekkeuken graag laten vernieuwen. We willen een kunststof blad en daarin moet een spoelbak met kraan en een gaskookplaat worden geplaatst. We hebben de gaskookplaat en kraan al in ons bezit. We laten het blad hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Renovatie van een hoekkeuken

Een niet al te grote hoekkeuken, met een koelkast/vriezer met 2 deuren en en vaste wand, een vaatwasserdeur, 2 kastjes, een hoekkast en 6 kleine laatjes. Graag ontvang ik een offerte voor het wrappen of overspuiten hiervan. De favoriete kleur is gebroken wit (off-white). De bovenkastjes hoeven nu niet meegeoffreerd te worden. Wel ontvang ik graag aanvullend bedrag voor het wrappen van het aanrechtblad én apart (indien mogelijk) een bedrag voor het vernieuwen van de plint (5 meter).

Aanrechtblad frezen

Wij hebben een hoekkeuken en willen in het nieuwe werkblad een hoek laten frezen. Het gaat puur om het freeswerk van een hoek. Het is een gelamineerd blad met waterkering. Ik ben benieuwd naar de kosten.

Aanrechtblad verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik wil mijn kunststof keukenblad vervangen door een keukenblad van Ikea. Het gaat om een hoekkeuken met inductiekookplaat erin. Ik wil de twee bladen laten leveren door IKEA, compleet met een sparing voor de inductiekookplaat en met een al ingebouwde spoelbak. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het huidige blad en het plaatsen van het nieuwe.

Nieuw aanrechtblad laten monteren

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad in mijn hoekkeuken. Ik wil graag een zwart blad met een glinstering erin. Kunt u een goed blad adviseren? Daarnaast is het de bedoeling dat de oude verwijderd wordt door u.

Partners

Partners van Casius