Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor schouwmodel afzuigkap plaatsen:

Schouwmodel afzuigkap plaatsen

Plaatsen van een afzuigkap, schoumodel.
Onze klant uit Hoogezand (Groningen) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schouwmodel afzuigkap plaatsen uit heel Nederland:

Afzuigkap vervangen en spotjes plaatsen

Wij hebben de wens om onze oude afzuigkap te gaan vervangen door een schouwmodel. Ook willen we de spotjes onder een keukenkastje vervangen. Vooraf willen we graag weten wat hiervoor de kosten zijn. We zullen de materialen zelf aanschaffen. We zoeken hiervoor een vakman die na telefonische afspraak even komt kijken.

Schouwafzuigkap monteren

Wij hebben in onze nieuwbouwwoning nog geen afzuigkap en overwegen om er een afzuigkap met schouwmodel te laten monteren aan de wand. Er zit al een afvoerkanaal. We ontvangen graag uw montageprijs.

Afzuigkap in de keuken vervangen

Mijn afzuigkap moet vervangen worden. De oude afzuigkap werkt niet meer en moet eruit gehaald worden en de nieuwe moet er in gezet worden. Het gaat om afzuigkap van Itho/Novy type D 814, ik heb deze afzuigkap al in huis. Gekocht bij Budgetplan via internet. De afzuigkap zit in een schouwmodel, de keuken is een SieMatic keuken.

Kapotte afzuigkap vervangen

Onze afzuigkap is kapot en willen wij laten vervangen. Het gaat om een schouwmodel rvs afzuigkap van 60 cm breed. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de levering en montage van een soortgelijke afzuigkap, bijvoorbeeld een eenvoudige Pelgrim. Er moet ook een stuk flexibele afvoerbuis van 60 cm worden geleverd en geïnstalleerd. De bestaande afzuigkap moet verwijderd en afgevoerd worden. Er is al een stopcontact en afvoer naar buiten op de juiste plek aanwezig. Ik nodig bedrijven die op heel korte termijn tijd hebben voor deze klus graag uit om een offerte uit te brengen.

Afzuigkap monteren

In mijn keuken moet een schouwmodel afzuigkap gemonteerd worden. De oude afzuigkap is al verwijderd. De aansluitmaat van de nieuwe kap komt overeen met de oude. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Afzuigkap plaatsen en wegwerken achter een koof

Nieuwe afzuigkap (schouwmodel) plaatsen. Vaste afvoerpijp maken en dit alles netjes wegwerken d.m.v. een koof. Foto' s zijn van huidige situatie!

Afzuigkap en kraan monteren

Ik wil graag mijn oude Pelgrim afzuigkap van 90 cm laten verwijderen en de nieuwe laten plaatsen. Het gaat hierbij om een wand-/schouwmodel. Ook wil ik een oude kraan laten vervangen door een nieuwe. Nieuwe materialen zijn inmiddels in huis.

Afzuigkap installeren

Van onze afzuigkap - schouwmodel - is de motor stuk. Hij moet dus van de muur af en de nieuwe afzuigkap die we hebben gekocht moet gemonteerd.

Afzuigkap ophangen

Ik wil een afzuigkap schouwmodel laten hangen in mijn keuken. De oude afzuigkap is al verwijderd.

Recirculatie afzuigkap ophangen

Het betreft een Etna afzuigkap die ophangen moet worden in de keuken. De afzuigkap is 60 cm breed en heeft een schouwmodel, maar is vlak aan de achterkant. Graag ontvang ik een indicatie per email.